11. 5. 2011 Superliga (9) KOMENTÁŘŮ

TRENÉR MARTIN SMETÁK PRODLOUŽIL V OSTRAVĚ

 



Ostravské FBC povede i v následujícím ligovém ročníku trenér Martin Smeták. Vedení klubu se s mužem, který dovedl tým až do finále Fortuna extraligy, dohodlo na prodloužení spolupráce o jeden rok.

„Florbal se mi za ten poslední rok dostal pod kůži. Rozhodlo hlavně to, že kluci se rozhodli společně pokračovat a moc se mi nechtělo ten tým opouštět,“ řekl serveru florbal.cz Martin Smeták.

O setrvání úspěšného kouče však nebylo dlouho jasno, florbalovým prostředím se nesly zvěsti o nabídkách z hokejového prostředí. „Po úspěšné sezoně a informacích, které se nesly kolem, jsme věděli, že budeme muset nabídnout solidní podmínky. Nebyli jsme ale nikam tlačení. Martin Smeták nám řekl svoji představu a my jsme ji akceptovali. Dobrý trenér musí být dobře ohodnocený,“ řekl ke kontraktu s koučem sportovní ředitel klubu Lubomír Šimon.

„Kluci v týmu se vyslovili, že pokud zůstane trenér, budou chtít zůstat i oni. I proto chceme využít jeho pozice a autority, kterou si vybudoval. Předpokládáme, že se zapojí aktivněji i do klubu a využijeme ho i v další práci,“ dodává Šimon.

„Jsme rádi, to je jasné,“ řekl i jeden z lídrů týmu Petr Skácel. Zdá se tedy, že i on i nadále bude v FBC pokračovat.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*