Pavel Jankulár a Jiří Jakoubek. Foto: facebook Tatranu Pavel Jankulár a Jiří Jakoubek. Foto: facebook Tatranu
15. 11. 2016 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran získal posilu! Univerzála, který třikrát vyhrál ligu!

 



Vítkovický odchovanec a trojnásobný florbalový mistr České republiky Pavel Jankulár bude hrát za Tatran! Univerzál, který svou florbalovou kariéru začínal na Dubině, to loni zkoušel v dresu Bohemians a letos dokonce hrál nižší pražskou ligu za tým Charisma Pečky.

Pavel Jankulár musel kvůli pracovním povinnostem na nějaký čas velký florbal opustit. Nyní prý ale přichází ta správná příležitost a protože se přestěhoval z Ostravy do Čech, zvolil Tatran Střešovice. „Zahrát si v Tatranu je pro mě velká výzva! Současná pracovní situace mi oproti loňské sezóně konečně umožňuje vrátit se zpátky,“ sdělil pro web Tatranu.

Kluby se podle informací florbal.cz dohodly na přestupu. Pro mladý tatranský kádr bude Jankulárova zkušenost bonusem. Přestup zkušeného ostravského florbalisty ocenil trenér Luděk Beneš. „Velmi jsme o něj stáli. Věřím, že jeho zkušenosti a vyzrálost doplní a usměrní naše dravé, talentované, ale nevyrovnané mládí,“ sdělil kouč Střešovic.

Jankulára čeká dohánění fyzické kondice. Premiéru nové posily sice Tatran plánoval na úterní pohárový zápas v České Lípě, ale nakonec se první start exvítkovického florbalisty v dresu tradičného rivala odkládá.


Autor: Tomáš Rambousek



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*