Eliška Krupnová míří do Pixba. Foto: Martin Flousek, xflorbal.cz
25. 5. 2015 Ženský florbal - Zahraničí (0) KOMENTÁŘŮ

Námluvy vyšly. Krupnová si zahraje za Pixbo!

 



Česká republika bude mít třetí florbalistku ve švédské nejvyšší soutěži. Po brankářce Kateřině Honkýšové a obránkyni Martině Čapkové zamíří do kolébky florbalu také univerzálka Eliška Krupnová. Námluvy s Pixbem byly dlouhodobé, o zájmu slavného klubu se vědělo už od loňska. Podpis jednoleté smlouvy ale přišel až nyní.

Krupnová odehrála v Herbadentu šest sezon a v oporu se vypracovala také v národním týmu žen a juniorek. Majitelku čtyř extraligových titulů nyní čeká severská výzva. „V Elišce ztrácíme jednu z našich největších opor, ale současně je to výzva pro naše ostatní hráčky, které se mohou snažit získat její pozici,“ uvedla na klubovém webu Herbadentu trenérka Markéta Šteglová.

Všechny tři hráčky, které získaly angažmá v nejvyšší severské soutěži, prošly právě Herbadentem. „Bereme jako poctu, že je o naše hráčky v SSL zájem,“ chválí si Šteglová.

Sama Krupnová se na svou štaci těší. „Pixbo zvítězilo asi proto, že o mě jevili dlouhodobě zájem, několikrát si mě tam pozvali a já už si zkusila pár tréninků,“ řekla univerzálka, o kterou se zajímal také Dalen.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*