Lubomír Kocourek a Pavel Gofroň Lubomír Kocourek a Pavel Gofroň
10. 7. 2015 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Kocourek vydržel 40 dnů! Pantery nakonec povede Gofroň

 



Takové angažmá se jen tak nevidí. Lubomír Kocourek byl trenérem extraligových Otrokovic pouhých 40 dnů a neabsolvoval ani jeden zápas. Panteři nyní představili nového hlavního trenéra. Bude jím Pavel Gofroň.

V Otrokovicích po pár týdnech přehodnotili své původní rozhodnutí a s Lubomírem Kocourkem se rozloučili. „I přes profesionální přístup, který pan Kocourek projevil v měsíci červnu, kdy se aktivně zapojil do přípravy týmu, se klub rozhodl po vzájemné dohodě smlouvu ukončit,“ stojí v tiskové zprávě Panterů.

Kocourek byl představen jako hlavní trenér 1. června. Po 39 dnech, 10. července, ale skončil. „Hlavními důvody je změna filosofie klubu a především finanční náročnost, jenž je spojena s dojížděním na tréninky a zápasy ze Svitav. Klub děkuje panu Kocourkovi za jeho profesionální přístup a přeje hodně štěstí do dalších trenérských angažmá,“ píše se dále.

Novým hlavním trenérem byl jmenován Pavel Gorfoň, který pro klub dlouhá léta pracuje a naposledy působil v nedalekém Zlíně u Lions. „Chtěli bychom Zlín Lions poděkovat za ochotu uvolnit Pavla. Osobně v mých očích nebyl vhodnější kandidát na tento post a jsem přesvědčen, že i on sám bere trénování áčka jako velkou příležitost a vydá ze sebe maximum. Cíl zůstává stejný, připravit tým tak, aby se v Otrokovicích zase hrálo play-off,“ říká předseda oddílu Karel Ťopek.

Pavel Gofroň se v minulosti věnoval trénování postupně všech věkovým kategorií a řadu hráčů A-týmu trénoval v žákovských či juniorských družstvech.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*