Jakub Koráb Jakub Koráb
6. 9. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians vypsali konkurs na gólmana. Možná přijde Koráb!

 



Bohemians řeší dva týdny před startem extraligy velký problém. Gólmanskou jedničkou týmu mohl být Lukáš Mück, jenže ten se od Czech Open podle slov trenérů neobjevil na jediném tréninku. Do florbalové brány se tak možná vrátí Jakub Koráb!

Mück se vrátil do Bohemians loni po angažmá ve Švýcarsku. Dělal dvojku Rytychovi a možná věřil, že v nové sezoně po odchodu svého kolegy do Mladé Boleslavi, bude jedničkou.

Na Czech Open se střídal v zápasech s Janem Cimbálkem, po skončení turnaje ale už do kabiny Bohemians nepřišel.

„Přestal komunikovat. Problém byl už to, že s námi nejel letní přípravu. Po Czech Open přestal komunikovat a slyšel jsem, že obvolává pražské kluby a nabízí se. Jednoduše je nezodpovědný a problémový,“ říká trenér klokanů Michal Jedlička.

Zelenobílým tak zůstal jako jistota jen Jan Cimbálek, druhý gólman se hledá a vypadá to, že by se mohl vrátit Jakub Koráb, který v minulosti chytal za Future nebo Mladou Boleslav. „Bude to na zkoušku, na nějaké přátelské zápasy a uvidíme, jak si povede,“ říká Jedlička.

Pokud by varianta s Jakubem Korábem nevyšla, zkusí Bohemians získat nějakého brankáře z hostování. „Vlastně jsme vypsali konkurs na gólmana,“ dodal trenér Bohemians.


Autor: esport-test



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*