ELITE sestupuje z extraligy. Facebook ELITE Praha
11. 2. 2017 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Preview: Čekají nás důležité boje o play off, Vítkovice mohou vyhrát základní část

 



Nejvyšší ženská soutěž se po reprezentační pauze vrátí v plné parádě. Ve třech ze šesti duelů půjde o účast v play off, v klíčovém utkání se navíc střetnou hráčky ELITE a Jičína. K tomu všemu se Herbadent vydává na horkou půdu FBC Ostrava, Vítkovice zase míří opačným směrem a na palubovce Bohemians mohou v neděli večer oslavit prvenství v základní části.

Panthers Praha – K1 Florbal Židenice
Sobota, 16:45, SH Králův Dvůr
Karty jsou rozdány jasně: extraligový nováček se už připravuje na play down, kterému by se Židenice chtěly za každou cenu vyhnout. K tomu musí v Králově Dvoře zvítězit, což by se jim také mělo podařit. Vždyť mají k dispozici brankářku Příleskou a po krátké absenci také klíčovou Andreu Dernerovou.
Tip Florbal.cz: Výhra Židenic v základní hrací době

ELITE Praha – FBK Jičín
Sobota, 17:30, SH Děkanka
ELITE má nesmírně těžký los, Jičínu zase chybí už jen pár bodů k definitivní jistotě postupu do play off. Dá se očekávat souboj tří výrazných individualit: brankářky ELITE Gécové a útočnic Jičína Žůrkové se Satýnkovou. Vítězně by podle nás z této bitvy měly vyjít hráčky od lesa Řáholce a zkomplikovat tak Pražankám cestu do play off.
Tip Florbal.cz: Výhra Jičína v základní hrací době

FBC ČPP Bystroň Group Ostrava – Herbadent FK Jižní Město
Sobota, 20:00, ČPP Aréna
Ostrava má své jisté, zato Herbadent bojuje o druhou příčku. Do cesty se nyní Pražankám postaví svěřenkyně trenéra Jakuba Robenka, které ale v posledních zápasech nepředvádějí úplně optimální výkony, co se herní stránky týče. Sobotní večer přinese jednoznačně zajímavé utkání, které by měl vyhrát Herbadent.
Tip Florbal.cz: Výhra Herbadentu v základní hrací době

FbŠ E.P. Bohemians – 1. SC TEMPISH Vítkovice
Neděle, 16:30, SH Děkanka
Domácí florbalistky budou chtít jistě zapomenout na svůj kolaps s Jičínem, ostravské hráčky zase mají první možnost, jak si zajistit prvenství v základní části. Navíc do Prahy přijedou s vědomím, že stejného soupeře zdolaly už v pohárovém finále. A povést by se jim to mělo podle Florbal.cz i tentokrát.
Tip Florbal.cz: Výhra Vítkovic v základní hrací době

FAT PIPE FLORBAL CHODOV – FBS Olomouc
Neděle, 17:00, SH Jižní Město
Chodov v tomto utkání musí bezpodmínečně zvítězit, pokud chce ještě bojovat o druhé místo, Olomouci už zase o tolik nejde. Kvalitnější kádr by měl hrát prim a Pražanky by měly poměrně jistě zvítězit.
Tip Florbal.cz: Výhra Chodova v základní hrací době

TJ Sokol Královské Vinohrady – Crazy girls FBC Liberec
Neděle, 18:00, TJ Sokol Vinohrady
Liberec zvládl nesmírně důležitý výjezd do Židenic. Nyní přichází další klíčový duel, tentokráte na palubovce Vinohrad. Ty už mají svůj osud dán, na posledním místě tabulky nejspíše zůstanou až do konce základní části. Parta okolo Leierové s Koníčkovou musí zvítězit a podle nás by se jí to mělo podařit.
Tip Florbal.cz: Výhra Liberce v základní hrací době


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*