Radek Krajcigr. Foto: Štěpán Černý Radek Krajcigr. Foto: Štěpán Černý
31. 8. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Brno líčí na posilu. Krajcigr pojede s Buldoky na švýcarské turné

 



Přestupové léto na svém konci zřejmě přinese jeden zajímavý transfer. Radek Krajcigr, který uplynulé dvě sezony střílel góly za Pardubice, s největší pravděpodobností zamíří do Brna. V dresu Buldoků už absolvuje i víkendové turné ve Švýcarsku.

Zpráva o odchodu Krajcigra z Pardubic přišla znenadání. Ještě na Czech Open se vysoký střelec podílel na triumfu v kategorii PRO nemalou měrou – byl dokonce nejproduktivnějším hráčem. O víkendovém Sokol Cupu už ale v kabině chyběl a stalo se veřejným tajemstvím, že tým opouští.

„Bohužel nás tři týdny před začátkem sezóny nemile překvapila zpráva. Radek Krajcigr v našem klubu nebude pokračovat a jeho kroky budou pravděpodobně směřovat do Bulldogs Brno, s kterými aktuálně zahajujeme jednání. Radek se stěhuje na jižní Moravu, kde ho čeká pracovní nabídka v nedalekém Rakousku a florbal v Pardubicích s touto prací nedokázal skloubit,“ vysvětluje místopředseda klubu Martin Zozulák.

Brno už Krajcigra vezme na nejbližší přípravné duely ve Švýcarsku. „Je to shoda okolností, ale samozřejmě nás to těší. Ještě není vše uzavřené a nejsme domluvení definitivně s Pardubicemi, kde má Radek ještě rok smlouvu,“ říká k chystanému transferu předseda Bulldogs Brno Miroslav Mikšl.

Za dvě sezóny v dresu extraligového Sokola si Krajcigr připsal symbolických 77 bodů, tedy stejné číslo, jaké nosil na dresu.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*