Martin Richter si užil poslední zápas před odchodem do švédské Elitserien v Brně. Jeho výkonu asistovaly televizní kamery. Na bodový zisk však ani tentokrát Bohemka nedosáhla…
12. 12. 2006 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Richter se loučil dvěma góly

 



Hrálo se určitě dobře, hrát poslední zápas před největší návštěvou v lize, v krásné hale, na krásným povrchu a navíc v televizi, to byla paráda. Myslím, že ze v naší lajně jsme si zahráli docela dobře, ale bohužel i my jsme včera dostali hodně gólů, pak se na vítězství myslet nedá.

Buldoci vedou ligu, předvedli podle tebe výkon, kterým potvrdili příslušnost k absolutnímu čelu Fortuna Extraligy?
Určitě. Mají obrovskou ofenzivní sílu, gól může dát kdokoli včetně obránců, a navíc stále zlepšují obrannou činnost, kde měli dřív problémy. S takovou hrou můžou myslet na medaili.

Ale zpět k Bohemce. Skvělý nástup do sezóny vystřídalo období, kdy se nevyhrává, ve druhé části už bude hrát tým bez tebe a navíc se prý mění trenéři…
Doufám, že se dá očekávat zlepšení. Poslední dobou se nedařilo a bohužel někteří hráči trochu polevili v přístupu k tréninkům i zápasům. A tak věřím, že výměna trenérů bude tím impulsem, aby se začalo víc pracovat. Ale nemyslím si, že situace je úplně kritická, loni touhle dobou jsme na tom byli ještě o dost hůř a play-off nám nakonec uniklo o jedno vítězství. Takže myslím, že první osmička je pořád reálná.

Co tvůj následující program, přes vánoce bude volno?
No, už jsem říkal mámě, aby letos nepekla tolik cukroví, letos beru vánoční přípravu vážně. Vím, že se musím nějak udržet v co nejlepší kondici i formě, bez toho by mě asi nechtěli ani na tréninkách. Budu se snažit co nejčastěji trénovat, kde to bude možné.

A odlet?…

Myslíš jako odjezd? 🙂 No, 5. ledna, se zastávkou ve Varbergu na Pohár mistrů.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*