Martin Kubovič Martin Kubovič se stává novou posilou střešovického Tatranu.
30. 6. 2015 Superliga (6) KOMENTÁŘŮ

Natova by v Tatranu mohl nahradit slovenský talent

 



Střešovický Tatran představil zajímavou posilu. Českou extraligu si zahraje Martin Kubovič, slovenský junior roku a reprezentant, který doposud nastupoval za tým Tsunami Stupava.

Úřadující mistr se snaží zacelit místo po Janu Natovovi, jenž kývl na nabídku Mladé Boleslavi. Do kádru Pražanů přichází devatenáctiletý Martin Kubovič. Střešovický klub v uplynulých dnech dovedl přestup levého křídla zdárně do konce.

Mladý forvard na uplynulém juniorském šampionátu posbíral ve čtyřech zápasech šest bodů. Dokonce už nastoupil také za seniorskou reprezentaci, jejíž barvy hájil na mistrovství světa 2014. Jako osmnáctiletý mladíček na něm zazářil a připsal si sedm bodů. Výraznou měrou tak dopomohl slovenskému národnímu týmu k páté příčce.

Střešovičtí rovněž usilují o příchod Martina Rebra ze Sparty, který by se tak v týmu mohl potkat se svým bratrem Michalem, jenž se už druhou sezonu v řadě střídá v brankovišti s Tomášem Kafkou.

Tatran zároveň pouští na hostování oba své mladé brankáře. Tomáš Fibiger odchází do Bohemians a Václav Zavadil bude hájit barvy nováčka z Litvínova. Definitivně se také dolaďuje přestup útočníka Kryštofa Hartmana do Sparty.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

  • hi@hi.sk napsal:

    len aby nebol zbytocne predcenovany

  • Standa napsal:

    To si nemyslím. On Tatran neangažuje žádné nazdárky. Je tedy předpoklad, že talent, dovednosti a schopnosti hrát na nejvyšší úrovni v ČR má.

    Srovnání s Natovem, jeho pozicí v týmu a jeho nahražení je čistě spekulace autora článku.

    Snad tady žádný rozumný člověk neočekává, že tenhle Martin hned převezme úlohu Natova. Určitě ne, aspoň v krátkodobém výhledu.

    • Hrabina napsal:

      … tak Standovi děkujeme za rozbor tatranského způsobu výběru nových hráčů i komentář srovnání s Natym a poprosil bych další, zda mají nějaký příspěvek do diskuze 😉

  • napsal:

    Mluví se tady o tom Natovovi, který hrál finále za Střešovice a platila ho už Bolka a proto se „zranil“? Tak po lidské stránce ho určitě nebude problém nahradit ….

    • Standa napsal:

      … taky mi to tehdy připadalo, jako při finále ligy mistrů mezi Borrusia Dortmund a Bayern Mnichov. Shodou okolností se právě v odvetě semifinále proti Realu zranil Goetze a při finále tak nemohl nastoupit. shodou okolností právě proti týmu, do kterého měl přestoupit.

      Jsou obě situace fámy, nebo pravda … nejsem kompetentní … obrázek jsem si udělal.

      • Čunajs napsal:

        Tak tak, ale ve výsledku to Tatranu možná pomohlo. Minimálně od semifinále byl Natov absolutně bez formy ( možná díky situaci kolem přestupu ) a od tý doby co v Superfinále nehrál šel Tatran nahoru.

Napsat komentář

*