Jan Natov v utkání na Spartě. Foto: Florbal Mladá Boleslav Jan Natov v utkání na Spartě. Foto: Florbal Mladá Boleslav
21. 9. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Drama na Spartě! Boleslav nakonec bere všechny body

 



Tak takhle těžké utkání si vicemistr na hřišti Sparty rozhodně nepředstavoval. Curney a spol. se nakonec museli v závěru strachovat o jednobrankový náskok. Ten udrželi a z Prahy si tak po výhře 7:6 odvezli tři body.

Boleslav vstoupila do Superligy díky účasti na Scandic cupu až se zpožděním. Dnes hrála v rámci dohrávky 1. kola na Podvinném mlýně. A po úvodní třetině vedla 4:2.

Jenže pak Středočeši neproměňovali vyložené šance a Sparta se příležitosti chopila. V závěru při jednogólové ztrátě trefila břevno a i při dalších šancích nebyla daleko od srovnání. Toho se však nakonec sparťané nedočkali.

Boleslav tak má ze tří úvodních zápasů plný počet bodů. V dalším kole zamíří v neděli na hřiště Pardubic, Sparta odcestuje do Liberce.

Sparta Praha – Mladá Boleslav 6:7 (2:4, 2:1, 2:2)

STATISTIKA

Branky: 4. Svatoš (Jaroš), 12. Ujhelyi (Košir), 26. Koščo (Zouzal), 40. Marvánek (Pruner), 51. Garčar (Marvánek), 56. Marvánek (Zouzal) – 7. Curney (Ta. Chroust), 13. Krajcigr (Jelínek), 17. Řehoř (Bína), 18. Krajcigr (Tomašík), 37. Bína (Pluhař), 45. Jelínek (Krajcigr), 52. Curney (Tomašík). Rozhodčí: Müller, Novosad. Vyloučení: 1:3. Využití: 2:1. Diváci: 292.

SPARTA PRAHA

Beneš

Ježek, Garčar
Svatoš, Kareš, Jaroš

Bartoš, Marvánek
Ujhelyi, Košir, Pruner

Kalaš, Zeman
Krejča, Zouzal, Koščo

MLADÁ BOLESLAV

Rytych

Zakonov, Řehoř
Natov, Pluhař, J. Bína

Jelínek, Kološ
Gruber, Tomašík, Krajcigr

Krzyžanek
Tad. Chroust, Curney, Tom. Chroust

Foto: Český Florbal

Foto: Český Florbal

HVĚZDY ZÁPASU

*** Radek Krajcigr
** Jan Marvánek
* Jan Řehoř


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*