Verdikt Disciplinární komise na adresu Vítkovic zněl naprosto jasně. Mistrovský klub zaplatí pokutu ve výši padesáti tisíc korun a má podmínečně zavřené hřiště haly Dubina na jedno utkání s podmínečným odkladem na jeden rok.
26. 3. 2010 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Dvě a půl minuty vyšly Vítkovice na padesát tisíc

 



Uzavření haly Dubina na jedno utkání nemusí vítkovické florbalisty až tak mrzet. Pokud vyhrají v Boleslavi a postoupí do finále, mají už s předstihem zamluvenou hokejovou halu Sareza. Ta hostila loňský pátý duel finálové série, ve kterém Vítkovice získaly mistrovský titul.

Jedině tak může Vítkovice trápit finanční postih za selhání pořadatelské služby. Ta nezvládla situaci, kdy zástupce sponzora klubu Martin Čépe pronikl až k trestné lavici a napadl na ní hráče Mladé Boleslavi Lukáše Brychcu. Pokuta za tento incident činí padesát tisíc.

„K trestům udělených Disciplinární komisí se nebudeme vyjadřovat. To uděláme nejdříve po skončení semifinálové série. Teď se chceme soustředit na sobotní zápas. Ten je pro nás důležitý, nic jiného momentálně v hlavách nemáme,“ dalo jasně najevo vítkovické vedení.

Foto: Ondřej Krynek – Novinky.cz


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*