Šárka si připsal šest bodů, stál i u vítězného nájezdu. Foto: Český florbal
10. 12. 2017 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Bohemians ztratili bod se Znojmem, Sparta nezaváhala s Brnem

 



Šestnácté kolo pokračovalo v neděli dvěma utkáními. Sparta si došla pro výhru 7:3 nad Brnem, hattrick zaznamenal Zouzal. Bohemians doma překvapivě zaváhali se Znojmem, Šimek s Šárkou nakonec dovedli tým k vítězství alespoň po samostatných nájezdech.

FBŠ BOHEMIANS – TJ ZNOJMO 8:7 PO NÁJ.

Branky: 7. Šárka (Krebner), 8. Šimek (Šárka), 17. Šárka, 22. Šimek (Krebner), 30. Šimek (Šárka), 42. Šárka (Šimek), 50. Höffer, rozh. náj. Šárka – 11. Horák (Palát), 13. Salava (Šindelář), 24. Šindelář (Kucharič), 32. Kucharič (Salava), 38. Šindelář (TS), 42. Horák (Číhal), 47. Salava (Kucharič). Rozhodčí: Nábělek a Štengl. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváci: 102.

Ještě včera vedl ženský slovenský národní tým k zápasu o páté místo. A dnes již usedl na lavičku Bohemians. Klokani odstartovali zápas dvěma brankami, Znojmo se ale rychle vrátilo na vyrovnaný stav.

Dohnat ztrátu se podařilo nováčkovi soutěže znovu v 38. minutě po gólu Šindeláře z trestného střílení. Ke konci ale museli naopak dotahovat překvapivě domácí, skóre se zastavilo za stavu 7:7. To nezměnilo ani prodloužení.

V nájezdech byli „zelenobílí“ šťastnější, vítěznou branku vstřelil Šárka. Dohromady si Šimek s Šárkou připsali 10 bodů. Bohemians ztratili bod na Spartu, která doma zvítězila.

Bohemians museli dvakrát dotahovat. Foto: Český florbal

SPARTA PRAHA – BULLDOGS BRNO 7:3

Branky: 2. Svatoš (Garčar), 14. Ujhelyi (Pruner), 30. Zouzal, 35. Zouzal, 38. Zouzal (Koščo), 55. Krejča (Svatoš), 57. Krejča (Marvánek) – 29. Koláčný (Mráz), 33. Ondráček (Černoch), 59. Žižka (Coufal). Rozhodčí: Černý a Janoušek. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:0. Diváci: 284.

Sparťanští byli po celý zápas ve vedení, výraznější náskok si vypracovali ve druhé třetině. Během ní řádil Zouzal, který za dvacet minut zvládl nastřílet tři branky.

Možnost zdramatizovat zápas nevyužil Ondráček, který neproměnil trestné střílení. Dvě rychlé branky z hole Krejči byly pojistkou na výsledku.

Sparta v pátek přivítá doma Liberec, který vyhrál poslední dvě utkání.

Sparta navázala na výhru nad Znojmem. Foto: Český florbal

Kolo uzavře výjezdní zápas Tatranu v Plzni, kde se utká s Českou Lípou. Utkání začíná v 18:00 před obrazovkami ČT.


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*