Jiří Jakoubek. Foto: facebook Tatranu Jiří Jakoubek. Foto: facebook Tatranu
5. 4. 2016 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

Jakoubek končí, Tatran bude mít nového trenéra. Chce to změnu, říká Vaculík

 



Jiří Jakoubek už nebude trenérem A týmu Tatranu. Webu Florbal.cz to v úterý prozradil prezident nejslavnějšího českého florbalového klubu Martin Vaculík. Kdo bude nový nástupce, se veřejnost dozví zřejmě ve středu.

Jakoubek se podepsal pod nejhorší umístění Tatranu v historii české nejvyšší soutěže. Střešovice vůbec poprvé skončily bez medaile a byly vyřazeny už ve čtvrtfinále. „To, že Jiří Jakoubek končí, je průběžná informace a hotová věc,“ sdělil prezident Tatranu.

„Nehodnotím to ale negativně, série s Vítkovicemi byla fantastická a v posledním zápase nám chybělo trochu štěstí, které jsme si často vybírali v letech předchozích,“ konstatoval první muž Tatranu.

O novém trenérovi bude jasno zřejmě v průběhu středy. „Shodli jsme se, že to bude chtít změnu. Dohadujeme se nyní o novém realizačním týmu. A prozradit mohu, že nový trenér nebude nikdo z cizích. Chceme člověka, který je s klubem spjatý,“ dodal Martin Vaculík. Jedním z hlavních adeptů na post trenéra Áčka je tak podle všech indicií bývalý trenér juniorské reprezentace Luděk Beneš, který působil ve Střešovicích jako šéf juniorky.

Podle informací webu Florbal.cz ale Jiří Jakoubek Tatran neopouští a zůstane šéftrenérem klubu.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

  • Mrkváč napsal:

    Já slyšel, že to bude prý Jiří Kysel…?

  • napsal:

    Ještě ,by to chtělo změnu u ženskýho A ,komplet změnit celý osazenstvo.

  • Petr napsal:

    Ani v Tatranu se generační výměna hráčů neobešla bez výsledkových výkyvů.

    • Jirka Bareš napsal:

      Což jako víceméně nezaujatý divák kvituji, je to pro mě zajímavé oživení, ačkoli jinak proti Tatranu nic nemám.

      • Petr napsal:

        To jednou muselo přijít. Těch změn, na které Tatran nebyl úplně zvyklý, bylo dost. Ještě loni si zkraje jejich bývalí junioři zahráli, pak se do sestavy nedostali a končili většinou na Kladně, ale i jinde 1. lize. Proto byla sestava ještě celkem stabilizovaná. Letos velký díl branek zařídili junioři (včetně Beneše), rozdíl je v tom, že dva šikovné si Jakoubek vychoval původně v Bohemce a dává jim prostor, což u těch předchozích přestal dělat.

  • Kozimir napsal:

    Ať mi ten Vaculík zavolá, třeba se nějak dohodnem. Je ale jasný, že takovej odborník, kterým zcela neoddiskutovatelně jsem, má svou cenu a tu si nemůže dovolit jen tak někdo.

    Ondřej K.

  • Fanda napsal:

    Nový trener bude z finska Hulmiho Ukolen

  • Kiwi napsal:

    Dobře Beny!!! ;-)))

Napsat komentář

*