Jan Kolísko z Tatranu Střešovice. Foto: Czech Open Jan Kolísko z Tatranu Střešovice. Foto: Czech Open
31. 1. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Tatran nadělil Bohemce deset gólů a na druhé místo ztrácí tři body

 



Televizní dohrávka 18. kola vyzněla zcela jasně lépe pro Tatran. Střešovice deklasovaly Bohemians 10:2 a výrazně si tak řekly o potvrzení třetí příčky po základní části. Navíc na druhý Chodov ztrácejí čtyři kola před koncem pouze tři body. Naopak Bohemians ještě budou muset o účast ve vyřazovacích bojích bojovat.

Tatran v utkání dominoval. Úvodní část vyhrál 2:0 a i v té druhé navyšoval náskok. Ve 32. minutě už vedl 5:0. Pak se poprvé prosadili také klokani, ale šlo jen o snížení.

Skvělý výkon v utkání podal zejména Mikuláš Komárek, který vyrostl v jednoho z tahounů střešovického týmu. V utkání zaznamenal dva góly a dvě nahrávky.

Tatran také může těžit z toho, že se mu do sestavy vrátili bratři Jan a Jiří Kolískové. Střešovický trenér Luděk Beneš sice všechny tři bratry poslal na první střídání do jednoho útoku, společně však hrál pouze nejstarší Jiří s nejmladším Jakubem. Kolískům se v zápase dařilo a byli hned u čtyř gólů hostujícího celku.

Střešovičtí ovládli derby jednoznačně 10:2 a stíhají druhý Chodov. Klokani se ještě budou muset o play off rvát zejména s Ostravou a se Spartou.

Dohrávka 18. kola Tipsport superligy:

FbŠ Bohemians – Tatran Střešovice 2:10 (0:2, 1:4, 1:4)

Branky: 36. Šárka (M. Šimek), 41. Poláček (Bagin) – 12. Komárek (Tlapák), 19. Marek Beneš, 24. Marek Beneš (Jakub Kolísko), 26. Jan Kolísko (Komárek), 32. Meliš, 39. Meliš (Svačinka), 46. Jan Kolísko (Němeček), 51. Komárek, 57. Jan Kolísko (Komárek), 60. Mühlfait (Marek Beneš). Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 0:1. Bez využití. Diváci: 715.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*