Česká juniorská reprezentace při státní hymně. Česká juniorská reprezentace.
6. 2. 2017 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři končí na Polish Cupu druzí, po čtyřech výhrách nestačili na Švýcarsko

 



Reprezentace juniorů veze z Polish Cupu 2. místo. Se čtyřmi slabšími soupeři neměli svěřenci Jiřího Jakoubka jakýkoliv problém, souboj o turnajový titul proti Švýcarům se jim ale nepovedl a prohráli 4:9. 

Český tým na tradičním turnaji v Polsku čekalo 5 zápasů ve třech dnech. A ve čtyřech z nich si mladíci podle očekávání pořádně zastříleli. Německu, Slovensku, Polsku i Norsku nasázeli dvojciferný počet branek a mohli se těšit na zápas o 1. místo s jediným konkurenceschopným soupeřem, týmem Švýcarska.

Nedělní utkání však Češi nezačali vůbec dobře. Po 10 minutách prohrávali 1:4 a ještě v polovině zápasu byl stav 3:7, krátce poté střídající Daniel Mück navíc zlikvidoval soupeři trestné střílení. Před koncem druhého dějství sice snížil Přemek Pakosta, hned po přestávce ale Švýcaři opět odskočili, nakonec zvítězili 9:4 a radují se na úkor českého týmu z turnajového vavřínu.

Skvěle se na turnaji ukázal benjamínek týmu Filip Langer, který byl s 12 body (8+4) nejproduktivnějším hráčem turnaje, jen o dva body méně (8+2) si připsal další dorostenec Petr Koláčný. Už v květnu čeká juniory vrchol dvouletého cyklu – Mistrovství světa ve švédském Växjö. Ve skupině se utkají opět se Švýcarskem a dále s Lotyšskem a Polskem.

Výsledky české juniorské reprezentace na Polish Cupu

Česko – Německo 14:3 (Branky Česka: 4x Koláčný, 3x Němeček, 2x Krejča, 2x Langer, Meliš, M. Krbec, Macháček)
Česko – Slovensko 13:1 (Branky Česka: 4x Langer, 2x Sládek, Muhlfait, Brautferger, Juha, Koláčný, Meliš, Maxa, Kolísko)
Česko – Polsko 15:7 (Branky Česka: 3x Macháček, 2x Koláčný, 2x Daberger, 2x K. Krbec, 2x Kolísko, Jurdzin, Krejča, Brautferger, Maxa)
Česko – Norsko 12:5 (Branky Česka: 3x Sládek, 2x Langer, 2x K. Krbec, Zakonov, Macháček, Němeček, Pakosta, Juha)
Česko – Švýcarsko 4:9 (Branky Česka: Koláčný, Meliš, Juha, Pakosta)


Autor: Redakce Florbal.cz



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*