16. 10. 2013 Vybavení (0) KOMENTÁŘŮ

Zástupci e-shopu Florbalky.com si stojí za tím, že mají ty nejlepší ceny

 



Pověstné intro neboli úvod do poznání značky florbalky.com a jejich zboží máme za sebou. Petr Skácel dál pálí ostrými s florbalkou Republic, na podobné vlně se vezou i junioři FBC Ostrava a osmělují se i ženy téhož klubu při své extraligové reinkarnaci. Jenže florbal, to není jen extraliga a nejvyšší celostátní soutěže. Tuto větu je potřeba brát do důsledku a netřeba to více komentovat.

A jak se snaží v rámci e-shopu florbalky.com vyjít vstříc těm z nižších pater domácí florbalové scény? Nejen pro ně platí, že všechno zboží je dostupné buď přímo v prodejně, nebo do 24 hodin přímo do rukou zákazníka. Zástupci značky si též stojí za tím, že mají v současné době nejlepší ceny a pokud přesto někdo přijde na lepší cenu, srovnají ji, nebo nabídnou jiné řešení.

Aby si novinka zachovala punc novinky, i u nich platí, že všechny jsou ihned skladem. Nezbytným benefitem pak jsou dárky v rozličných podobách k různorodě stavěným objednávkám. V rámci poradenství nechybí výpomoc se změnou čepele či zkrácení hole.

Leč florbal, to není jen víkendová záležitost oficiálních či neoficiálních soutěží, nebo tréninkové procedury přes týden v odpoledních či večerních hodinách. Florbal, to je také škola a hodiny tělocviku. I zde hledat jednu z příčin masivní popularity sportu s děrovaným míčkem. A právě pro školy nabízí server florbalky.com speciální sety. Je libo florbalka, míček, brankářské vybavení, to vše v různých variacích? Stačí kliknout níže.

http://www.florbalky.com/florbalove-vybaveni-do-skol/

Aby nebylo oněch primátů málo, přidáváme k nahlédnutí další. Jde o brankářskou celoobličejovou masku (v českém jazyce chápej jako helmu) značky Uniform, kterou nabízí pouze e-shop florbalky.com a je ihned k odeslání.

http://www.florbalky.com/vybaveni-pro-brankare/florbalove-masky/uniform-brankarska-maska/

Češi jsou obecně v rámci různých klišé národem slevových akcí a přesně těmto sociálně-ekonomicko-historickým atributům jdou na ruku portály porovnávající ceny různých konkurentů. Tato komparace se nevyhnula ani malému florbalovému rybníčku. Portál Heureka.cz hodnotí florbalky.com relativně vysoko, svou roli hraje i benefit v podobě poštovného zdarma při objednávce nad 1800 Kč.

Pro dnešek tedy stačilo, jen samotné „prolistování“ bohaté nabídky e-shopu vám zabere nemálo času. Pak však nezbývá než něco objednat, obdržet a hurá na florbal! Ať jste školák, hráč 7. ligy, celostátní plejer, anebo zaměstnanec co do lidských zdrojů velmi početné České florbalové unie.

Toto je komerční sdělení. Server www.florbal.cz není jeho autorem a neodpovídá za jeho obsah.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*