Tereza Urbánková Foto: Martin Flousek - xflorbal.cz
23. 5. 2016 Extraliga žen (1) KOMENTÁŘŮ

Urbánková se vrací na Chodov. Chci lvicím vrátit titul, říká

 



Tereza Urbánková se po ročním angažmá v Moře vrací do týmu Chodova. Byť měla možnost zůstat ve Švédsku a dokonce také návrh nové smlouvy, rozhodla se k návratu do Prahy. Historicky první česká vítězka Poháru mistryň má ve staronovém působišti jasný cíl: vrátit na Prahu 11 extraligový titul.

Svou pověst střelkyně naplňovala především v základní části, kdy konto soupeřek zatížila deseti brankami, ke kterým přidala tři asistence. V play off už její pozice oslabila, do Superfinále proti Pixbu nezasáhla.

Po roce se tak rozhodla k návratu na Chodov. „Z rozumných důvodů jsem se rozhodla pro příští sezónu znova hájit modrobílé barvy Chodova. Kdo mě zná více, tak ví, že jsem velice motivovaná osoba ve všech směrech. Co se týče motivace pro příští sezónu, ta je jasně daná, a to vrátit titul na Chodov,“ uvedla premiérová česká vítězka Poháru mistryň v tiskovém prohlášení Chodova.

Návrat obávané střelkyně si samozřejmě pochvaluje i hlavní trenérka chodovských lvic Michaela Marešová. „Vážím si toho, že přestože měla Terka možnost dále pokračovat ve Švédsku, rozhodla se dát přednost návratu domů na Chodov. Získáváme v ní obrovskou posilu na hřiště, ale také hráčku s ojedinělou zkušeností z nejlepší ligy světa a nezdolného a cílevědomého dříče, který nepřipustí jakékoliv polevení v tréninku,“ řekla trenérka Chodova.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*