10. 10. 2013 Zahraničí (1) KOMENTÁŘŮ

Zářez na Tokoše a dvě Sladkého asistence. Derby před 2000 diváky ale Jönköping prohrál

 



(VIDEO) Vyprodáno! A to dávno před úpdní buly! Hala v Jönköpingu praskala ve švech, proti sobě totiž stanuli městští rivalové. Velký zápas si zahráli i Češi Martin Tokoš a Tomáš Sladký. A rozhodně byli vidět!

Jönköping měl v souboji s Mullsjö velkou smůlu. Vyšla mu sice první třetina, soupeře přestřílel, ale po mizerném nástupu do druhé části pak už jen musel dotahovat ztrátu.

Češi se činili! Tomáš Sladký připravil rozehrání standardky první gól pro Gustafa Ihrmana (čas videa 1:00). první třetinu měli ještě červení pod kontrolou, pak si ale na domácím týmu smlsli rozhodčí. Dva tresty na konci třetiny poslaly Jönköping do tří proti pěti. O zákroku Hovlunda se možná dalo mluvit jako o faulu, u Tokošova forčekingu ale snad viděl držení jen sudí (čas videa 2:25).

Nicméně Jönköping se ubránil, ve druhé třetině ale zcela vypadl z rytmu. Tři slepené branky předznamenaly další vývoj zápasu. Červení tlačili, měli i možnost trestného střílení, ale góly dávalo Mullsjö. Odskočilo dokonce na 2:5.

VIDEO: JÖNKÖPING – MULLSJÖ

Poslední slovo sice měl opět Gustaf Ihrman, který opět skóroval po akci českých florbalistů a Tomáš Sladký si mohl připsat další asistenci (čas videa 9:30). Nic to ale nezměnilo na faktu, že Jönköping stále čeká na své první vítězství.

Jönköping – Mullsjö 3:5 (1:0, 1:3, 1:2)
Branky: 10. Ihrman (SLADKÝ), 33. Källberg, 59. Ihrman (SLADKÝ) – 24. Ferraresi, 25. Palmqvist, 34. Pettersson, 48. Utterberg, 54. Sankell. Diváci: 1782.

{tabulka SWE_20132014}


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*