12. 5. 2011 Superliga (229) KOMENTÁŘŮ

Klub SSK Future vydal prohlášení k zadržení Marka Jarocha, obvinění odmítá

 



Ve středu přišly téměř všechny zpravodajské portály s informací o zadržení a vyšetřování generálního manažera florbalového klubu SSK Future Marka Jarochav souvislosti se zneužíváním svěřenců. Ve středu večer také vydal pražský klub své tiskové prohlášení.

Podle mluvčí pražské policie Andrey Zoulové byl muž obviněn ze znásilnění několika chlapců, kterým bylo v době spáchání skutků mezi čtrnácti až sedmnácti roky. Zároveň byl obviněn i z ohrožování výchovy dítěte.

Vyšetřování stále probíhá a k případu se nevyjadřuje ani státní zastupitelství, které případ dozoruje.

Klub SSK Future vydal ve středu po odvysílání reportáží ve všech hlavních zpravodajských relacích své prohlášení, které zveřejňujeme.

Prohlášení vedení klubu SSK Future k obvinění funkcionáře klubu Marka Jarocha
(11. 5. 2011)

Vedení klubu důrazně odmítá jakéhokoliv obvinění funkcionáře klubu Marka Jarocha. Vedení klubu SSK Future je rovněž přesvědčeno o jeho absolutní nevině a nesmyslném obvinění. Věříme, že se situace ve velmi krátké době vyjasní a jasně se prokáže nevina a křivé obvinění. Vedení klubu vyjadřuje maximální podporu Marku Jarochovi a věří, že se prokáže vykonstruování celé kauzy za účelem likvidace klubu SSK Future.

Ve velmi krátké době se jedná již o druhý útok na dobré jméno klubu SSK Future. V případě obvinění z úmyslného ovlivnění utkání a sázení na něj nebyl dosud předložena žádná relevantní informace ani důkaz, který by dokázal vinu hráčů či vedení klubu SSK Future. Proto se domníváme, že jde opět o útok třetích osob, které mají zájem na maximální diskreditaci osob z úzkého vedení klubu a rovněž na poškození dobrého jména a značky SSK Future.

V tuto chvíli je chod klubu po materiální i organizační složce bezproblémově zajištěn. Veškeré další informace budou rodičům i hráčům vysvětleny trenéry a vedoucími jednotlivých družstev.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • bedlák napsal:

    malej pedy, no.. 😀

  • Kuba napsal:

    Cože? Nemám ho rád, ale tohle mi teda na něj fakt nesedí 🙂

  • Ostrava napsal:

    Marka Jarocha neznám tak dobře, abych za něj mohl dát ruku do ohně, nicméně mám za to, že kdyby bylo obvinění pravdivé, už by se o tom mezi florbalisty vědělo. Držím mu tedy palce. Spíš mě zaráží fakt, jak mohla NOVA uvést jeho jméno jen na základě obvinění nikoliv odsouzení. To už v tomto státě neexistuje presumpce neviny?!?

  • SIlny kafe napsal:

    Bohuzel v nasi spolecnosti je to tohle silna zbran na to jak nekoho znicit. V tymu se vi uplne vsechno a jen jediny pokus a dal nasleduje nakladacka od taty. Bohuzel jako msta je to silny kafe.

  • pravda napsal:

    ona pravda vyjde najevo. A pokud to bude výmysl a křive obvinění, budou se ti co podali žalobu mít z čeho zpovídat..

  • jaja napsal:

    Moc mě tato aféra mrzí a to zvláště protože vrhá na florbal špatné světlo a taky je mi líto ve Future hrajících dětí a jejich rodičů, kteří o ničem nevěděli a teď koukají jako zjara. O vině p. Jarocha nejsem přesvědčen, ale asi by ho neobvinili bez důkazů, jen na základě udání jednoho (zhrzeného, vyhozeného?) hráče. To by asi stačilo k vyšetřování, ale snad ne k obvinění.

  • ajťák napsal:

    říká se to dlouho o p. Jarochovi, ale nikdy nic nebylo potvrzeno, třeba to teď přehnal a nějaký kluk se už ozval. Nebo to pravda není, ale kdo by byl tak pošahaný, aby toto říkal ze starších žáků nebo dorostu? aby přiznával, že byl obtěžovám mužem, když nebyl? nevím, který kluk v pubertě by to zvládl.

    • je to divné napsal:

      Vždyť nikdo neví o koho se jedná a byli to říct na policii, v klubu to ostatní nevědí. A nedozvědí se to tak co, a co když to na něj opravdu někdo připravil a těm klukům za to zaplatili. Nevěřím, že někdo komu by se něco takového stalo by dál v tom klubu byl, nebo alespoň nezměnil chování.

  • Ja napsal:

    Vykastrovat !!!!!!

  • Ja napsal:

    Tohle se muze stat jen v Praze 🙂

  • Mike napsal:

    To prohlášení klubu si napsal sám Jaroch z lochu ne ? 😀 😀

  • repre napsal:

    Výběrové řízení na obsazení pozice hlavního trenéra reprezentace juniorů? Mára Jarochů by prej do toho šel!

  • je to divné napsal:

    Kdyby šlo malé děti tak neřeknu, ale 14 až 17 let?
    Vždyť v 17 je člověk už skoro dospělý a k tomu sportovec to se jako neubránili? Stačilo by utíkat.
    Fakt je to divné, navíc prý od minulého července.
    Nevěřím, že by se to na těch hráčích neprojevilo a dál by chodili na trénink a nikdo by nic nepoznal. Chápu, že by to nechtěl říct to jo, ale rozhodně by tam už nechtěl hrát. Nevím co si mám o tom myslet.

  • Michal napsal:

    A nenapadlo vás třeba že se ty kluci báli? myslíte si, že kdyby vás nalili alkoholem a něco podobnýho zažili, že by ste hned běželi za rodičema?ty děti z toho maj trauma a kolikrát se to provalí po několika letech.Na každym šprochu…

    • je to divné napsal:

      To všechno chápu, ale když se bojím , mám trauma tak mně nikdo, nikdo nepřinutí jít na trénink. Budu simulovat, že je mi špatně cokoliv, ale nikdo mně tam nedostane. To by byla normální reakce. Pokud vím nikdo z toho klubu neodešel a ani neskončil – to je divné. Držet to v sobě několik měsíců tak,aby to nikdo nepoznal, sorry to je na Oskara. A tak dobří herci to nebudou. Nechci Jarocha bránit nevím jaká je pravda, ale nikdo z vás to neví taky, jen říkám, že mi to moc nahraje. Odsoudit člověka jde velmi rychle.

      • jarda napsal:

        vím minimálně o dvou klucích ve věku od 14 až 17 let kteří s Future odešli v poslední době…s určitě by se jich našlo víc

        • cirkus :) napsal:

          A po jake dobe od skutku ktery mel Jaroch na nich provest?? Po pul roce třeba?? Nevim jestli by dokazali s nim byt v kontaktu i po dobu jednoho treninku.

      • hupes napsal:

        Přesně. Pokud dítě znásilní člověk, rozhodně nebude tak psychicky odolné aby s nasilníkem bylo v pohodě v dalším kontaktu každý týden a dělat jakoby nic…

  • M napsal:

    To ze ma az moc rad maly kluky se o nem vi uz dlouho ale ze az tak ? 😀 uriznete mu ho a je to vyreseny ! 😀

  • yev napsal:

    Jsou to jen fakani co se chtěj mstít a přepískli to. Nic víc nic míň..zřejmě budou mít pak velké problémy

    • chytrak napsal:

      no jo a proto si asi 10 kluku vymyslelo takovou lest. Ty sou chytry , tem to ale pali , panecku. Ach jo ! Prober se!

      • yec napsal:

        Prepokladaji treba ze se to uzavre pro nedostatek dukazu cimz ale dobre jmeno zustane pospineno..ano jsou chytry, nebo spis jim to nekdo „chytry“ poradil..ty chytraku

      • t napsal:

        By ses divil,co jsme byli jako malý schopni vymyslet….sem jeden ze zakladatelů tohoto klubu….Marka znám 16 let a i když s ním nemám moc dobré zkušenosti,nikdy na nikoho z nás nic nezkusil a bylo nám mín jak 14let…..děti v tomto věku už mají dostatečně vyvinutý mozek k tomu aby něco řekli,že je někdo znásilnil nebo zneužil….má rád děti,to se ví a proto má ted jeden z největších klubů v ČR.Ale neznamená to,že by měl zneužívat děti.On sám je dost chytrý na to,aby věděl,jaké to má potom následky…….takže souhlasím s tím,že je nevinný a někdo akorát chce poškodit jeho jméno a jméno klubu….

        • Michal napsal:

          Hele to, že se to tobě nestalo neznamená, že to neudělal!! kolikrát příbuzný, kamarádi nebo sousedi lidí, který někoho zabili, týraj, mlátěj a podobně vůbec o ničem netušili a dali by ruku do ohně za to že to neuděl!

  • ... napsal:

    Kdyby ste meli mozek, tak vite, ze trestny oznameni nemuze bejt podany bez dostatecnejch dukazu. Kdyby to byl nesmysl, tak statni zastupitelstvi nemuze vubec trestne oznameni podat. Doufam, ze se mu dostane to co si zaslouzi. 12 let !

    • TT napsal:

      Trestní oznámení můžeš podat klidně třeba tak, že pošleš anonymně dopis, akorád v něm musíš uvést podrobnosti (indicie) které by vedli k možnosti spáchaní trestného činu.. A policie se tim musí rázem zabývat, jde to rychle. Na to, že Jarocha nemusim, tak mi tohle příde až moc divný.

    • Tom napsal:

      Přesně tak,je to normální prase!!A teď ty kecy od Futuráků,jakej to je chudáček a tak.(je to chudáček,všichni sou proti němu a on je nevinej)

      • hupes napsal:

        A ty víš všechno nejlíp vid:D se vsadím kdyby bručel tvůj fotr tak chodíš za kámošema a lížeš jim zadky že to není pravda..Miluju tyhle zaujatý idioty co jdou s davem!

      • JE TO POSTAVENÉ NA HLAVU napsal:

        Nejsem kluk, ale jeho znám deset let. Pamatuju si, když ten klub vznikal, byla jsem s ním x-krát na turnajích a soustředěních, pro ten klub žije a pochybuji, že by si toto dovolil. Kolikrát se s někým pohádal, ačkoli to možná nebylo třeba. Udělal si tím hodně nepřátel a je možné, že se mu někdo pořádně pomstil. Ten někdo možná zdestruoval klub, kterým prošla řada velice úspěšných hráčů i hráček, někteří teď hrají v zahraničí a díky Future si splnili svůj sen. Nevěřím tomu, že by někomu takto ublížil.

    • Kecy napsal:

      No nevím, jak jsi na tom s mozkem, ale když bys měl základní znalost práva, věděl bys, že na podání trestního oznámení žádný důkazy nepotřebuješ. Ostatně co taky chceš v tomhle za důkazy? Jde pouze o tvrzení dotyčných, jiný důkaz moc ani mít nemohou.

    • :) napsal:

      otázkou je, jestli pro něj bude vězení trest.. aby to nebylo naopak.. přeci jenom: samej chlap, společné sprchy.. :))

    • t napsal:

      hlavně že ty si tak chytrej….asi nevíš jak to tady v tom státě funguje……přečti si radši kompletní práva a trestní zákony….

  • Jardoušek napsal:

    Nevíte kterej večer to bylo odvísílané na nově rád bych se na to podíval díky:-DDDD

  • *** napsal:

    Když o tom nic nevíte,zdržte se raději svých komentářů !!!!!!! Takový ty keci,že si jen někdo udělal srandičku,že ho chce jen pár kluků potopit,to si strčte doprdele !!!!!! Kdyby se to ted neřešilo,a on by neseděl ve vazbě,znásilňoval by a kurvil život dalším chlapcům…

    • yec napsal:

      to vypada ze si jeden z tech pomstychtiych co?!

    • t napsal:

      jj,přesně tak……někdo bude soudit člověka,kterýho ani pořádně nezná….až si budete jisti a mít jasný a skutečný důkazi…..tak potom sudte člověka………všichni tak akorát víte h…

  • ... napsal:

    Jo policie to musi resit. Ale podat to na zastupitelstvi muze, jen kdyz ma dostatek dukazu o tom cinu. A jen diky tomu, ze dukazy ma, muze ho drzet ve vazbe, aby neovlivnil svedky. A jelikoz tady z vas o tom nic nevi, tak bych prosim, aby ste zavreli usta a nekomentovali to, co sou jenom vase tupy domnenky. !

    • yec napsal:

      evidentne o tom nevis nic ty:D pouze hromadna obvineni staci k vazbe kvuli ovlivnovani svedku. Tze dukaz nemusi byt zadnej, jen tvrzeni lidi ktere byli z future v minulosti vykopnuti…

  • pepa napsal:

    takže já vám něco řeknu vy chytráci,v SSk hrávam na letních turnajich,jezdim s nima na soustředění atd, jsem ročník 1996 a spadám tedy do této věkové kategorie,kterou měl Marek Jaroch nějak obtěžovat a řeknu vám že za celou tu dobu co se známe tak nebyl ani náznak toho o čem tady všichni spekulují,je to podraz hráčů kteří z ssk odešli a domluvili se na něj. je smutné ,že jsme zapoměli,proč florbal hrajeme a soustředíme se na to jak potopit soupeře :/

  • j napsal:

    Myslím, že tedka na jarocha stejně všichni budou koukat skrz prsty….. ale to je jenom dobře :))

  • Pepa napsal:

    Od cloveka ktery se pojmenuje usama bin ladin nema smysl cist komentare a takovyto lide jsou ti co jarocha z neceho obvinuji

    • Michal napsal:

      tím chceš Pepo říct, že Usama bin Ladin obvinil Jarocha ze zneužívání malých chlapců? Oooo, dostáváme se koukám do vyšších sfér! 😀

  • stíhání napsal:

    Jenom si dovolim upozornit, že v případě, že by se jednalo o anonymní podání třeba jednoho hráče, tak by byl Marek stíhanej na svobodě. K tomu, aby h vzali do vazby, je potřeba více důkazů a svědectví. Jinak by byl stíhanej na svobodě. V tomhle případě už ho museli vyslýchat a na základě toho vzít do vazby. U Kulínksýho trvalo cca 6 měsíců, než ho vůbec do tý vazby vzali.

  • Jarda napsal:

    tady se zapomíná že už je ve vazbě přibližně 14 dní tak to asi nebude jen tak . Taky mi to připadá jako moc velká síla , ale ve Future je možný všechno

  • pfu napsal:

    koukám, že je to tady plné psychologu …

  • Michal napsal:

    Nemůžete taky věřit všemu, co se řiká a píše..těm klukům, nebylo v tý době 17,nebo aspoň ne těm, který znám. Těm je 17 až teď. Já být váma, tak tady nepíšu obhajoby a obvinění, když nic nevíte. Ty kluci nejsou blbý, ví že to neni sranda a že nemůžou někoho jentak obvinit,sami by z toho mohli mít průšvih.A že to nevyšlo najevo už dřív..nenapadlo vás třeba, že se dřív báli?neměli odvahu s tim sami vylézt ven?teď jsou starší,je jim o pár let víc. Když byla kauza Kulínský, taky mu ty děti hned neodcházeli, pořád u něj zůstávali. Co třeba, děti, který týraj rodiče?znásilňujou rodiče?chápu že nemůžu srovnávat rodiče a trenéra,ale ty děti se taky bojí cokoliv říct.

    • pravda napsal:

      naprostá pravda a logická úvaha

    • sb napsal:

      Ti kluci zas o tolik nevyrostli když se tak stávalo od loňska, ale jinak souhlasim

      • Michal napsal:

        Od loňska? a tohle víš jak? věř mi, od loňska to neni. Nejmíň dva a pul roku (a to jen co vim)

        • Petr napsal:

          Pokud si to věděl už předtím a nenahlásil to , tak tu nemáš co říkat.

          • jarda napsal:

            Něco slyšet neznamená to vědět a tohle nahlásit není jen tak ,to není ukradená tatranka v samošce na to musíš bejt sakra silnej v kranflecích

          • Michal napsal:

            Co mám nahlásit? já sem neřekl, že to vim celou dobu. Řiká se to o něm už dost dlouho,ale tohle musí začít především ty kluci, kterých se to týká. Já sám sem nikdy dobrej důkaz-na to abych mohl jít na policii neměl. Věř, že kdybych ho měl, tak to nahlásim hned. Ale znám lidi, kterých se to týká a dal bych za ně ruku do ohně. Věřim jim. (upozorňuju, že ale stále nikoho neobviňuju, nepíšu že mu „ho“ maj uříznout a podobný věci co tu píšou ostatní. Já píšu jen svůj názor a píšu jen to, co vim,aby otevřeli oči všichni a pochopili, že i ze sympatickýho a hodnýho člověka se muže stát vrah, kanibal, pedofil, cokoliv. A klidně si dál pište, že to Jaroch neudělal. Já vim svý)

    • adam napsal:

      konecne nekdo rozumnej, mas naprostou pravdu..

    • dominik napsal:

      poklona tvemu komentari,lip bych to nerekl

    • Mike napsal:

      naprosto spravny nazor..

  • Omg napsal:

    Jo určitě každej kluk nebo holka řekne jen tak doma : AHoj mami, dneska mě ošahával muj trenér, moc pěkný viď ?
    Takže prostě vy co tu píšete nesmysly a megalomanský řeči, držte zobák, prootže víte úplný h… Jo ? Fakt mě to baví číst, ale některý komenty sou fakt přehnaný. Uvidíte sami.
    Adios

    • :) napsal:

      takže.. se vlastně podle tebe skoro nic nestalo, žejó? :))

    • zkušenost napsal:

      Zažil jsem to na vlastní kůži. Bylo mi 10 a venku mne osahával nějaký chlap – neznásilnil mě. Utekl jsem mu a běžel domů to říct rodičům. Ani na chvíli mne nenapadlo to neříct, z jakých rodin proboha jsou, že se bojí říct vlastním rodičům, že jim někdo ublížil. když na víc i vědí kdo to je. Já ještě chodil na policii na identifikace vždycky předtím jsem zvracel bylo mi špatně jen z té představy, že ho uvidím. Ještě několik měsíců jsem se bál chodit ven sám i třeba sám ze školy. Upozorňuji, že se mi to stalo před 20lety a ještě pořád jsem se stím nesrovnal. Stalo se mi toho mnohem míň nežli těm klukům, nevěřím, že by to v sobě dokázali několik let držet. Povahově jsem docela drsňák, ale tohle musí změnit každého. Jakto, že to nepoznali rodiče a kamarádi.

      • Vocko napsal:

        Cizi chlap. V tom je velkej rozdil. Kdyz to osahava clovek kteryho vidas castejc nez rodice a zna tvoje rodice a v podstate s nim travis vikendy na zapasech. Takze v tom je velikej rozdil. Navic si asi preslechl ze je nalejval.

        • názor napsal:

          On je nenalejval, oni pili sami. Tedy pokud je nesvázal a pak to do nich nenalil……. Na to by byl ještě i jiný paragraf. Mimochodem 14 letý děti chodí někam na tahy, v hospodě jim nalejou, rodiče je pustí? Možná ještě sociálku na rodiče….

          • Michal napsal:

            Ty si nikdy nebyl mladej? myslíš si, že když pujde třeba 5 kluků někam do klubu, někdo(koho znaj)jim tam dá každýmu panáka na stůl, tak ho tam nechaj? řeknou, néé promiň, já sem nezletilej, já si nedám? vypijou prvního(aby se neztrapnili před kámošema, nebo protože to sami chtěj zkusit) a přiletí další panák…no a po druhým už to jede samo…a on kupuje a kupuje…další věc, nemyslim si, že by ty kluci doma řekli: Mami, jdu s klukama z týmu a s šéfem na diskotéku. Prostě řeknou že jdou s kámošema, nebo jim nakecaj bůh ví jaký blbosti, jak jde spát ke kamarádovi a rodiče nic netuší..A ještě jedna věc, je vidět, že ho neznáš, protože on je typ člověka, který když to nevypiješ, tak se ti vysměje před všema. Vím, že furt je chyba těch kluků, že to pili, ale řekl bych, že 90% lidí by to vypilo taky.

          • Michal napsal:

            Když hospodskej dá nezletilýmu pivo, tak je z toho strašnej průšvih. Když šéf klubu kupuje dětemalkohol, tak je to v pohodě? už jen to, že jim to koupila zaplatil je trestný ne?

        • zkušenost napsal:

          Cizí chlap je tisíckrát horší. Když ho znáš víš, že ti něco hrozí jen od něj a můžeš se mu vyhnout. Když ho neznáš vidíš ho skoro v každém…..

          • Vocko napsal:

            Nelajval, protoze jim to kupoval. Jsou zvedavy co s nim ten alkohol udela. Treba to Jaroch bral jako vychovnou lekci nepijte nebo budete oprcani.
            Mozna ze je to horsi z tohohle pohledu, ale horsi je to to rict rodicum, ktery si mysli ze strycek Mara je hodnej chlapik co se stara o dite.

          • nechapu napsal:

            To co pise michal je naprosta pravda… kazdy se v tomhle veku chtel predvadet a kdo by se nenapil…. navic kdyz jim jaroch rekne: pood zakalime,tak se ten clovek v tech 14 cejti

  • Výchova dětí napsal:

    Vážení všeznalci a psychologové, zajisté víte, že při práci s dětmi, a to beru věkovou skupinu 6 až 17 let jste vždy 1 nohou v kriminále. Nejen trenér, ale i každý učitel je v ohrožení, že se jen na fakana blbě podívá. Vazba se dává okamžitě při takovémhle nařčení. Sám jsem měl incident s bývalým žákem, že jsem jej fyzicky napadl. Ano, kopl jsem ho do kyčle, když třískal pěstmi do druhého, protože jsem měl tou dobou ruku v sádře.Přestal a povídá – Vy jste mě napadl. Dám Vás k soudu. A dal to k soudu. Okamžitý vyhazov, rodinné a finanční problémy, pomluvy a policie to řešila 6 měsíců. Nevinen.Myslíte, že se někdo omlouval?

    • dominik napsal:

      jak tohle muzete prirovnat k tehle kauze? ste normalni???

      • Tim napsal:

        Ne má pravdu!To je prostě o pomstě, jak píše.

        • nechapu napsal:

          Budete se divit až zjistite ze je to pravda…vite o tom uplny h*****. Pak budete vy za blbce ze ste verili tomu ze je to msta. Tohle je dost vazny obvineni a za krivy obvineni je taky trest,tak proc by to nekdo riskoval. Je dobre ze tu bude o jedno prase co tohle dela, míň.

      • dave napsal:

        Ty nejsi normální, to je založený na stejným principu. Ten pán co se podepsat „výchova dětí“ to zažil na vlastní kůži. Jo, znásilnil a zbil je poněkud rozdíl, ale jde o podstatu věci.

      • t napsal:

        ty asi nejsi normální……je to úplně to samý…..hraješ tužku nehraješ,sedíš!!!…..mladej rozmazlenec se nasere a je úajné znásilnění na světě….blbe….

    • TT napsal:

      Přesně, počkejme si na závěry až po řádném vyšetřování! Každý si můžeme něco myslet, ale nikdo z nás tohle nemůže vědět jistě.

  • Tim napsal:

    Kdo chce psa bít, hůl si vždycky najde..Teď už chybí jen ,aby někoho obvinili,že prodává drogy hráčům..Tohle je prostě snaha zničit Florbal jako celek.A teď to odneslo Future, příště to může být Tatran ,Bohemka kdokoliv!

    • adam napsal:

      myslim ze florbalisti si opravdu nepreji znicit florbal… to je trochu nesmyslne..

      • Michal napsal:

        přesně tak. Souhlasim s Adamem

        • dave napsal:

          Nadruhou stranu, pokud to byla msta za něco a těm klukum je od 14 do 17 let, neřeší podle mého názoru dopad této kauzy na florbal jako takový a že by to mohlo tento sport vážně poškodit – o tom myslím nepřemýšlí.

  • Omg napsal:

    Tak jako o poškození florbalu tady asi nikomu nejde, ale jde o uvedení této věci na pravou míru, tak jak to je, aby jsme všichni florbalový i ostatní lidi viděli, co se tu děje a co se stalo.
    Jestli se to stane příště někomu dalšímu z klubů jak to někdo píše? Nevím o nikom, kdo by něco takového mohl dělat nebo dělal. Toť můj příspěvek do diskuse.
    Adios

    • názor napsal:

      No ono se to na nikom jen tak nepozná, kdyby to měli napsáno na čele bylo by to snadný. Nikdo nemůže říct, že se to v jiném klubu nemůže stát.
      A ještě jeden poznatek jsme v Česku takže když se to dostane k soudu tam vyhraje ten
      který bude mít lepšího právníka ne ten kdo má pravdu. I když se to čas od času potká, že i pravda zvítězí. Tím nechci říct, že to pan Jaroch udělal, protože to já opravdu nevím, ale strach o něj nemám jeho otec je právník…….

      • Omg napsal:

        Jeho otec si myslim, že už nepůsobí v právnický kanceláři… Moje domněnka.

      • t napsal:

        hele názor,koukám,že Marka znáš…a víš o něm více věcí než jen jako všichni ostatní tady,že je „pedák“!!!Já ho znám osobně 16let a vím o něm dost věcí….i to,že jsme si sami s klukama povídali,že je na děti,ale i to,že je to dosti chytrej kluk a ví co by se stalo,pokud by něco takového udělal……znám i jeho povahu a vůbec mi to k němu nesedí……hlavně by to zkusil už i kdysi na nás(co tady lidi píšou opíjel absinthem,kupoval nám alkohol atd..to všechno bylo,ale nikoho z nás nikdy nezneužil a ani to nezkusil)….spíš vím to,že se pořád někdo snaží aby měl jakékoliv problémy…..

        • Michal napsal:

          Hele jak tady pořád píšeš, že ví co by se stalo, že je chytrej a proto to neudělal….chlap co bije manželku-neví co se stane?že to praskne? když někdo někoho zabije-neví co se stane?že to praskne? U pedofilie si člověk nemůže říct, že z toho bude průšvih, tak to neudělá. Touha je prostě silnější. Je to stejná nemoc,jako nekrofilie, zoofilie, kleptomanie a mnoho dalšího…ty lidi ví že se to nemá dělat, ale udělají to stejně. To že si zrovna na tebe nic nezkusil, co když měl oběti jinde??to si jako myslíš, že když neobtěžuje celej klub, tak je nevinnej? prober se, ty kluci nejsou blbý! sou mezi nima i starší kluci, který moc dobře ví,že za křivý obvinění se trestá. Navíc, tohle neni žádná sranda, pokud by ho chtěli „potrestat“ za to, že je nenechal hrát, tak si nevymyslej znásilnění…otevři oči a zkus se zamyslet, že třeba nebyl takovej skvělej chlap, jako si myslíš

  • názor rodiče... napsal:

    Vážení florbalisté, zkuste se vážně zamyslet nad problémem který vznikl. I vy jednou budete mít děti a budete je za peníze dávat do oddílů, aby dělaly sport a v tom oddíle je zároveň někdo bude za vaše peníze i vychovávat. Co pak řeknete i kdyby jen na podezření sexuálního obtěžování? Tady přece nejde vůbec o poškození klubu, tady jde o selhání jednotlivce. A to stalo v církvi, ve skautu, v pěveckém sboru. A tak mě jako matku synů úplně nejvíce zaráží prohlášení klubu. Ten kdo ho psal jakoby vůbec netušil, o jak vážnou situaci se jedná a po vzoru minulého režimu v tom vidí „ útok třetích osob které mají zájem na maximální diskreditaci osob z úzkého vedení klubu a rovněž na poškození dobrého jména a značky SSK Future“. Kdyby vedení klubu se chtělo morálně postavit k celé kauze, bylo by nejednodušší se postavit čelem k vyšetřování, a to například vyzvat všechny poškozené ať jdou na Policii. A například v prohlášení zdůraznit, že si nejsou žádné takové činnosti vědomi a že do doby prokázání trestné činnosti platí presumpce neviny a oni na tuto událost takto pohlížení, a například do doby ukončení kauzy pozastavují pravomoce pana Jarocha. Vzhledem k obsahu článku se nelze jen pousmát nad názorem, že toto prohlášení psal pan Jaroch, případně jeho právník, sám. Klub by si měl zachovat objektivitu a nedávat ruku do ohně tam, kde se to v tak vážném obvinění opravdu nehodí. A pokud budeme předjímat, že se vina prokáže, vydá klub jaké prohlášení?

    Myslím že tady jde o velmi vážnou věc než jen o útok na osobu víceméně neoblíbeného člověka, konec konců každý si svou pověst dělá sám svými skutky, vystupováním, způsobem komunikace. A to se v takových situacích většinou sčítá.

    Myslím že by bylo dobré přestat hledat nepřítele a spiknutí proti SSK Future. Jedině řádné vyšetření má smysl, a pak my rodiče budeme mít klid a naše děti budou moci brát sport jako oblast, která člověka rozvíjí.

  • bafunar napsal:

    To že Jaroch kontaktoval mladé hráče ve věku 12-15 let z celé Prahy je veřejně známá věc. Nechápu rodiče, že mohou tolerovat když jejich děti zve představitel klubu do kina nebo McDonaldu. Dává jin tričko nebo tenisky. Nebo, že je u sebe nechává dokonce přespat. To jsou věci, které do práce s mládeží nepatří. A to vůbec neřeším nějaké zneužívání. To je něco odporného a 12 let vězení je málo. Pevně věřím v korektní vyšetření celé kauzy. Jen to může očistit FLORBAL. Doufám že Future bude fungovat i bez Jarocha. bafuňář jiného pražského klubu

    • Florbalista napsal:

      Naprosto souhlasím ,jeho časté návstěvy kina s mladšími a staršími žáky (často i jen s jednotlivci),pozvánky do Mc Donalds různé dárečky jsou snad naprosto známé každému florbalistovi v ČR a já navíc vím naprosto věrohodně o jeho sms zprávách těmto klukům,to nebyly běžné sms navíc od prezidenta klubu,jedině řádné vyšetřování odhalí pravdu,ale myslím ,že Jaroch si rok od roku dovoloval víc a víc,akdyž to všechno procházelo,šel dál a dál,opíjení se s žáky!! a pod. Pohár už zřejmě ale přetekl…Osobně se domnívám,že podezření a obvinění se prokáže.

  • Jarda - taky rodič napsal:

    Já být v pozici rodiče dítěte co hraje za takový klub ( mám štěstí hraje jinde) tak tam ihned skončil . Nikdo by mně nepřesvědčil že o tom ostatní trenéři nic nevěděly ! O tom že se tam něco divnýho dělo nepochybuju , ať je naše policie jaká je tak si myslím že není ve vazbě čtrnáct dní pro nic za nic (klub celou dobu prohlašoval že je p.Jaroch v nemocnici).

    • TT napsal:

      Já se klubu nedivím, že to nerozhlašovali. Stále nechápete, že panu Jarochovi zatím nic nedokázali, takže bych pochopil kdyby jste měl obavy, ale zkuste vzít v potaz, že může být i nevinný..

    • Michal napsal:

      Být trenér-co uděláš? Brnkneš všem rodičům, no víte, náš šéf je zrovna ve vazbě za zneužívání? Jasný že se snažej to ututlat, aby se rodiče nestrachovali a neodváděli pryč-přestože by se pak prokázalo, že byl nevinnej

    • t napsal:

      kdyby jste věděli více věcí a neměli jen zběžné informace,tak víte,že pan Jaroch má zdravotní problémy….

  • jaja napsal:

    V dnešní MFd jeden rodič prohlašuje, že s jeho vědomím jeho syn u p. Jarocha před brzským ranním zápasem občas přespával. To se mi zdá býti hodně odvážným. U spoluhráče – dejme tomu, ale přespání u presidenta klubu? To bych asi synovi nedovolil.

    • NO A CO? napsal:

      Co je na tom tak moc divného? My jsme taky kolikrát spaly u trenérky a nic zajímavého se tam nedělo, krom dívání se na horory a kecání do dvou do rána. Proč by tedy nemohli kluci? Ať je to jak je, že by se hoši nechali tak dlouho zneužívat se mi nezdá, dále kdyby to pravda byla, proč tam sakra zůstávali? V sedmnácti letech snad je člověk už dost soudný na to, aby zhodnotil, co je správné a co ne. Proč čekali tak dlouho? Ať se policie zeptá někoho z hráčů, co tam již nehrají.

      • ... napsal:

        proc tam zustavali? A co kdyz nemohli jit pryc? Videli jste nekdy smlouvy Future?

        Proc tolik kluku ve Future za poslednich 5let skoncilo uplne s florbalem a neslo nekam jinam?

        Tenhle pan si koledoval uz dlouho, pocinaje sms co detem psal, pres opineni se s detmi az po neplaceni na halach…

        Ti co tu pisou na jeho obhajobu bud absolutne nic nevi nebo to asi dostali za ukol, tak jako hraci ve Future bezne dostavali ukoly typu: napis tomuhle klukovi at k nam jde, atd.

        Jsem opravdu zvedavy na komentari tadg, az bude vynesen rozsudek. Asi to zmirni znamosti jeho rodiny, ale i tak se tento pan na florbale nebude moci ukazat.

        • Prostě je to můj názor napsal:

          Nejsem z FUTURE už několik let, nikdo mi nic neřekl, Marek Jaroch je mi v postatě ukradený, ten klub ne, a ať si píše kdo chce, co chce, on jej představuje a ztělesňuje. Prostě tomu obvibnění nevěřím. Někdy se opravdu choval velmi arogantně, což se mi nikdy moc nezamlouvalo, tak možná toto obvinění je důsledkem a pomstou. Pokud se vina prokáže – nechť o tom rozhodne soud. Pokud bude dostatek důkazů – prosím – uznám svou chybu, že jsem ho neměla obhajovat.

      • Michal napsal:

        tak zaprvé, jak sem tady psal, nemůžete věřit všemu co se povídá-těm klukům může být 17 teď,navíc se to nedělo od června, ale třeba 2 a půl roku, takže v tý době jim bylo rozhodně míň. Taky nikdo neřekl, že to zažívali často…já si osobně myslim, že se jim to mohlo stát klidně jen jednou…tak si řekli, že to skousnou a půjdou dál za svojí karierou-Future je jeden z nejlepších mládežnickejch klubů, navíc když z něj někdo jednou odejde, je těžký se vrátit. Nevíš co se jim honilo hlavou. Třeba si řekli, že byli opilí, stalo se to jednou a jinde by takový možnosti neměli (můj názor) navíc nikdo neřekl, že tam uplně všichni kluci zůstali. Co vim, tak v poslední době tim klubem prošlo(přišlo, odešlo, stavili se na „návštěvě“)docela dost kluků…třeba se totálně pletu, ale snažim se na to jít z tý druhý stránky(než velká část „fanoušků“ Jarocha) Každej tady řekne „věřim Jarochovi, kluci si to vymysleli“ to je pak těžký…zkuste se zamyslet, ne všichni sou stejný, každej to snáší jinak, každej se chová jinak…

    • t napsal:

      hmm a nás tam spalo třeba 6.A je to 15let zpátky.A nikdy se nic nestalo…..a naše rodiče to věděli taky.Rodiče všech co tam byli,věděli že tam spíme…..

      • Michal napsal:

        Je jiná doba..lidi se mění. Třeba to v tý době dokázal potlačit..stáhnul si na netu dětský porno a stačilo mu to.

  • Zdeněk napsal:

    Michal vi, o čem mluví. Až mám pocit,že o tom něco víš.

    • dominik napsal:

      ja michala za ty nazory miluju,ptz mi to vsechno bere z pusy co rika :)) ostatni lidi nemaji ani poneti o cem mluvi…a „nazor rodice“ to naprosto vystihl.. to prohlaseni,je uplna slátanina…future si timto tedka pekna nadelal na hlavu. protoze jestli bude odsouzenej,tak future bude vypadat za pekny blbce,ze ho obhajovali… spis nechapu,proc vsichni rikaji ze je to msta a pokus o likvidaci klubu… vzdyt ten klub neni jaroch a muze preci fungovat dal i bez nej,byla by skoda kdyby klub s takovym potencialem skoncil….

      • Michal napsal:

        Díky 🙂 Snažim se, aby to ostatní začali vnímat i z druhý stranky-chápu že je těžký tomu uvěřit, ale lidi si musí uvědomit, že třeba nebyl takový, jakého ho znali. Ber to ale tak, že tomu klubu zustane „nálepka“ na pěkných pár let dopředu. Koukni se na to z pohledu rodiče-máš dítě a hledáš mu klub. Hodně rodičů si klub nejdřív proklepne. Já osobně bych si teda naradši vybral jinej klub. I kdyby Jaroch seděl. Ty sázky za pul mega měli být taky údajný utok na jméno klubu-já osobně si taky vsadil na Liberec, kurz byl lákavý, ale pokud sázkovky zaznamenali enormně zvýšený počet sázek na liberec, tak to prostě prošetřit museli, navíc nikdo nedělal závěry, jenom se o tom psalo na netu. Takže v tom žádné poškozování nevidim.

      • t napsal:

        a to tu jde jestli vám to nedochází…..ve FUTURU jsou víceméně nejlepší mladší hráči a tahají je tam jakýmkoli způsobem…..závist je veliká a někdy dokáže překročit určité meze….hlavně se zamslete nad tím,kolik věkově dospělých chlapů hraje v extralize???Já jich asi zrovna moc nenapočítám……a když máte tak dobrou mladou základnu….závist a problém je hned na světě…obzvlášt ted v tomhle světě!!

  • franta napsal:

    Je docela podivny, ze po tom, co future vyhodilo urcity pocet hracu protoze jim netrpelo chlastani a koureni vzejde takovyhle obvineni. Myslim si ze prave tahle skupinka podala na Marka obvineni. Je smesny, ze napisou, ze je opijel, kdyz je prave kvuli chlastu vyhodili. Kluci tokrapet nedomysleli.

    • Omg napsal:

      ty si fakt franta 😀

    • dominik napsal:

      a tobe krapet nefunguje část mozku

      • dave napsal:

        myslim, ze se policajti dostanou k smskam, co jaroch psal hracum a pak je to asi jasny… = stejne vi kazdej, co v nich bylo…

        proti tomu ovsem bude stat jeho dobrej pravnik, pravdepodobne teda jeho vlastni tata..

        • bůh napsal:

          jestli se zavírá za sms kde děkuje za dobrý výsledky o vikendu tak už nevím co mužem posílat

          • Michal napsal:

            Tak to děkoval zajímavým stylem 😀

          • t napsal:

            koukám,že ty si byl asi jeho největší oblíbenec a víš o tom dost věcí….

    • Michal napsal:

      O tomhle teda moc nevim (vim, že pár kluků vyhodil) ale nemám nějaký podrobnosti. Ale nevidim v tom žádnou nejasnost. Ty kluci, co pili, mohli být třeba moc starý a tak se mu nehodili do jeho „zábavy“. Další věc-nevim kdy ty kluci pili…třeba se mu nalili večer před zápasem (pokud mám správný info, tak Michal Soukup měl přijít „opilej“ na trenink nebo zápas) Je rozdíl, když ti příjde opilá 17tka(fakt nevim kolik jim bylo, ani kdo to byl,jen myslim, že to nebyli mladší kluci) na zápas a když po turnaji, nebo na nějaký „kalbě“ opije mladšího kluka-mimo jiné za učelem….Ve střízlivosti by si to ty kluci nenechali líbit, takže jedinou možnost kterou dle mého názoru pedofil má (pro jistotu nejmenuju) aniž by musel použít násilý, je alkohol. Takže je prostě opít musel a těžko muže někoho opít a druhej den ho vyhodit.

      • t napsal:

        Nikdy nikoho neopíjel…..ty děti to pijou sami a dobrovolně.Sám sem svědkem……mě to nikdy dřív nechutnalo a nikdy mi do toho nenutil….je to jen výmluva tady všech.Pokud to dítě nchce,tak pít nebude.A že znám dost takových dětí…..

    • Mike napsal:

      ty uz jsem radsi nic nepis, kdyz vis uplny ….

  • tornado napsal:

    Marek je vinen,to o cem tu ted vsichni dikutujeme je vec ktera se nedeje rok,dva, to je vec ktera tu byla uz kdyz jsem hraval v klubu v roce 2000.Jenze tenkrat to koncilo jen tim opijenim a osahavanim,tim ze mu to neustale prochazel sve skutky stupnoval.Moc se mi libi nazory Michala protoze evidentne vi o cem mluvi a myslim si ze si i sve prozil.Nevycitejte tem klukum ze to rekli az ted,sam jsem pres 10 let v sobe dusil nektere udalosti.Ano citim se vinen ze jsem enco nerekl driv,nemuseli byt poznamenani dalsi,ale co rict??mami ten pan mi kupuje drahe darky,ktere od vas nikdy nedostanu,zve me do kina ,uprednostnuje me v klubu,hezky o me mluvi a pise.nejprve vam nedojde ze je neco spatne,proste si rikate ze to je za vase sportovni vykony a kdyz vas pak konecne nekdo presvedci ze je vsechno jinak stydite se,bojite se a radeji to v sobe ututlate.Preju klubu SSK Future at tohle prekona at funguje dal a taky preju Marku Jarochovi at si podobne pratele jako tady najde ve vezeni a tu lasku kterou venoval nam vsem at je mu v cele opetovana.

    • zdeněk napsal:

      Možná by tvůj příspěvek zajímal i polici,aby se už nic takového nemohlo opakovat.

    • t napsal:

      tak ty seš asi buzerant……pže já tam hrál od doby,než vůbec vzniklo future(bylo to Tornádo,když už se tak dovoluješ nazývat)…..a hrál sem do doby,než sem musel kůli práci skončit.Snažil se udělat vždy co nejlepší podmínky aby se klukům v klubu líbilo(nevím komu se líbí někde platit a jen sedět a nehrát,když tady vám dá šanci se dostat někam víš a zajištuje co nejlepší podmínky??)a nejlepší hráče si vždy hýčkal ještě víc….je to základ a celý stavební kámen klubu….mít úspěch a fungovat.
      A rozhodně vím,že v roce 2000 sem tam pořád hrál a nic takového se nedělo.A jestli si myslíš,že když tě občas jak říkáš ty“osáhaval“ tak jsme v tom případě pak „pedofilové“ všichni,pže já to občas dělám taky a nejsem jedinej.A dělal to každej trenér i učitel kterýho sem potkal a poznal………takže si radši jdi hrát někam na buzerantskej píseček…

  • Florbalista napsal:

    Názor Tornáda myslím naprosto přesně vystihuje situaci s Jarochem a také myslím,že to je záležitost dlouhodobá a např. že je Jaroch gay/na tom samotném nic špatného není/ ty jeho zastánci asi také nevědí a nechtěli by tomu věřit,ale jeho pokusy nesměřovaly jen na mladé kluky ale i na dospělé a to je jasně prokazatelné.Děkuji tak za příspěvek Tornáda,který možná jeho zastáncům trochu otevře zaslepené oči. Opakuji se ,ale jen řádné vyšetření celého případu a počkání na další možná mnohé výpovědi ukáží a odhalí pravdu ,ale můj osobní názor je jasný.

  • Florbalista napsal:

    Mimochodem ještě k těm sms:“ ty moje roztomilé jatýrko“ citace jedné na vlastní oči viděné sms od Jarocha asi nebude poděkování za víkendové dobré výkony.

    • t napsal:

      hmmm je vidět jak dokonale všichni toho člověka znáte……až budete mít tu možnost ho znát 16 let jako já a jiní okolo tak sem pak něco pište a komentujte……..jinak výraz „jatýrko“ funguje již od založení klubu Tornádo,kde jste určitě nebyli a tak akorát si cucali prsty….tento výraz „jatýrko“ nemá žádnou narážku ani podtext k čemukoli jinému……takže si radši vaše kecy nechte na koledu……

  • znechucený rodič napsal:

    Ráda bych přidala i svůj příspěvek k této nechutné záležitosti. nechci se zde nikoho dotknout a respektuji názory ostatních, ač se neshodují s těmi mými. Můj syn také hrál za Future i on patří mezi ty, které měl Jaroch rád více, než jen jako trenér. Padají tady různé soudy na adresu kluků, kteří to neřekli rodičům, kteří pokračovali v činnosti dále , jak je to možný??, to by přeci nešlo…atd…Kdyby se mne to osobně netýkalo, tak bych si kladla úplně stejné otázky, ale píší to nezúčastnění. Je to jen vaše teorie, ano máte právo takto smýšlet, jen vás prosím, neobhajujte to tady. Čtěte, co píšou poškození, čtěte pozorně!! Přemýšlejte hlavou kluka , kterej propadl florbalu a teď se dostane do pasti. Future má smlouvy na 3 roky, dobře ošetřené, vyhrožují těm, kteří chtějí odejít, že už si nezahrají atd…. A teď si zkus promítnout, že bys měl ještě uvést, že tě Jaroch zneužívá?! Nikdo by Ti nevěřil. Taky se někdo zamýšlí nad tím, co to je za rodinu, že se doma nemůžeš svěřit?? My jsme naprosto normální rodina, máme dobré vztahy a taky se mi syn s tím nesvěřil. Dnes ho chápu, ale taky se na něj zlobím, už se to mohlo řešit dávno a ubylo by obětí. Já vím, že to pravda je, znám i ostatní kluky, kteří tuto zkušenost mají, z Future odešli již dříve, než to prasklo. Diskuze je od toho, aby se diskutovalo, ale i vy, kteří se jen domníváte, nic o tom nevíte, tak buďte trochu při zemi a nechte si rezervu. věřím, že policie udělá maximum, věřím ve spravedlnost a potrestání Jarocha .

    • zdeněk napsal:

      Vidím,že o tom něco víte…Rád bych se zeptal zda byl váš syn na policii?Náš na syn již absolvoval několik výslechů a stále se hledají další děti,které byli obtěžovány tímto individuem.

  • znechucený rodič napsal:

    Na policii byl vyslýchán, tuším dvakrát. Nemám důvod mít sebemenší pochybnost o jeho výpovědi. Není to příjemné pro nikoho, především pro kluky, kterých se to týká. Já jako rodič jsem maximálně znechucená a na..aná. Mylně jsem se domnívala, že když zve mého syna do „mekáče“, či do kina, že to je „poděkování“ za dobře odvedenou práci….

    • t napsal:

      není to vděk,za dobře odvedenou práci,ale ani pozvání na „rande“ s úmyslem zneužít….je to bonus a lákadlo proč hrát za future…jinde ty to podmínky nemáte a ne nadarmo má FUTURE největší a nejlepší mládežnickou kategorii……nejdřív se nad něčím zamyslete,než začnete soudit…..pak dávejte výroky…

  • Florbalista napsal:

    Je jasně vidět,že se to týká zřejmě tolika kluků,že se budou asi všichni ještě divit. Díky tak odvážným lidem ,kteří zastavili myslím stále se stupňující nechutnosti M.J.

  • kecal napsal:

    je to a korát hajzl kterej pošpinil celý florbal a vy kteří si o něm myslíte že je užásnej apod. Tak si vy mej te opravdu už hlavu

  • další znechucený rodič napsal:

    Souhlasím se znechuceným rodičem,jsem přesvědčen,že toto je jen špička ledovce,dělo se to již dávno a je potřebné,aby nbát se říci pravdu a přihlásit se jako svědek na policii,aby tento odporný čin byl po zásluze spravedlivě potrestán.Není to příjemné,ale je třeba toto udělat pro dobro věci.Každé další svědectví prospěje současným postiženým překonat trauma.Tímto prosím vás,kterým se něco stalo přihlašte se na policii.

    • pravda napsal:

      určitě by to chtělo. Těm, kterým se takové věci děli před několika lety jsou již dospělý, tak pomožte spravedlnosti, vypořádáte se s tím určitě lépe než ti 15 letý kluci teď

      • t napsal:

        Jenže mi dospělý a zakladatelé tohoto klubu(kdysi ještě Tornádo Barrandov) víme,že se nic takového nedělo….je to jen způsob jakým láká hráče aby zůstali v klubu…..a smlouvy na 3roky jsou proto,pže má jednu z nejlepších základen mládežnické kategorie a je dost lidí co závidí a chtějí je přetáhnout k sobě….u nás to už začalo….před 15lety…kde jsme jako kluci jen ze sídliště Barrandov vyhrávali vše co mohli a samozřejmě růstem popularity tohoto sportu za námi chodili jiný trenéři a snažily se nás přetáhnout k sobě do klubu jakýmkoli způsobem….tak se nedivte,že mají smlouvy…..a pokud hráč chce jít pryč,vždy to jde i když máte smlouvu a je jak říkáte „dobře ošetřená“……a pokud se Vám smlouva „nelíbí“ proč ji podepisujete???????

  • dolar napsal:

    Pan Jaroch je stoprocentne vinen a pujdu to vysvetlit na policii take, ti co hrali za ssk future a byli mu nejblize tomu neunikli. Nevim v jake mire se to delo v teto dobe, ale jiz pred 10ti lety se to urcite delo. Je velice chytra a manipulativni osoba o tom zadna,dokaze na urovni jednat s dospelyma a ty behem chvile presvedcit o sve pravde a mladi hraci jsou pro nej hracka na to aby to dokazal zabalamutit v tymu a uvedl situaci za naprosto normalni. Hraci jsou mladi a naivni. Nedokazi to resit a ani nevedi jak. Zatnou zuby, zapomenou na to co se stalo a jedou dal nebo koncej. Az postupem casu, zjistite, ze nezapomenes. Je na case aby toto monstrum skoncilo tam kde si ho bude podavat zas nekdo dalsi, tomu misti se rika basa a takove lidi jako pana J tam maji nejradeji.

    • dave napsal:

      Z tohohle se myslim MJ uz nevymota a odsoudej ho. Jen by me zajimalo, jak na to zareaguje SSK. Protoze to prohlaseni, co se jim na webu objevilo ve stredecni vecer zni presne tak, jako by si napsal sam MJ. Tusim, ze to bude dalsi skvele prohlaseni na urovni… a jak to poskodi tym a jak zareagujou rodice dnesnich mladsich a starsich zaku, pripadne dorostencu, to je velka otazka… ale myslim, ze ostatni prazske florbalove tymy asi zazijou pocetne privaly techo hracu 🙂

      • prohlášení.. napsal:

        mezitím co se vydalo toto prohlášení už byl pan Jaroch nějakou dobu ve vazbě takže pochybuji že si ho napsal sám, spíš se k němu jeho vlastní klub neotočí zády, když není usvěčen z viny

      • Michal napsal:

        To prohlášení psal někdo jinej. Když se zamyslíš, tak příjdeš na to kdo.

    • t napsal:

      hmmm,tak to mi řekni pane „DOLAR“ proč nejsem taky obětí???A to už jsem tam byl i dřív než před 10lety…a ani teda těch 5let co jsem tam byl,se nikdy nic nedělo…..a rozhodně bych byl ten,kdo by to svým rodičům řekl….

      • Michal napsal:

        Ty si fakt dement ne??? to si jako myslíš, že bude obtěžovat uplně všechny??? a co když se to dřív snažil potlačovat a nebylo to proto tak častý jako teď???

  • znechucený rodič napsal:

    Pokaždé, když čtu takový příspěvek, tak se mně zmocňuje stále větší vztek. Na druhé straně, dá-li se vůbec v souvislosti s touto kauzou takto prezentovat, mám radost. A sice radost z toho, že se dokážete postavit a i po tak dlouhé době a že pokládáte za správné a čestné oznámit policii vaši zkušenost s Jarochem. Nikomu není příjemný výslech na policii. Kluci, kteří jsou výslechům podrobováni, tak jim to určitě také příjemné není, ale jsou si vědomi toho, že to je nutné v zájmu spravedlivého trestu. Že jejich výpověď je důležitá a určitě napomůže, aby Jarochova zvrhlost byla co nejdříve potrestána, aby tento případ byl brzy uzavřen, aby mohli dále v klidu hrát florbal a co nejdříve zapomenout. Proto vy všichni ostatní, kterých se to také týká a máte k tomu co říci, oznamte to co nejdříve, aby těch pár oveček, kteří jej ještě obhajují konečně prozřelo!!!!Díky dolar, za syna,ostatní kluky i za sebe!!

  • matka napsal:

    Můj syn hraje několik let za klub, o praktikách MJ částečně tušil. Naštěstí (pevně věřím že to tak skutečně je!) nebyl od něj fyzicky obtěžován. Sama jsem se však několikrát setkala s psychickou šikanou syna, počínaje ubohými a vulgálními SMS, výsměchem apod. Když jsem se rázně dožadovala vysvětlení, pan MJ mi lhal do očí. Jeho schopnost manipulace je skutečně famózní. Až nyní mi dochází mnohé souvislosti. Jsem neuvěřitelně zhnusená a šokovaná z tohoco vyplouvá na povrch a pevně věřím, že spravedlnosti bude učiněno zadost. Ráda bych se zkontaktovala s rodiči, kterých se to týká a poradila se, jak postupovat.

    • pravda napsal:

      naprostý souhlas. je to velice chytrý pán a manipulovat s lidmy mu jde na podtrženou jedničku. Ti chytří to prokouknout za pár měsíců, ti zaslepení několik let ne. Dokonce věřím tomu, že jsou lidé, kteří za ním stojí a věří v jeho nevinu – to jsou ti zaslepení a zmanipulovaní.

      Je potřeba, aby hráči, kteří byli obtěžování i v minulosti sebrali odvahu a zazvonili na policii a sepsali výpověď. UDĚLEJTE to pro dobro věci a ukončení těchto nechutných věcí.

  • znechucený rodič napsal:

    pro matka: maximálně s Vámi souhlasím, určitě bych se také ráda spojila s rodiči. Záměrně jsem zde nechtěla uvádět arogantní chování Jarocha, které mne uráželo po celou dobu působení mého syna v klubu. Mlčela jsem v zájmu svého syna a také jsem si byla jistá tím, že pokud s MJ budu cokoli konzultovat, následně zesměšní syna před spoluhráči. Dělal to rád, často i před námi, když jsme byli na zápase. O tom ale psát nechci, aby si náhodou někdo z jeho příznivců nemyslel, že se mu chci také pomstít, tak jak bylo předesláno na adresu poškozených kluků. Z důvodu ochrany syna vystupuji zde anonymně a těším se na to, až budu moci vystoupit veřejně, to si bude Jaroch odpykávat zasloužený trest. Máte nějaký nápad jak se spojit?

    • matka napsal:

      máme stejný důvod, proč nechceme vystoupit z anonymity. Nenapadá mne, jak se spojit, snad něco vymyslím.

      • hoop napsal:

        Dobrý den,
        já hraji za jiný klub a plně Vás chápu, stejně jako ostatní, i já si přeju aby co nejdřív vyšla pravda na povrch. Navrhuji, aby si jedna z Vás založila email na cizí neutrální jméno, to sem můžete v klidu napsat a jednoduše se zkontaktovat. Přeji hodně štěstí v řešení celé kauzy!

        • další znechucený rodič napsal:

          S tím e-mailem je to výborný nápad. A rád bych se zeptal jestli nevíte proč neměli hráči dorostu a junioru schuzku rodičů jako měli elévové,ml. žáci,st. žáci.Co jsem slyšel byla ve středu,kde se dokonce některé maminky rozplakali jakej je MJ skvělej člověk a zároveň tam byl návrh sepsat petici na podporu Jarocha.

          • Michal napsal:

            Docela by mě zajímalo, jak se na tohle dá napsat petice. To má někdo tak dokonalý informace, ví o každým jeho kroku, že to může podepsat? chtěla bych vidět rodiče, který to podepíšou a pak se prokáže, že to vážně dělal…

  • znechucený rodič napsal:

    Díky za radu a hlavně za podporu!!!! Je dobré vědět, že přibývá těch ,kterým to není lhostejné, ač se jich to přímo netýká.

    • další znechucený rodič napsal:

      Myslím, že by bylo vhodné, aby se všichni rodiče postižených kluků opravdu spojili a jednotně, včetně právního zastoupení společně usilovali o spravedlivé potrestání tohoto dlohodobě trvajícího skutku!!!!!
      Jeden za všechny a všichni za jednoho.

  • znechucený rodič napsal:

    Nemám žádné informace o schůzce, ale vyjádřím se k té, která dle Vašich slov proběhla. Závidím maminkám, které můžou plakat radostí, že se to jejich dětí a jich samotných netýká. Určitě by se našly i maminky, které by plakaly vzteky a bezmocí. Já už nepláču, já jsem se jen rozhodla, že udělám maximum pro to, aby Jaroch byl za to, co UDĚLAL!!!!!!, dělal by dále, kdyby to nevyšlo najevo, aby byl potrestán!!!!! Nepotřebuji nikoho ovlivňovat,nebudu nikoho k ničemu přemlouvat, už jen touto diskuzí, setkáním se s rodiči, určitě vyplují na povrch věci, které s tímto souvisí a z důvodu ochrany nejsou zde zveřejňovány.

    • Kamarád napsal:

      Vaše komentáře jsou jenom samá pravda a doufám, že spravedlnost bude na straně postihnutých dětí a všech lidí, co s tím mají společného.

      • Michal napsal:

        Mám jen trochu strach, že si Jaroch zaplatí ty nejlepší právníky (všichni dobře víme, že on neměl o peníze nikdy nouzi, je jen otázka, kde tolik peněz bral?) a ze všeho vyvázne 🙁

        • Mike napsal:

          No tentokrát nevim jak dobře mu to půjde, dluží několik tisíc za pořádání na halách, dále nedokázal vyúčtovat halu na Barandově + dluzi nejak pulrocni pronajem za ten svuj obchod…

          • Michal napsal:

            Fakt? jak to víš? taky docela zajímavý. Hlavně že měl za co zvát kluky do mekáče..

          • Mike napsal:

            Většina z toho jsou veřejně dohledatelné informace.Jinak na halách to vím od správců, kteri nadavaji 😀

  • Florbalista napsal:

    Kdo ví něco o dalším průběhu vyšetřování? Kolik lidí už vypovídalo? K charakteru obviněného ještě jedna skutečnost:tento člověk se dobrovolně vzdal soudně svého vlastního syna.

    • dave napsal:

      Pokud se nepletu, MJ kandidoval i do politiky nekde na Praze 5 tusim… bylo to v minulych volbach…

    • znechucený rodič napsal:

      K tomu není co dodat, ale neznáš okolnosti, ale je-li to pravda, tak to jen to potvrzuje jeho charakter, ego,….Já nechci osobně Jarocha rozebírat, neboť neznám slušné výrazy na jeho osobu.

  • znechucený rodič napsal:

    to florbalista: zatím se asi nic bližšího neví, kluci, kteří byli u výslechu, jdou znova v pátek. jestli syn nebude vázán mlčenlivostí, tak ráda zveřejním, pokud budou nové informace.

  • znechucený rodič napsal:

    Též jde syn k soudnímu znalci.(?) Mně se nelíbí, že byli konfrontováni s právníkem Jarocha, že nebyli přizváni rodiče jako právní zástupci nezletilých dětí. Možná je to z hlediska soudnictví v pořádku, nejsem v tomto oboru znalá. Ráda bych se s Vámi spojila i s ostatními rodiči, kteří projeví zájem. Nevím ale jestli založení e-mail na této stránce je bezpečné, aby se nepřihlásili „škodiči“ Jaký máte Vy osobně názor?

    • další znechucený rodič napsal:

      Při konfrontaci měl syn sebou svého právníka.Moc ráda bych se s vámi spojila.Syn založí anonymní mail na,který pošlete svou mailovou adresu(můžete si také založi anonymní mail…pro jistotu) a poté múžeme domluvit schůzku.Souhlasíte?

      • Anonym napsal:

        Pro znechucené rodiče: Nevím jestli je nejlepší nápad zveřejňovat na těchto stránkách své i-mailové adresy, byť anonymní! Muže Vám tam psát kdo chce a když si takto domluvíte schůzku, nikdy nebudete mít jistotu kdo se dostaví. Zatím mě nic lepšího nenapadlo než, že se zkusit domluvit přes právní zástupce svých dětí, kteří by mohli předat telefonní kontakty. Nevím, jestli je to dobrý nápad, ale asi se tímto vyhnete případným problémům nebo nechtěným kontaktům.

  • znechucený rodič napsal:

    Souhlasím s anonym, nemyslím, že to je bezpečné,protože skutečně může napsat kdokoli a nerada bych pochybila a vystavila naše děti dalším možným problémům. Určitě tuto diskuzi sledují „ovečky“ ……Vy jste sami oslovili právního zástupce? Já žádného právního zástupce zatím bohužel nemám

    • Anonym napsal:

      Pokud si dobře pamatuji ze školy, tak u vyslechu nezletilého dítěte, musí být přítomen zákonný zástupce, nebo orgán péče o mládež. Právníka budete muset kontaktovat vy, ale to by neměl být problém a určitě bude lepší když bude přítomen u jednání, nebo se s ním alespoň poradíte. Držíme pěsti a doufá, že to proběhne a dopadne dobře!

  • znechucený rodič napsal:

    Mně to taky překvapilo, že byl u výslechu sám, ale já jsem se o tom všem dozvěděla 15.4., kdy se syn vrátil domů z výslechu a musel mne s tím seznámit,jelikož věděl,že mne policie bude kontaktovat. Držel to v sobě asi 2 roky. Díky za podporu, těším se až to skončí a pevně věřím, že spravedlivým trestem.

    • Kenny napsal:

      Trestní řád říká v § 102:

      (1) Je-li jako svědek vyslýchána osoba mladší než patnáct let o okolnostech, jejichž oživování v paměti by vzhledem k věku mohlo nepříznivě ovlivňovat její duševní a mravní vývoj, je třeba výslech provádět zvlášť šetrně a po obsahové stránce tak, aby výslech v dalším řízení zpravidla už nebylo třeba opakovat; k výslechu se přibere pedagog nebo jiná osoba mající zkušenosti s výchovou mládeže, která by se zřetelem na předmět výslechu a stupeň duševního vývoje vyslýchané osoby přispěla k správnému vedení výslechu. Může-li to přispět k správnému provedení výslechu, mohou být přibráni i rodiče. Osoby, které byly takto přibrány, mohou navrhnout odložení úkonu na pozdější dobu a v průběhu provádění takového úkonu navrhnout jeho přerušení nebo ukončení, pokud by provedení úkonu nebo pokračování v něm mělo nepříznivý vliv na psychický stav vyslýchané osoby. Nehrozí-li nebezpečí z prodlení, orgán činný v trestním řízení takovému návrhu vyhoví.

  • znechucený rodič napsal:

    Díky za příspěvek. Syn je starší 15 let

  • XXX napsal:

    Navrhoval bych, aby někdo z Vás ( nejlépe všichni, co o to stojíte ) při dalším výslechu Vašeho dítěte na policii, požádal přímo na stanici vyšestřující orgán, zda by nemohl přímo na vyšetřujícím policejním oddělení sjednat schůzku Všech rodičů postižených dětí.. Oni na Vás všechny musí mít kontakty a měli byste tak v tu chvíli mít jistotu, že se nejedná o žádný podvrh, či falešnou schůzku s tak zvanou ovečkou..Jen návrh, ale třeba Vám pomůže..

  • XXX napsal:

    A hlavně by to tedy asi mělo být postaveno tak, aby na tuto schůzku mohli dorazit opravdu jen ti z Vás co by o to stáli..ne aby to bylo tímto orgánem nějak vynucováno..

  • znechucený rodič napsal:

    toXX: Díky!!! Myslím si, že to je nejlepší nápad, jedině takto se můžeme bezpečně zkontaktovat. Dnes se domluvím s vyšetřovatelem a dávám souhlas k tomu, aby předal mé telefonní číslo rodičům, kteří projeví zájem.

    • matka napsal:

      Ráda bych se také zkontaktovala s rodiči, ale syn nebyl zatím vyslýchán a vůbec netuším, zda bude. Patřil ke klukům, kteří byli MJ velmi blízko několik let. Fyzicky obtěžován nebyl a kvůli psychickému teroru ho asi vyslýchat nebudou.
      Je strašné, jak se musíme skrývat my, kteří jsme nic neudělali. Kdo jsou ovečky? Kam až sahají praktiky MJ? Co všechno vědělo ostatní vedení klubu a trenéři? Zůstávají vaše děti v klubu nebo odcházejí jinam? Jak se smlouvou? To všechno jsou otázky, které bychom měli probrat.

      • taky matka napsal:

        Můj syn chce odejít, jak to bude se smlouvou netuším. Klub dělá jako, že nic a ještě se diví. Opravdu mně štvou neřeknou nic klukům a ani nám rodičům. V tuto chvíli je jasné at už Jarocha zavřou nebo ne , že v tom klubu skončil. Jenže je jeho majitelem, kdyby mu na klubu záleželo, jak vždycky tvrdil, tak ho už nabídl k prodeji podle mne je to jediný způsob jak ten klub udržet v chodu.

    • právník napsal:

      Dobrý den, sleduji tuto diskuzi od počátku a chtěl bych nabídnout všem poškozeným bezpečný způsob setkávání a právní ochrany. Pokud máte zájem kontakt je na stránkách ČAK pod č.licence 8544. Přeji Vám pravdu a z ní pramenící klid.

  • Michal napsal:

    Pane „t“ když si takovej zastánce a všechno víš nejlíp, proč si srab a nepodepíšeš se??

    • t napsal:

      proč bych se měl podepisovat??Aby mě nějakej debil jako ty,co dělá,že všechno ví a tvrdí to o mě,že jsem nejchytřejsí mě pak otravoval???Nepotřebuju být rušen.A právo na názor má každej….

    • t napsal:

      nemám důvod se podepisovat..jestli tě tak zajímám tak se radši starej o sebe….ty mě nezajímáš…..a nárok na názor má každej…

      • Michal napsal:

        to samozřejmě má, ale všimni si, jak se tady vyjadřuješ! To že se tě to netýká, neznamená, že se to nedělo nebo neděje!

      • Mike napsal:

        Myslím, že ty tu nezajímáš nikoho… a tvé blbé řeči už vůbec..

        • Mike napsal:

          to: pan T

          • Pro pana T napsal:

            To ze ste nezaregistroval ani jednu známku takového chování,je samozřejmé, protože je to jeho úchylka a asi urcite by se zrovna vám nesveril…zamyslete se chlape

          • Pro pana T napsal:

            Ikdyby ste ho znal od narození,tak to nemusíte vědět… to je argument jak stehno

  • "ovecky" napsal:

    Prosim rodice, kteri tady mluvi o zmatenych oveckach, aby zkusili pochopit take druhou stranu. Tedy ty, co se MJ zastavaji. Dosud nebyl verejnosti predlozen jediny dukaz o tom, ze by se spachal to z ceho je obvinovan, respektujme tedy presumpci neviny. Nedivte se, ze pripadne vykonstruovani pripadu take posiluje duveryhodnost kluku, kteri vypovidali. Neznam vsechny, ale tem z nich, ktere jsem poznal osobne, bych rozhodne neveril. Byly to dobri, zabavni kamaradi, ale duveryhodnost a presvedceni o jejich spravne moralce neni to, co si u nich vybavim. Naopak si mnohem realneji umim predstavit, ze se jedna o pomstu, protoze vetsina z nich odesla z klubu ve zlem a navic Future predstavuje jejich aktualne nejvetsiho konkurenta. Je mi jasne, ze vy svym detem verite. To je jasny rodicovsky instinkt. Presto ale pravdu mluvit nemuseji (muze to byt fama, ale jeden z nich toto jiz mel potvrdit). Rozhodnuti bych tedy nechal na soudu a usetril florbal.cz tehlech dojemnych diskuzi, zalozenych jen a jen na spekulacich.

  • "ovecky" napsal:

    Aha tak se omlouvam, k tem osobach o kterym jsem zaslechl, ze vypovidali, nesedi udavany vek policii. Takze pravdepodobne dalsi fama. Kazdopadne prosim respektujte presumpci neviny a snazte se pochopit, ze ackoliv MJ nikdo nemel moc rad, vcetne me, nechce se nikomu verit, ze by tohle udelal.

  • Florbalista napsal:

    A že je homesexuálně zaměřený věříš?

  • "ovecky" napsal:

    Par homosexualu znam a MJ na me timto dojmem nikdy nepusobil. Presto jim ale byt klidne muze. Opravdu nevim. Tohle vsechno jsou prave jenom dohady. Nechal bych to na soudu.

  • Florbalista napsal:

    takže toho moc opravdu nevíš.

  • "ovecky" napsal:

    Presne tak, nevim nic. Stejne tak jako vetsina zde diskutujicich. Zastavam ale presumpci neviny. Nic vic, nic min. Az mu prokazi vinu a poslou ho do vezeni, rozhodne mu budu prat to peklo, ktery si tam nejspis prozije. Do te doby si ale o nem nebudu delat predcasne zavery.

  • znechucený rodič napsal:

    Od 15.4. nemůžu spát,Od 15.4.nejsem schopná“ fungovat…“ 15.4. jsem se dozvěděla zprávu, která mne velmi zasáhla a opravdu bolí….Zpráva nese jméno Jaroch. Na adresu „ovečky“ bych zmínila ten fakt,že já sama jsem člověk velmi opatrný na to, abych někomu ukřivdila, ublížila. Jsem velmi opatrná na vynášení soudů na základě domněnek, drbů. Respektuji Váš názor a snažím se pochopit Váš postoj. Snažím se přesto jej pochopit nemůžu. Kdybych nevěděla o tom , že kluci, kterých se to také týká a dávno z klubu odešli, neměli zájem poškodit klub, hrají florbal dále , především pro radost a hlavně bez stresu…., tak bych si nikdy nedovolila na adresu Jarocha žádné negativní vyjádření. To ale není jediný důvod. Mého syna se to osobně týká, možná je ve vašem seznamu těch“!dobrých, zábavných kamarádů s pochybnou morálkou“ Mám jednu otázku. Kolik času jste s těmi kluky strávil ,aby jste soudil jejich nedůvěryhodnost a špatnou morálku?!!! Je to hodně v rozporu s podmínkami Future, o kterých mám z jiného důvodu pochybnosti již delší dobu. Jeden z příkladů: když odešel jeden z velmi dobrých hráčů, maximálně se podílející na dobrých výsledcích klubu, pohodový kluk, kamarád, tak vedení klubu okamžitě vydalo zákaz kontaktu s ním a následně špinilo jeho pověst. Je to normální? Je to morální??? Je daleko více příkladů, ale není důležité je zde zmiňovat ,neboť se řeší daleko závažnější problém!!!!! Vy nevíte, Vám se jen nechce věřit, ale …. Vraťte se do historie této diskuze čtěte pozorně příspěvky př. Tornádo aj, to jsou zpovědi již dnes dospělých lidí, staré 10 let. Ty jste také znal? Také byly pochybnosti o jejich důvěře, morálce, také vykonstruované? Jaký by oni měli zájem diskreditovat klub?? Nechci se Vás dotknout, ale přemýšlejte. Poškozených , kteří byli vyslýcháni, je BOHUŽEl dost. Myslíte, že by riskovali ti trestně odpovědní trest za křivou výpověď??? Jsem si 100% jistá tím, že Jaroch by jim za to nestál, jen proto, že je dokázal kompromitovat, zesměšňovat, urážet. (Když zrovna s nimi nepopíjel …….) Zkuste se jen teoreticky vcítit do těch „nemorálních, zábavných kamaradů“, zkuste jen připustit variantu, že to je pravda, zkuste se vcítit do role rodiče. Nejde to, je to skutečně nepřenosné. Nejsem opičí matka, vím, že v klubu musí být důslednost, přísnost, respektuji výtky trenéra, když se zrovna nezadaří. Měla jsem důvěru,Florbalem žila celá naše rodina. Dnes vím, že jsem svěřila svého syna do špatných rukou.Ve Future panuje psychický teror i mimo Jarocha. A tak věta na závěr: KLuci , vyhráli jste tolikrát a věřte, že „vyhrajete“i teď!!! Tak ,jak jste si zasloužili SPRAVEDLIVĚ medaile za své výkony, tak se stejně dočkáte SPRAVEDLIVÉHO trestu pro Jarocha!!!!!!!!!!!!!!!

    • matka napsal:

      Naprosto s vámi soucítím. Myslím, že se známe. Diskuze na těchto stránkách nemá smysl. Velmi ráda se s vámi i s ostatními rodiči sejdu. Kontaktujte mne prosím na emailu: 123florbal@seznam.cz. Prosím pouze rodiče, kterých se to týká. Nevím, proč bychom se měli schovávat.

  • znechucený rodič napsal:

    to matka: souhlasím, odeslala jsemVám e-mail

  • diskutující napsal:

    Po příspěvcích znechucených rodičů si nedovedu představit ,že by šlo o výmysly.

  • Michal napsal:

    Vím že to sem nepatří, ale tohle by si měli předčíst všichni, kteří nevěří, že to kluci mohli tak dlouho tajit.
    http://isport.blesk.cz/clanek/ostatni/105551/boxer-promluvil-kouc-me-nutil-k-oralnimu-sexu.html

  • angel napsal:

    Pročítam si všechny komentáře ,a nestačím se divit…
    za SSK jsem hraval a vím o klubu dost a vím mnoho věcí co se v klubu odehráli , moje myšlenka je MJ založil Tornado Barrandov (nyní SSk) za učelem pracovat s kluky a poté si snima i “ užívat “ …. není normální že takový klub jako SSk zrušil ženy … není normální že MJ byl nesportovně založen a byl osvobozen z Tělesné výchovy z …

  • diskutující napsal:

    Jen neověřené zprávy,že byl M.j. převzen na Pankrác a nevede se mu mu prý moc dobře….

  • znechucený rodič napsal:

    KLUB: Rezignace Marka Jarocha na post generálního manažera klubu SSK Future

    Vedení klubu SSK FUTURE informuje své členy a veřejnost, že Marek Jaroch, s ohledem na situaci z nedávné doby a cílem nepoškodit dobré jméno klubu SSK Future, rezignoval na funkci generálního manažera klubu SSK Future. Prostřednictvím prezidenta klubu tuto skutečnost sdělil na trenérské radě dne 25. 5. 2011 všem trenérům a vedoucím družstev. Klub bere tuto rezignaci na vědomí a rezignaci přijímá. V případě zájmu je Prohlášení o rezignaci Marka Jarocha k nahlédnutí u sekretáře klubu.

    Autor: Thomson | Datum: Pondělí 30 květen 2011 – 17:46:03 | komentáře: 0

  • úšměvné napsal:

    tak to je úsměvné, nakonec to vypadá, že MJ je ten dobrák co chce zachránit klub. nevim, no, předminulý týden na nejmenovaném turnaji, kdokoliv přišel a měl na sobě něco z future, tak si z něj ostatní dělali srandu, asi bych nechtěl za takový klub hrát

  • Patrix napsal:

    Marka Jarocha bych se tímto rád zastal, už nejen jako bývalý svěřenec SSK future, ale i Tornádo Barrandov a jako žák na škole v přírodě, kde byl Marek naším vychovatelem. Nikdy jsem neslyšel jedinou informaci, že by někoho obtěžoval, či nabízel jakýkoliv fyzický kontakt. Držím palce a doufám, že se vše vyřeší a vysvětlí.

    • obvinění - je to lež napsal:

      Souhlasím s Vámi. Kluci to přehnali a nic z těch obvinění není pravda. Jak jinak si vysvětlit, že někteří stáhli obvinění a ostatní odmítli vypovídat? Tohle fakt přehnali, zasloužili by sami zavřít svýma výmyslama ,
      zničili život člověka a doufám, že je potrestají. Jaroch si ve vazbě zažil pravé peklo a za nic,
      není to hodný člověk, ale tohle je fakt moc.
      Ti co tohle způsobili, by se měli stydět.

      • jarošek napsal:

        jak koukam tak jste asi nečetli predchozi komentare… asi se nedokazete vzit do role rodice a toho ditete, ktereho se to tyka… tim sami potvrzujete jaci jste ignoranti a bezohledny prasata,jako je sam Jaroch….

      • obvinění - je to pravda napsal:

        Je super,že to sem píšeš když evidentně vůbec nic nevíš 🙂

  • florbalista napsal:

    Mám jiné zprávy než se tu v předposledním komentáři objevují-poškozených přibývá a ten ty řeči o sebevraždě z psychologického hlediska údajně naznčují tak trochu přiznání.tak vám nevím…

    • obvinění - je to lež napsal:

      Řeči o sebevraždě naznačují jen to, že je Jaroch úplně na dně. Kdyby vás ve vazbě někdo několikrát brutálně zmlátil a kdo ví co ještě asi by jste přemýšleli stejně. O sebevzaždě uvažují lidé, kteří nevidí jiné východisko, on je jako člověk zničený. A že poškozených přibývá? Nikdo z nich nemá žádný důkaz jsou to jen řeči, a vy co tady Jarocha odsuzujete na základě tvrzení hloupých kluků se styďte. Odsoudit člověka lze strašně rychle.

  • znechucený rodič napsal:

    to obvinění – je to lež: O tom, kdo by se měl stydět a kdo je hloupý, by se dalo dlouze diskutovat , ale s Vámi to nemá význam…..Je vidět, že máte zaručeně „pravdivé, čerstvé“ informace. Přesto, že se tento případ osobně týká mého syna, tak věřte, že si nepřeji , aby byl Jaroch doživotně odsouzen, nepřeji si už vůbec jeho smrt!! Já si jen přeji, aby už to celé skončilo, pochopitelně spravedlivým trestem, který si MJ zaslouží za to, co klukům způsobil a hlavně si nejvíce přeji, aby kluci už nemuseli čelit takovým příspěvkům jako je ten Váš. Je nechutné, že z poškozených děláte obviněné a naopak. Styďte se Vy!! Přijdete s omluvou, až se případ uzavře a MJ bude odsouzen?? Není co více dodat!

    • obvinění - je to lež napsal:

      To opravdu není co dodat. Omluvíte se Vy až
      ho sprostí obvinění?

      • dave napsal:

        Ty jsi fakt vtipálek. Když je ta žena matkou poškozeného syna, tak se ti asi nebude omlouvat. Je jasné, že žádá spravedlivý trest pro MJ. Věř mi, že děti si vymyslej leda jakou hovadinu, ale tohle, to by si jen tak skutečně nikdo nevymyslel. Tohle je prostě pravda. Vůbec nevím, co máš s tím člověkem společného, ale jak odpovíš na to, že hráči, kteří už v SSK momenátlně nejsou potvrzují, že měl MJ k dětem vždycky poněkud větší náklonost a psal oplzlé SMSky?

  • znechucený rodič napsal:

    Neomluvím, vím, že to pravda je, proto věřím ve spravedlnost, tak nebude důvod.

    • další znechucený rodič napsal:

      to jsou komentáře…no hrůza,ráda bych se vás zeptala jestli jste v kontaktu s jinými rodiči my ano chce to se spojit?

  • florbalista napsal:

    držím palce spravedlivému rozhodnutí.Osobní názor:/MJ známe přes 12 let/ rozhodnutí bude pro zaslepené příznivce zřejmě šokem,ale oni asi budou stejně oddaně MJ bránit.

    • soudce napsal:

      Jak můžete vědět, jaké bude rozhodnutí a pro koho bude šokem, žebyste měl větší info, jak toto dopadne než soudce, který tento případ ještě ani nedostal k prostudování? Velmi zajímavé a o něčem svědčící……

Napsat komentář

*