Prezident Českého florbalu Filip Šuman (vpravo) a Jan Stanko, ředitel marketingové komunikace T-Mobile. Foto: Český florbal Prezident Českého florbalu Filip Šuman (vpravo) a Jan Stanko, ředitel marketingové komunikace T-Mobile. Foto: Český florbal
14. 9. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Český florbal bude nově podporovat T-Mobile

 



Mobilní operátor T-Mobile se stal novým hlavním partnerem Českého florbalu. Nové partnerství bylo představeno na předsezonní tiskové konferenci.

„Potvrzuje to nadále stoupající prestiž florbalu v České republice mezi ostatními sporty. Už nyní mohu prozradit, že s T-Mobile připravujeme zbrusu novou mobilní aplikaci, která bude velmi užitečná aktivním hráčům i hráčkám. Na své si ale přijdou i fanoušci,“ řekl k novému partnerství Filip Šuman, prezident Českého florbalu.

„Těšíme se na vzájemnou spolupráci s českým florbalem, který se stal v posledních letech fenoménem nejen mezi mládeží. T-Mobile dlouhodobě podporuje sport a zdravý životní styl, rádi pomůžeme dalšímu rozvoji florbalu a věříme, že vzájemné partnerství přinese zajímavé projekty pro celou florbalovou komunitu,“ uvedl ředitel marketingové komunikace T-Mobile Jan Stanko.

Český florbal zůstává i nadále v partnerství se sázkovou kanceláří Tipsport a nejvyšší česká soutěž také v nové sezoně ponese název Tipsport superliga. „I pro letošní rok nabídneme fanouškům nadstandardní internetové přenosy z každého kola Tipsport superligy na Tipsport TV,“ prohlásil před začátkem nového ročníku vedoucí oddělení komunikace Václav Sochor.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*