Fortuna extraliga pokračuje o víkendu třináctým kolem. Děti se budou bát čertů, hráči se budou potit na extraligových palubovkách. Třinácté kolo je prvním kolem odvet. Úřadující mistr z Vítkovic hostí střešovický Tatran, Future přivítá Znojmo, Pardubice čeká venku Brno. Liberec cestuje do Havířova, Boleslav hostí Chodov a Sparta vyzve ostravský BiX.
4. 12. 2009 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Extraliga se přehoupla do své druhé poloviny

 



SSK Future vs. Znojmo




Future před sezonou doufalo, že se bude pohybovat výše, jeho postavení v tabulce však odráží realitu. To samé by se dalo říct o Znojmu. Znojmo je stále jediným týmem, který nezískal v dosavadních dvanácti kolech ani bod. Oba týmy už v průběhu sezony změnily lodivoda. Na lavičce Future nahradil Škramovského Novák, na lavičce Znojma zase Šťastu Čučka. Pod jeho vedením se výkony Znojma zlepšují, na body však Znojemští stále nedosáhli.

Letošní vzájemné utkání:
TJ VHS Znojmo vs. SSK Future 1:7

Postavení v tabulce:
8. SSK Future
12. TJ VHS Znojmo

Bulldogs Brno vs. Pardubice




Brněnští Bulldoci hostí na své palubovce nováčka z Pardubic. Východočeši v posledním kole podlehli doma jasně Tatranu, domácí prohráli s Vítkovicemi. Buldoci jsou papírovým favoritem, to však nemusí nic znamenat. Rozhodovat se totiž bude až na palubovce. Brno může být posilněné postupem do finále Poháru ČFbU, Pardubice měly pro změnu v týdnu zápasovou pauzu. Sestřelí Pardubice mladíček Ondrušek?

Letošní vzájemné utkání:
M&M Reality Sokol Pardubice vs. Bulldogs Brno 6:5 p.

Postavení v tabulce:
5. Bulldogs Brno
10. M&M Reality Sokol Pardubice

Torpedo Havířov vs. Liberec




V neděli hostí havířovské Torpedo Liberec. Oba týmy ve svých posledních zápasech prohrály. Havířov podlehl těsně ambiciózní Mladé Boleslavi, Liberec inkasoval tvrdé K.O. na půdě Chodova, odkud si odvezl desetibrankovou nadílku. Papírovým favoritem jsou hosté, je otázkou s jakou sestavou do Havířova přijedou.

Letošní vzájemné utkání:
GE-TRA Floorball club Liberec vs. Torpedo Havířov 3:1

Postavení v tabulce:

11. Torpedo Havířov
7. GE-TRA Floorball club Liberec

Sokol Mladá Boleslav vs. Chodov




Přímý boj o třetí příčku se odehraje v Mladé Boleslavi. Domácí zde hostí pražský Chodov. Oba týmy dělí v tabulce jediný bod. Mladá Boleslav v posledním utkání porazila nejtěsnějším rozdílem Havířov, Chodov smetl Liberec. Zajímavý souboj ambiciózních celků, které by se rády dostaly minimálně do semifinále. Zajímavostí utkání je fakt, že v něm nastoupí první tři muži kanadského bodování. Na domácí straně to bude technik Petr Novotný, na straně hostů Matěj Jendrišák a Petr Šochman.

Letošní vzájemné utkání:
TJ JM Chodov vs. Sokol Mladá Boleslav 6:7 sn.

Postavení v tabulce:

3. Sokol Mladá Boleslav
4. TJ JM Chodov

Sparta Praha vs. FBC BiX Ostrava




V posledním zápase třináctého kola hostí pražská Sparta ostravský BiX. Pražany zatím dělí pouze bod od elitní osmičky, která zaručuje účast v play-off. Ostravští florbalisté za sebou mají semifinálové utkání Poháru, ovšem klíčové hráče trenér Franke šetřil, takže by měli být odpočatí.

Letošní vzájemné utkání:
FBC BiX Ostrava vs. Sparta Praha 10:6

Postavení v tabulce:
9. Sparta Praha
6. FBC BiX Ostava

Foto: Archiv Florbal.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*