Foto: Ondřej Deml Foto: Ondřej Deml
5. 4. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Čaroděj Rebro vychytal nájezdy. Tatran veze z Vítkovic dvě výhry a má mečbol!

 



Tatran vybrakoval Vítkovice! Velikonoční víkend v Ostravě se Střešovickým vydařil nad očekávání a Pražané si tak vezou zpátky do Prahy dvě vítězství. To nedělní zařídil především vynikající gólman Michal Rebro, který v rozstřelu vychytal všech pět nájezdů.

Série plná zvratů opět nabídla nervy drásající podívanou. Lépe rozehrály zápas Vítkovice, v sedmé minutě otevřel skóre Jan Šebesta. Domácí o sedm minut později svůj náskok navýšili, z dálky se trefil Robin Žydel.

Tatran se však nevzdával a ještě do konce úvodní části snížil. Řehoř poslal míček k tyči a zařídil první gól hostujícího celku. Střešovičtí po přestávce vyrovnali. A prosadil se další mladík, po přihrávce Filipa Ullmanna srovnal stav zápasu Gruber.

Vítkovice ale byly v útoku velice nebezpeční a trestaly chyby Střešovic v obraně. Pár vteřin po Gruberově trefě vrátil domácím vedení svým druhým gólem Šebesta. A když ve 46. minutě zvyšoval na 4:2 Adam Delong, vypadalo to pro vítkovický celek dobře.

Jenže to by nebyl Tatran, kdyby se z této šlamastiky nedokázal vyhrabat. Čtyři minuty před koncem si hostující kouč Jakoubek vzal oddechový čas, jeho svěřenci pak nastoupili na hřišti a dočkali se rychlého snížení. 13 sekund po time outu snížil Martin Richter.

Neuběhla ani minuta a Milan Fridrich zchladil všechny příznivce domácích dalším zásahem. Využil nepozornosti vítkovické obrany a v čase 57:11 vyrovnal na 4:4.

V prodloužení gól nepadl a podruhé v sérii tak musely rozhodnout samostatné nájezdy. Z vítkovických hráčů nepřekonal brankáře Rebra nikdo, gólman Tatranu si připsal pět úspěšných zákroků, a jelikož se z hostujících exekutorů prosadil Marek Vávra, třetí výhru v sérii mohou slavit Střešovice.

1. SC Vítkovice – Tatran Střešovice 4:5 (2:1, 1:1, 1:2 – 0:0) po sam. náj.
Branky: 7. Šebesta (Heczkovi), 15. Žydel (Řezanina), 25. Šebest (Hájek), 46. Delong – 18. Řehoř, 25. Gruber (Ullmann), 57. Richter (Natov), 58. Fridrich (Beneš), rozh. náj. Marek Vávra. Rozhodčí: K. Sojka, T. Sojka.Vyloučení: 1:0. Bez využití. Diváci: 320. Stav série: 1:3.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*