Milan Tomašík proti Zug United. Foto: Technology Florbal MB Milan Tomašík proti Zug United. Foto: Technology Florbal MB
2. 9. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav rozhodla o výhře nad Zugem v poslední minutě

 



Mladá Boleslav poprvé vyhrála na Umea Scandic Cupu a zůstává ve hře o semifinále. Švýcarský Zug porazila díky brance Curneyho z poslední minuty.

V sestavě Středočechů už se objevili Jelínek a Tomašík, kteří vynechali čtvrteční duel. Stále ovšem chyběl univerzál Řehoř a také útočník Tadeáš Chroust.

Středočeši vstoupili do utkání lépe a vedli 1:0, do těsného vedení se pak dostali i ve druhé části. Úvod třetí dvacetiminutovky jim však hrubě nevyšel. Nováček švýcarské nejvyšší soutěže dokázal otočit výsledek z 3:4 na 5:4.

Ve 45. minutě přišlo důležité vyrovnání po bekhendovém pokusu Jakuba Bína a rozhodnutí přinesla poslední minuta duelu. Z brejku se prosadil Curney a vystřelil svému celku důležitou výhru.

Rozhodující zápas o postup do semifinále odehraje Boleslav v sobotu od 17 hodin proti švédskému Granlu.

Umea Scandic Cup 2017:

Zug United – Florbal Mladá Boleslav 5:6 (1:1, 2:3, 2:1)

Branky a nahrávky: 14. Poletti (Nilsson jr), 30. Nilsson jr (Staub), 31. Abt (Nilsson), 41. Staub (Nilsson jr), 42. Suter (Thunvall) – 8. Jelínek (Curney), 25. Tom. Chroust (Curney), 30. Novotný, 40. Zakonov (Krzyžanek), 45. Bína (Novotný), 60. Curney (Tom. Chroust). Vyloučení: 4:3. Využití: 2:2. Diváci: 50.

Sestava Boleslavi: Rytych – Krzyžanek, Zakonov, Kološ, Jelínek, Křenek, Novák – Bína, Novotný, Natov – Krajcigr, Tomašík, Gruber – Tom. Chroust, Pluhař, Curney.


Autor: Gustav Ondrejčík



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*