Petr Weissgärber Petr Weissgärber
21. 12. 2014 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Hrdina Weissgärber: Nechtěli jsme dostat nakládačku

 



Do brány se vrátil po třech dlouhých měsících. Po otřesu mozku jen sledoval vinohradské tápání v extralize. Ale když se vrátil do brány, SKV senzačně vyhrálo!

Jak těžký byl návrat po tak dlouhé pauze?
„Na začátku jsem byl lehce nervózní, ale to ze mě rychle opadlo. Přišly první zákroky a získal jsem víc jistoty. Navíc mi skvěle pomohli spoluhráči, kteří spoustu střel zablokovali, takže to pro mě bylo dost jednodušší.“

Po sérii proher to nevypadalo, že byste zrovna v Brně mohli uspět…
„Popravdě, jsem sem jel s tím, že bude úspěch, když nedostaneme takovou nakládačku jako v Praze. Ale samozřejmě do každého zápasu jdeme s tím, že chceme vyhrát a k tomu je nutno mít i dost sebevědomí. Podařilo se nám dát rychlé góly a v tu chvíli naše touha po vítězství ještě vzrostla.

Co bylo to nejdůležitější?
„Především velká obětavost. A taky skvělá taktická připravenost. Nebyli jsme sice více na míčku, ale díky dobré práci v obraně a rychlým protiútokům se nám podařilo uspět.

Do týmu přišel zkušený Martin Novotný. Myslíte, že tímhle zápasem jste si přece jen řekl o pozici jedničky?

„Samozřejmě bych byl rád, ale není to to nejdůležitější. Důležité je, aby se týmu dařilo. Proto si myslím, že se nyní budeme střídat po zápase, abychom zjistili, kdo má lepší formu a kdo tím pádem více pomůže týmu v bitvách v play-down.“


Autor: Daniel Havel



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*