Čtyři čeští zástupci v semifinále NLA se o víkendu utkali o postup do bojů o zlato. Zatím nejlepší pozici má Magda Žižková - Red Ants dvakrát smetly soupeřky z Bernu, vyrovnanou sérii zatím hájí Mirek Hanzlík, jehož Chur po sobotní prohře vrátil soupeři úder a vyhrál v prodloužení...
3. 4. 2006 Švýcarsko (0) KOMENTÁŘŮ

Útok na finále se příliš nezdařil

 



Obhájkyně domácího titulu vykročily za dalším ligovým finále velmi rázně, do sítě Bern Capitals nastřílely ve dvou utkáních 22 branek a jasně zvítězily v obou semifinále. Česká hráčka Magda Žižková si připsala jednu branku. Stav série 2:0.

1.4. Red Ants – Bern Capitals 13:1
2.4. Bern Capitals – Red Ants 3:9
5.4. Red Ants – Bern Capitals

Těžké chvíle zažívají hráčky Zuger Higland, případný úspěch a postup do finále jim mohou přinést pouze tři výhry v řadě. Přestože byly v obou utkáních svým soupeřkám z Dietlikonu vyrovnaným soupeřem, ani jednou na ně nenašly úspěšný recept a podlehly. Dana Bursová svými góly i asistencemi (2+2) držela naděje svého týmu, ale bohužel neúspěšně. Stav série 2:0.

1.4. Dietlikon – Higlands 6:3
2.4. Higlands – Dietlikon 3:5
6.4. Dietlikon – Higlands


Hanzlíkův Chur Unihockey se dokázal oklepat z celkem vysoké porážky v prvním semifinále a svému soupeři vrátil úder v neděli, po dramatickém boji až v prodloužení a uchoval si tak doboru pozici do dalších zápasů této série. Český reprezentatn si připsal jednu asistenci. Stav série 1:1.

1.4. Malans – Chur 9:3
2.4. Chur – Malans 7:6 (p)
5.4. Malans – Chur

V nezáviděníhodné situaci se po víkendu ocitl český reprezentační bek Aleš Jakůbek. Jeho GC ani jednou nevyzrálo na favority z Wileru a i když oproti totálnímu debaklu v sobotu, se v neděli hráči zvedli a prohráli o jediný gól, čeká je na vytoužené cestě do finále velmi nelehký úkol. Stav série 2:0.

1.4. Wiler – GC 14:5
2.4. GC – Wiler 2:3
5.4. Wiler – GC


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*