Patrik Šebek se stává čtvrtou posilou Tatranu v tomto přestupním období. Foto: Tatran Střešovice Patrik Šebek se stává čtvrtou posilou Tatranu v tomto přestupním období. Foto: Tatran Střešovice
28. 6. 2024 Superliga (10) KOMENTÁŘŮ

Tatran s posilováním nekončí. Z Bohemians přivádí Patrika Šebka

 



Střešovice po sezoně, ve které vyhrály vše možné, nepřestávají mít velký apetit. Do kádru přivádějí po Petru Majerovi dalšího člena reprezentačního kádru. Z Bohemians do Tatranu přestupuje 23letý univerzál Patrik Šebek.

Odchovanec Bohemians v uplynulé základní části nasbíral 42 bodů ve 23 duelech. V play off pak přidal další tři body v šesti duelech. Členem superligového kádru klokanů byl už od roku 2017. V roce 2019 byl u toho, když juniorská reprezentace vybojovala titul na mistrovství světa.

Patrik Šebek bude i v Tatranu nosit své oblíbené číslo 7. Foto: Tatran Střešovice

Patrik Šebek bude i v Tatranu nosit své oblíbené číslo 7. Foto: Tatran Střešovice

V posledních sezonách se stal jednou z největších opor zelenobílých. V sezoně 2022/2023 vybojoval s Bohemkou triumf v českém poháru. Tatran oznámil už svou čtvrtou posilu. Kromě Šebka před časem informoval o příchodech Radka Hanáka, Matyáše Kaliny a Petra Majera. Klub se naopak musel vyrovnat s odchody Martina ČermákaDavida Šimka a Martina Mühlfaita.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • Treble napsal:

    Jeden treble nestačil jo 😀

  • Mladez napsal:

    To začíná byt v Tatranu jeden odchovanec za druhým.

    • karlos napsal:

      … kdeže odchovanci … Tatran už klesl na stejnou úroveň jako ženy Chodova“vykrádat” konkurenci a pak se radovat z úspěchu jak jsou TOP …
      pýcha odchovanců je pryč a bohužel to jen snižuje v obou kategoriích kvalitu
      extraligy

      • klement napsal:

        karlos, to byla zřejmě ironie. každopádně nechápu, co na tom pořád vidíte všichni špatně, podívejte se na fotbal apod, top týmy si prostě tahaj nejlepší hráče k sobě, nevidím na tom nic špatného. Naopak ostatní týmy by se měli snažit, aby dokázali vytvořit adekvátní podmínky, aby hráči neodcházeli jinam po ČR, max do zahraničí. Hola hej gola dej 🙂

        • John napsal:

          Souhlasím, jen tu jsou za to kritizovaný jine tymy, ale ze Tatran stahuje hráče do st. zaku a dorostu, stahuje i hráče mužů do A tymu je v pořádku. Juniori hraji v KV (Tatran za to kasíruje) a ani nedostanou prilezitost.

      • Jindra napsal:

        Chodov ženy a vykrádání? Extraligové kluby v ženách pochopitelně stahují dívky z klubů, které ani dívčí týmy nedají dohromady…, ale Chodov poslední dva roky vyhrál dorostenky i juniorky, před pár dny měl na ODM 7 reprezentantek. Mě to tedy příjde jako dobrá práce s mládeží.

  • Kuba napsal:

    Hej nechte taky ostatnim nejaky pravaky. 😂😂 V cesku nedostatkové zboží

Napsat komentář

*