17. 3. 2011 Superliga (23) KOMENTÁŘŮ

Taktika trenéra Hlavičky a mizerná návštěva. Future si nebere servítky

 



Stav série je 0:2 na zápasy, přesto žlutočerní na Tatranu herně nezklamali. Jenže mladíci z Future před víkendovým pokračováním play off svého soupeře řádně popichují. Svědčí o tom i rozhovory, které přinesly ve středu oficiální klubové stránky Future.
„Osobně si nemyslím, že by to Tatran nějak extrémně podcenil, snad jen trochu na základě počtu hráčů na naší soupisce. Spíš jejich hra na tři lajny a rozdělení jejich elitních střelců nám hrála do karet. Takže to byla špatná strategie trenéra Hlavičky,“ naráží obránce Martin Rebro na fakt, že soupeřův kouč Jan Zahalka není držitelem trenérské licence.

Rebro si všiml i nízké návštěvy necelých 200 diváků v hale střešovického Tatranu. „Špatná organizace a špatnej čas – v sobotu večer a v neděli odpoledne. Nevím, co čekali,“ přidává obránce Pražanů.

„Divácká návštěva byla ubohá. Je to chyba pořadatelů, kteří zvolili i špatné místo konání. Veliká ostuda, že na nejúspěšnější tým extraligy přijde pár jejich fanoušků. Moc ale děkuji naším fandům, kteří byli slyšet a vytvořili výbornou atmosféru,“ přikyvuje gólman Adam Hudec.

Martin Rebro stíhá Johana von der Pahlena

Ten žlutočerné držel v zápasech svými výbornými výkony. Po příchodu z ostravského FBC přitom kroutí v klubu první sezonu. „Tatran určitě nečekal, že bude prohrávat, a navíc o tři góly. Hráli hodně tvrdě, ale jsou vidět jejich zkušenosti, kdy dokážou tyto zápasy otočit,“ říká brankář nakonec neúspěšného celku. „Určitě měl být stav 1:1, především za druhý zápas jsme si zasloužili vyhrát, ale bohužel jsme v obou zápasech ztratili vedení a Tatran je krok od semifinále,“ říká Hudec.

Adam Hudec čelí střeleckému pokusu Dušana Přívary

Future zmiňují před víkendovým pokračováním i nesportovní gesto ve střešovickém vítězném pokřiku. „I přes velkou rivalitu to bylo nevhodné. Ale nás to do dalšího zápasu akorát nabudí,“ říká Hudec.

„Kluci z Tatranu pořád řešej nějakou smrt Future, prestižní souboj a nenávist našich klubů – my je neřešíme vůbec,“ říká Rebro. I jemu je ale jasné, že i přes nadějný výkon je stav nepříznivý.

„Jestli by nám jedno vítězství slušelo, nebo neslušelo, to se neřeší. Prohráváme 0:2, a to je podstatný,“ vystihl Martin Rebro.

Kolik diváků přitáhne Future na pokračování čtvrtfinálové série? A nastoupí do duelu se silnou formací mladíků, nebo ji pošle na semifinále juniorské ligy do Vítkovic. Na to odpoví sobotní duel, který se odehraje na Podvinném mlýnu v 19:05. Pokud jej Future zvládne, vynutí si nedělní pokračování.

Foto: Martin Flousek a Štěpán Černý


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*