Radek Krajcigr. Foto: Facebook Bulldogs Brno Radek Krajcigr. Foto: Facebook Bulldogs Brno
17. 10. 2015 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Krajcigr sestřelil svůj bývalý tým! Brno slaví páté vítězství

 



Buldoci jsou v ráži! Pardubicím nasázeli za dvě třetiny 12 branek a připsali si tak páté vítězství v letošním ročníku. Zápas na východě Čech nerozehráli ideálně, ale pak spustili gólový koncert a zápas dovedli do vítězného konce. Na obratu měl velký podíl Radek Krajcigr, ještě v létě člen pardubického kádru. Svému bývalému klubu nasázel tři góly.

Pardubičtí zvládli úvodní třetinu na jedničku. Po brankách Dleska a Pakosty se dostali do nadějného dvougólového vedení. Jenže buldoci byli ve zbytku zápasu k nezastavení.

Navíc měli ve druhé třetině k dispozici čtyři přesilové hry. Jednu z nich dokázal Juhaňák využít, chvíli předtím se navíc poprvé trefil Krajcigr a dvougólové manko bylo bleskově smazáno. Ve 32. minutě dokonal obrat Ondráček.

Brno pak zažilo skvělý vstup do poslední periody. Dva slepené góly Ondráčka a Žižky znamenaly třígólový náskok hostujícího celku. Zdecimované Pardubice to nevzdávaly, ale na rozjeté buldoky to prostě nestačilo.

Hosté totiž dokonali svůj gólový koncert, do sítě Východočechů přidali dalších sedm branek a nakonec si z Pardubic odvážejí vysoké vítězství 12:5. Kromě Krajcigra zazářil také Luděk Ondráček, který se na vítězství svého týmu podílel pěti kanadskými body.

Sobotní výsledek superligy:

PARDUBICE – BRNO 5:12


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*