Marek Matejčík. Foto: Vlaďka Zoubková Marek Matejčík. Foto: Vlaďka Zoubková
13. 5. 2017 Superliga (2) KOMENTÁŘŮ

Chodov s posilami nekončí! Z Vítkovic přichází Matejčík

 



Chodov ještě nemá dost! Michal Podhráský, Ondřej Mikeš, Tom Ondrušek a nově také Marek Matejčík. Vítkovický kapitán přijal nabídku pražského klubu a od nové sezony posílí ofenzivu dvojnásobného českého mistra.

Prvně na sebe Matejčík upozornil v dresu Otrokovic, ve kterých hostoval z Vítkovic. Byl to právě on, kdo se podílel na čtvrtfinálovém vyřazení Chodova v sezoně 2013/2014. Otrokovičtí Panthers následně padli až v semifinále s Tatranem.

Matejčík pak válel za Vítkovice, stal se jejich vůdčí osobností, kapitánem a tahounem. Po této sezoně se však se svým mateřským klubem loučí. V Praze ho čeká tvrdá konkurence. Chodovská ofenziva totiž budí strach už teď.

Vedle Matejčíka se na Jižní Město vracejí ze Švédska Mikeš s Ondruškem, kouč David Podhráský navíc bude moci počítat s bratry Vávrovými, Martinem Koutným či Milošem Tylem.

„Pro odchod z Vítkovic jsem se rozhodl ze dvou hlavních důvodů. V Praze mám přítelkyni, se kterou chci trávit víc času, a navíc cítím, že poslední roky trochu stagnuju a potřebuju nový impuls. Věřím, že Chodov bude správná volba a společně budeme úspěšní,“ uvedl k přestupu na chodovských stránkách sám hráč.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

  • JJ napsal:

    Good luck Maro… upřimně! I když jsem fanoušek Vítkovic

  • Jura napsal:

    I když nejsem fanoušek Chodova a Vítkovicím přeju, hodně štěstí, těším se na předvedené výkony, a asi jich nebude málo. 🙂

Napsat komentář

*