3. 4. 2011 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran utekl hrobníkovi z lopaty. Hlavně díky Von der Pahlenovi

 



/FOTOGALERIE/ Švédský legionář Johan von der Pahlen v dresu Tatranu řídil jeho existenční vítězství nad Chodovem. Načal gólový účet utkání a zároveň byl i u vítězné trefy střešovického celku. Tatran si díky vítězství 6:5 vynutil pátý rozhodující zápas.

Kvalitní utkání se skvělou diváckou kulisou. Přesně tak by se dalo charakterizovat čtvrté semifinálové utkání mezi Chodovem a Tatranem, které nepostrádalo emoce, pěkné góly i pohledné florbalové akce.

Tatran se ani jednou za zápas nedostal do situace, že by musel dotahovat. Naopak do takové pozice uvedl svého městského rivala. Ten musel dohánět ztrátu už od 5. minuty, kdy bleskovou přihrávku Fridricha využil právě osudový muž zápasu Von der Pahlen.

V poslední třetině dokázal Tatran chytře využívat otevřenější hry Chodova, jenže ani domácí nezapomněli dávat góly. Jendrišák nejdříve srovnal na 4:4 a poté dal kontaktní branku na 5:6. Závěrečné vteřiny zápasu ale další trefu nepřinesly.

Chodov tak nedokázal na domácí půdě proměnit mečbol a svede s úřadujícím českým šampionem ještě jednu bitvu. Právě ta rozhodne o tom, kdo se posune do bojů o mistrovský titul.

Statistika 4. zápasu:

TJ JM Chodov – Tatran Omlux Střešovice 5:6 (1:1, 1:3, 3:2)
Branky: 11. Petr Šochman, 38. Matěj Jendrišák, 42. Martin Zozulák, 52. Matěj Jendrišák, 60. Matěj Jendrišák – 5. Johan von der Pahlen, 24. Martin Richter, 35. Martin Richter, 40. Johan von der Pahlen, 56. Milan Garčar, 58. Johan von der Pahlen. Rozhodčí: Jakub Furmánek – Vlastimil Šolc. Vyloučení: 2:3. Využití: 3:0. Diváci: 516. Stav série: 2:2.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*