Rasmus Larsson. Foto: instagram Rasmus Larsson. Foto: instagram
4. 8. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Chodov bude testovat švédského elegána. Pokud uspěje, přijde v lednu

 



Florbalisté Chodova představí na turnaji Czech Open možnou posilu. Na postu obránce chtějí vyzkoušet Rasmuse Larssona, jenž hrál tři sezony ve druhé nejvyšší švédské soutěži. Pražané už zaregistrovali dočasný transfer.

Rasmus Larsson patřil tři roky do sestavy druholigového Teamu Thorengruppen, kde v mezidobí let 2011 a 2014 odehrál 59 zápasů a dal 9 gólů. Poslední sezonu však úplně vynechal.

„Jsme velmi rádi, že se k nám Rasmus před Czech Open připojí a uvidíme ho v akci. Podle zpráv, které o něm máme, se jedná o zkušeného a spolehlivého obránce, který hrál významnou roli v týmu Thorengruppen vedle takových jmen jako Carlbom, Boden či Alm. Pro nás je důležité, že se jedná o pravorukého obránce, kterého pro kompletaci naší obrany potřebujeme,“ říká trenér Chodova David Podhráský k nové akvizici.

Plány Chodova jsou podobné, jako tomu bylo při angažmá Rasmuse Christianssona a Maxe Wallgrena v sezoně 2012/13. „Pokud bychom se dohodli na spolupráci, Rasmus by k nám mohl přijít v lednu na druhou polovinu sezony,“ vysvětluje David Podhráský.

Rasmus Larsson je velkým fanouškem Interu Milán a ještě za doby působení v Thorengruppenu se zapojil do výzvy Ice Bucket Challenge.

Za Chodov nastoupí poprvé ve středu 12. srpna v přípravném utkání proti Floorball Köniz.

KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*