Aleš Höffer po hattricku do sítě Vítkovic. Foto: FBŠ Bohemian, Český florbal
29. 5. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Boleslav získala druhou posilu, z Bohemky přichází Aleš Höffer

 



Mladá Boleslav oznámila po konci sezóny druhou mladou posilu. Po brankáři Petru Musilovi z Pardubic posílí aktuálního mistra Superligy čerstvě dvaadvacetiletý Aleš Höffer z FbŠ Bohemians. Přesun oznámila Mladá Boleslav na svém oficiálním webu.

Univerzální florbalista přichází do Mladé Boleslavi na pozici obránce, kde po sezóně skončil po čtyřech letech Petr Kološ. O bronzového medailistu z juniorského mistrovství světa stál trenér a sportovní manažer Mladé Boleslavi Jan Pazdera. Společně se potkali v Bohemians a SSK Future. Detailní podmínky transferu mezi sebou kluby ještě dolaďují.

V uplynulém ročníku zasáhl Aleš Höffer do dvanácti utkání základní části, pět startů si připsal i v play-off, kde Bohemians vypadli se Spartou. V nejvyšší soutěži nastoupil celkově již ke 105 utkáním. Přínos talentovaného hráče naznačil Jan Pazdera na webu Mladé Boleslavi.

„Aleš k nám přichází na pozici obránce. Díky držení hole na pravou stranu zvýší variabilitu naší hry. Jedná se o technicky a dynamicky dobře vybaveného hráče. Předpokládáme, že díky kombinaci jeho pracovitosti a našich tréninkových podmínek dokáže Aleš naplno rozvinout svůj potenciál,“ říká Jan Pazdera.

Aleš Höffer.
(Foto: Šimon JIRÁČEK)

Kromě zmíněného Petra Musila a Aleše Höffera posílí tým na další sezónu dvojice navrátilců z hostování. Jaromír Ekl a Tomáš Kadlec se vrací po hostování v České Lípě.

Středočeský klub dnes zahájil přípravu na další sezónu. V nejbližší době jej čeká turnaj Bohemia Trophy, kde se ve skupině utká s Linköpingem a SB Welhotem.

Mladá Boleslav bude usilovat o obhajobu titulu. Foto: Florbal Mladá Boleslav

 


Autor: Ondřej Sluka



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*