Martin Nagy. Foto: facebook Panthers Otrokovice Martin Nagy. Foto: facebook Panthers Otrokovice
28. 10. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Panteři mají nového střelce! Martin Nagy dlouho seděl, teď má chuť

 



Loni ho na hřiště skoro nepustili. I když odjezdil skoro všechny zápasy, většinou seděl jen na střídačce a nevešel se ani do třetí řady. Martin Nagy ale vytrval a nyní se hlásí o slovo. Panteři sice zatím prohrávají, ale možná konečně našli střelce.

Napsalo se o tom spousty řádků. Otrokovice opustila celá řada opor a nyní hraje extraligu tým, který se trápí hlavně střelecky. Znát je absence gólů nejen Marka Matejčíka, ale třeba i zraněného Lukáše Uhrinovského. O slovo se ale přihlásilo nové levé křídlo.

Panteři sice prohráli s Ostravou 3:8 a stále čekají na body, pozitivem ale zůstává přízeň fanoušků a i krásné góly, které dává nový střelec. „Byl to můj první hattrick v extralize,“ přiznal Martin Nagy. „Jen s průběhem zápasu moc cenný není,“ ví moc dobře.

Jemu to však střílí. Letos dal šest gólů v šesti zápasech. To nikdo nečekal, vždyť do loňské sezony ho evidovaly statistiky ve 43 utkáních a on měl na kontě jedinou trefu. Ale teď konečně dostal pořádnou šanci.

Martin Nagy si nestěžuje a věří, že obrat k lepšímu přijde i v týmu. „Potřebujeme všichni zapnout a hrát celých 60 minut. Máme doma skvělé diváky, kteří nás podporují, přestože hrajeme špatně. Přišlo mně, že jsme vypouštěli některé souboje, které byly klíčové a udělali jsme o hodně víc chyb než soupeř. Potřebujeme dát do toho srdce a bojovat,“ říkal po zápase s Ostravou.

Teď čeká Pantery o poznání silnější soupeř, potřebují ustát a třeba i uspět v utkání s rozjetým Tatranem. Bohužel asi opět bez Karla Ťopka, který si v posledním ligovém utkání s Ostravou – a pro něj prvním po návratu, nešťastně pochroumal kotník.


Autor: David Máčala



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*