V základní části dotáhl Chodov až na úžasné čtvrté místo. Mladý reprezentační útočník je druhý v kanadském bodování play-off a doufá, že se borcům z Jižního města ještě podaří sérii s Tatranem zdramatizovat.
26. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Matěj Jendrišák: Tatran jen trestá chyby soupeře

 



„Máme mladý tým a úspěch pro nás je to, že hrajeme semifinále. Samozřejmě, že bychom chtěli dál, ale Tatran má natolik zkušený a ostřílený kádr, že i když nepředvádí nijak oslnivé výkony, potrestá chyby soupeře a utkání vyhraje,“ nahlas přemýšlí centr elitní chodovské pětice.

Na Jendrišákovi je vidět že moc chce, nicméně i jeho přednes na hřišti má určitý limit. Nejde dělat pět bodů v utkání celou sezonu. Rozdílem jsou někteří jeho spoluhráči, tam jsou rezervy mnohem větší. Na některých se velmi výrazně projevuje uspokojení z dosažených výsledků. Tak jako tak, ze všech čtyř účastníku semifinále má Chodov k medaili nejdále.

„Ještě zabojujeme a nic Tatranu nedarujeme zadarmo. Je škoda, že se nehraje souboj o třetí místo, bylo by to zpestření. Takhle je možné, že i přes povedenou sezonu zůstaneme bez placky,“ dodává Jendrišák. Zároveň však kroutí hlavou nad tím, jak se Jedlička prozatím vyjadřuje o soupeřích v play-off.

Jendrišákův Chodov sahal ve druhém utkání po výhře, od půlky zápasu ale neměl potřebnou šťávu a slibně se vyvíjející utkání ztratil. „Za stavu 3:1 jsme přestali hrát a začaly nás srážet individuální chyby. Je to velká škoda. Rozhodně jsme měli na to, abychom sérii srovnali.“

Foto: Martin Neužil


Autor: Jaroslav Berka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*