27. 4. 2012 Reprezentace (0) KOMENTÁŘŮ

Měli jsme snad patnáct šancí, mrzelo kapitána Richtera

 



Zopakovat půl roku staré vítězství nad mistry světa se Čechům nepodařilo. V nadějně rozehraném utkání s Finskem podlehl tým Tomáše Trnavského výběru Suomi 1:3. Kapitán Martin Richter litoval hlavně nevyužitých příležitostí.

V Brně před půl rokem Češi porazili Finy 7:5 a ani tentokrát nebyl zápas beznadějný. „Co se týče poměru hry a šancí, lepší zápas s Finama jsem asi nehrál,“ řekl po utkání český forvard Martin Richter.

Martin Richter navlékl kapitánskou pásku (EFT 2012)

„Bylo to ale dané tím, že nás skoro nenapadali, takže jsme měli hodně času balónek. Oni asi taky odehráli nejhorší zápas, co si pamatuju. Nevěděli moc, co hrát a chybovaly jim i ty největší opory,“ dodává centr první formace. „Bohužel jsme nevyužili spoustu brejků, tak 15x jsme získali balón v zajímavých situacích, ale málokdy jsme to ukončili střelou,“ mrzelo Richtera.

Finové se hodně hledali. Chyběl jim sice Mika Kohonen, ale na absenci nejlepšího hráče světa se vymlouvat nemohli.

„Nebyl to určitě náš nejlepší zápas. Nehráli jsme zrovna opatrně,“ řekl zkušený obránce Finů Juha Kivilehto. „Ale třetí třetina už byla v pořádku. Můžeme být spokojení, že jsme jen jednou inkasovali. S Čechy je to vždycky těžké. Zjistili jsme, že změnili svou obrannou hru a jsou mnohem agresivnější ve svém pásmu,“ dodal Kivilehto.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Abi napsal:

    Nened duvod abych to hledal když se1m taookvu smlouvu me1m a vedm jak se veci majed .. Ote1zkou je, proč ten hre1č asi stojed 50 tisedc?? A proč je lepšed kupovat průmerne9 hre1če ktere9 v teamu mas za 10 tisic když potřebuješ strelce a ten neni prumerny.. Tohle co ředke1š je sice pravda ale je to jen přesun penez, koupis prodas. Neni že1dnej team kterej jen nakupuje:) A pokud chceš de1vat penedze hre1čum jako plat vyjde te to na jednou takovfd obnos na celou sezonu jaky investuješ pouze do fungovaned extraligoveho teamu. Tyhle penedze ti nede1 že1dnej sponzor 50 tisedc je smesne1 če1stka:) i 100 je nic když to rozpočedte1š do celeho teamu je to na mesicn kupon na MHD . Je zvlastni, že když o tom podle tebe tolik ,, vis,, že na to jeste neprisel žadnej team? Asi proto, že je nepsane1 smlouva ve ktere se teamy dohodli, že nebudou hracum vyplacet žadne vfdplaty, či premie. Vid ?? A nebo te napadlo neco, co jeste nikoho ped tebou nenapadlo

Napsat komentář

*