Švédové se radují z výhry. Foto: Svensk Innebandy Švédové se radují z výhry. Foto: Svensk Innebandy
22. 7. 2016 Reprezentace - Muži (0) KOMENTÁŘŮ

Češi nestačili na Švédy a ve čtvrtfinále vyzvou Slovensko

 



Ani v posledním zápase ve skupině nedokázali čeští akademici na světovém šampionátu v Portu vyhrát. Se Švédskem padli 2:5 a v tabulce skupiny A tak obsadili poslední, čtvrtou příčku. V zítřejším čtvrtfinále narazí na vítěze skupiny B Slovensko.

Tempo od začátku udávali Švédové, kteří v polovině zápasu vedli po trefách Anderssona a Erikssona 2:0. V přesilovce pak snížil Hájek, ale Seveřané třemi góly v poslední periodě definitivně rozhodli o svém triumfu. V závěru ještě zkorigoval skóre Šárka.

Zítřejší čtvrtfinále je na programu od desíti hodin středoevropského času. Vítěz zápasu nastoupí ještě tentýž den v semifinále proti Švédsku. KOMPLETNÍ VÝSLEDKY AKADEMICKÉHO MS NAJDETE ZDE.

Akademické mistrovství světa v Portu:

Česko – Švédsko 2:5 (0:1, 1:1, 1:3)
Branky: 37. Hájek (Marvánek), 54. Šárka (Bagin) – 10. Andersson (Wilhelmsson), 29. Eriksson (Ahlroth), 42. Karlsson (Andersson), 48. Wilhelmsson, 54. Lundström (Elfving). Rozhodčí: Larinovs, Gross (oba Lotyšsko). Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 255.

Sestava Česka: Souček – Švajný, Pražan, Řehoř, Marvánek, Kuncman, Nehera, Kisugite – Jan Šebesta, Delong, Hájek – Gruber, Ullmann, Komárek – Höffer, Bagin, Valeš – Šárka. Trenér: Radim Cepek.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*