27. 3. 2011 Superliga (30) KOMENTÁŘŮ

Tatran utrpěl televizní debakl, Chodov si odvetu vychutnal

 



Chodov se pomstil Tatranu za sobotní prohru v prodloužení parádním představením před televizními kamerami. Mistrovský celek utrpěl ve druhém semifinále nepříjemný debakl 2:8 a stejně jako série v Ostravě je i ta pražská po dvou zápasech vyrovnaná 1:1.

Chodov cítil po sobotě křivdu. Prohra v prvním semifinále, která přišla po gólu v prodloužení v oslabení, ale tým z pražského Jižního Města nabudila tím nejlepším způsobem. Procházkovi svěřenci sehráli druhý duel s Tatranem soustředěně a s výraznou produktivitou.

Poté, co Ondřej Mikeš otevřel skóre, předváděl Chodov sebevědomí a nápaditost. Za zmínku stála především parádní akce na jeden dotek přes celé hřiště, kdy do prázdné uklízel Sýkora. Střešovický Zich tahal míček ze své klece v první polovině zápasu čtyřikrát a brankostroj hostů nezastavila ani Garčarova trefa na druhé straně. Po šestém gólu přišel do branky Střešovic Martin Novotný, ale i on si nakonec musel protrpět hořké chvilky.

Gól Matěje Jendrišáka, připomínající nadýchaný fotbalový trestňák přes zeď se asi stane florbalovým hitem kanálu youtube.

Tatran v závěru dřel a nechtěl nechat Chodovu nic zadarmo, hosty ale držel gólman Barák.

Chodov uštědřil Tatranu nejhorší prohru sezony. Je jisté, že se série protáhne ještě minimálně na další dva zápasy.

Tatran Střešovice – TJ JM Chodov 2:8 (0:2, 1:4, 1:2)
Branky: 30. Garčar (M. Podhráský), 43. Von der Pahlen – 14. Mikeš (Vrána), 18. Pražák (Štegl), 23. Jendrišák (Šochman), 25. Sýkora (Jendrišák), 32. Štegl (Šochman), 35. Sýkora (Majer), 44. Jendrišák, 48. Zozulák (Cepek). Rozhodčí: D. Bartošek a M. Bartošek. Vyloučení: 2:2. Využití: 1:0. Diváci: 357. Stav série: 1:1.

Fotogalerie: Štěpán Černý


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • trenér napsal:

    Gol Jendrišáka přes zeď byl sice krásnej a ztrapnil tatranskou obranu, ale podle pravidel neměl platit. Utkání by to rozhodně neovlivnilo a Chodov by i tak vyhrál naprosto zaslouženě, ale podle pravidla 506/4 neměl být uznanej..Zbytečná kaňka na výkonu rozhodčích..

    • jonh napsal:

      Jako proč neměl platit?

      • to trener napsal:

        Vse podle pravidel, tahme rozehrano nebylo, tak nechapu tento prispevek

        • bedlák napsal:

          trenére když už sis dal takovou práci, tak si pust zpomaleně jakýkoliv jiný rozehraný signál… neřikám, že to byl regulerní úder, ale tohle rozhodně nebylo tažené rozehrání, o kterém hovoří pravidla jako o zakázaném… mimo to je toto pravidlo hlavně z důvodu, aby hráč nemohl rozehrát sám švihem za tělem kolem zdi, to se tu nějak nestalo… (:

          • Germo napsal:

            Tak nějak… bylo to přinejmenším na hraně, ale ani ze zpomalenýho záběru bych si nedovolil 100% tvrdit, že to bylo tažený. Prostě takovej dloubák a každej ať se s tím smíří, jak chce…

          • Germo napsal:

            Přinejmenším… spíš maximálně… už mi to takhle navečer nemyslí úplně naplno… 🙂

    • re napsal:

      Když jsem na to koukal na videu, přišlo mi že to tahem nerozehrál. Každopádně ikdyby to lehce potáhl, mělo by se to pouštět, zvlášť za toho stavu, jaký byl. To je jako když rozhodčí pustí drobnou vysokou při freestylu, až na to že ten zvládne se správnou čepelí kdokoliv. Gól Jendrišáka byl oproti tomu doopravdy ukázkou umění.

    • Quido napsal:

      hm a co ta hokejka v obliceji Jendriska po zasahu Fina? I s krvi. To jako nic neni ? Za to se nevylucuje? Ono uz neplati, ze je hrac zodpovedny za svoji hul? Jestli ne, tak se asi neco v pravidlech zmenilo. Jestli jo, tak nechapu jak komici Bartoskovi, kteri pravidelne v TV prenosech dokazuji, proc se hraci boji, kdyz je maji piskat, muzou byt mezinarodnimi sudimi… Prosim vysvetlit jako triletemu diteti, dekuji…

      • ... napsal:

        100% souhlasím – zákrok měl být potrestán!!! Jinak s obecným názorem na tyto rozhodčí se rozcházíme…

      • Podpora napsal:

        Měl by jsi se na to líp podívat, než začneš blábolit. Dyť mu Jendrišák vložil hůl do střely a ono se to po tom svezlo ! Dyť to byla nešťastná náhoda a za to měli Bartošci někoho trestat??? – a máš pravdu, že hráč je zodpovědný za svoji hůl, ale jen za tu svoji, ne? Bartošci ten zápas odpískali dobře a četla jsem, že patří do pětky nejlepších párů na světe a nikdo jiný už z českých sudí není ani v top desítce. Ale máš pravdu v tom, že za všechno můžou jen rozhodčí 🙂

        • re napsal:

          Hráč je zodpovědný za svou hůl.

        • Quido napsal:

          hm, takze v hokeji, kdyz se tohle stane, tak jde hrac na 2+2, v zenskem florbale dostane 5 min, jen holt tady to neplati, teda kdyz to piskaji oni. Hrac je zodpovedny za svou hul, i kdyz mu do strely vlozi hul nekdo jiny. V pravidlech to donedavna bylo, odmitam to ted zase hledat, jestli to prestalo platit. Pokud tohle prestane platit, brzo nekdo prijde o oko… Bartoskove jsou mozna nekde venku dobre hodnoceni, ale v lize jsou lepsi rozhodci – minimalne dva pary.

          • co ti udelali? napsal:

            Co ti proboha udelali? Jenom ty tu na ne blijes 🙂 je v tom zast a ukrivdenost. Tak se podepis a bude jasno. Ja bych se podepsala 🙂

          • Quido napsal:

            Devenko, chce to klid, napadlo te, ze urcite netvrdim,ze za vsechno muzou rozhodci, urcite ne za stavu 7:2 nebo kolik to bylo. Ale prislo mi neuveritelny jejich jednani smerem k treneru Prochazkovi a zatim jsem se nedozvedel, proc to jini trestaji – hokej, zensky florbal, a panove B. to nepotrestali… V pravidlech to je a hrac je doopravdy zodpovedny za svou hul. A to ze tady jsou jini, kteri piskaji lip, to si fakt myslim…Nehraju uz pekne dlouho , takze v cem je ta ukrivdenost? Jen jsem je videl opakovane piskat mizerne, no a co?

          • Děvenka napsal:

            Tak se podepiš chlapečku 🙂 Pokud se nebojíš..jak jsem napsala. Jsi tu jediný, kdo bli

          • Ondra napsal:

            A ty je zas hájíš aniž bys uvedla jediný logický argument

          • Děvenka napsal:

            Napsala jsem ho 🙂 Tak jak řekli komentátoři. Svezla se mu hůl po holi soupeře. a to bylo nešťastné ne úmyslné, tudíž netrestatelné

        • fanda napsal:

          Nechápu, jak se hokejka může svézt dva metry do vzduchu. Podívej se na to ještě jednou. Jenom díky tomu, že ten Fiňák měl takový došvih, tak mu zasáhl obličej. A hráč je zodpovědný za svoji hůl. Nikdo netvrdí, že to bylo chtěné a ani že tví oblíbenci Bartošci nechtěli zapískat, ale tohle byla jasná vysoká do obličeje. Mohla to být jakkákoliv neštastná náhoda, ale tohle je prostě minimálně na trest. Nechci ani domyslet, co by se stalo, kdyby zasáhl hráče čepelí do oka.

  • Juana napsal:

    Strašně mě zklamal Tatran. Né výkonem hráčů, ale na začátku zápasu jsem na vlastní oči viděla, jak jeden z tatranských organizátorů u časomíry odmítal chodovským půjčit mop na utření vody na jejich střídačce. Nakonec ho po nějaký době přemluvili, ale bylo to fakt ubohý… nechápu 🙁

  • trenér napsal:

    Koukám, že pravidla nikdo moc nečte..Nepsal jsem, že míč byl tahaný..Podle pravidla :“Míč musí být rozehrán hokejkou a musí být řádně zasažen, ne tažený či zvedaný“ nesmí být míč zvedaný..Kdyby nebyl zvednutý, tak by hokejka nešla tak, jak šla..Takže i když to byl nádhernej gol, byl proti pravidlům..

    • to trener napsal:

      🙂 míček nebyl v tomto smyslu zvedaný, to by byl potom teda každý miček zvedaný. Hráč by musel míček ještě chvíli zvedat ve vzduchu hokejkou, takhle byl pouze udeřen, takže se o zvednutí jednat nemůže, těžko se to vysvětluje, ale vše bylo v rámci pravidel.

      • bedlák napsal:

        tohle nebyl zvedanej míček… zvedanej míček – pravidlo – se zavedl po tom, co na jednom mistrovství švédi zahráli standartku – jeden podebral balon a vyhodil ho cca 0,5m nad zem a druhej vedle stojící ho načadil po víko.. .

  • Fanoušek napsal:

    Zich není Kafka,Ondrušek není Jedlička .Duch Tatranu se ztrácí….hra Ondruška velké zklamání

    • re napsal:

      Bedla už má svůj věk, za nějakou dobu Tatran bude mít nového střelce a pravděpodobně i lepšího.

  • Proč nehrál??? napsal:

    Nevíte někdo proč nehrál Fíla Ullmann???
    Bylo vidět jak jim chyběl …

Napsat komentář

*