Pardubická radost: Foto: Štěpán Černý Pardubická radost: Foto: Štěpán Černý
30. 10. 2015 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Sokolí derby ovládly Pardubice, Vinohrady opět sestřelil Zozulák

 



Na Vinohradech už musí mít z Martina Zozuláka slušný komplex. Pardubický matador byl podobně jako v minulé sezoně hlavní postavou vzájemného utkání obou týmů a hlavně díky jeho čtyřem gólům slaví hráči Pardubic první tříbodovou výhru v sezoně. V předehrávce 8. kola Východočeši zvítězili 7:4.

Gólový účet utkání otevřel Filip Bahník a pak už začala úřadovat dvojice Teichman – Zozulák. Ti i bez zraněného parťáka z první formace Jakuba Buriana do přestávky překonali po vzájemné spolupráci obranu SKV v čele s Petrem Weissgärberem hned třikrát.

Vinohrady se snažily hrát aktivně, jejich šance ale likvidoval skvěle chytající Jakub Levínský. Pardubického gólmana prostřelil až v 37. minutě Martin Rossi, v té době už ale pouze snižoval na 1:5 a po necelé minutě si navíc hosté vzali pětigólový náskok zpět.

Martin Zozulák ukázal, že se mu na půdě rivala z organizace Sokol mimořádně daří. V minulé sezoně si v Riegrových sadech připsal osm kanadských bodů (4+4), tentokrát ke čtyřem trefám přidal „pouze“ jednu asistenci.

Domácím nebyl nic platný ani premiérový extraligový gól mladého Dominika Záně. Skóre se jim sice povedlo zkorigovat do o poznání přijatelnější podoby, všechny tři body si ale odváží domů Pardubice.

Statistiky zápasu

TJ Sokol Královské Vinohrady – Sokol PPAS Pardubice 4:7 (0:4, 1:2, 3:1)
Branky: 37. Rossi (Skřivánek), 50. Gregor (Rossi), 52. Záň (Linhart), 55. Z. Stuchlík (Gregor) – 10. Bahník (Junek), 13. Zozulák (Teichman), 15. Zozulák (Teichman), 17. Teichman (Zozulák), 28. Zozulák (Teichman), 38. Šťastný (Oubrecht), 46. Zozulák (Dlesk). Rozhodčí: Petr Černý – Jiří Janoušek. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 130.


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

  • marpetka napsal:

    Žák Hrubý opět nezklamal. „Sokolí derby ovládli (?) Pardubice.“ Dominiku, je to stále stejná písnička. Nemůžete si na to dát pozor?

Napsat komentář

*