Curney přidal proti Liberci do své sbírky další čtyři body. Foto: Jan Pavlíček, Technology Florbal MB Curney sbírá body jako na běžícím páse. Foto: Jan Pavlíček, Technology Florbal MB
15. 10. 2018 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Sedmá výhra v řadě znamená pro Boleslav posun na druhé místo

 



Mladá Boleslav zvládla televizní dohrávku 9. kola a porazila Liberec 9:3. Hattrickem se proti Severočechům blýskl Tomáš Chroust, čtyři body pak posbíral Jiří Curney. Boleslav se posunula před Chodov na druhou příčku superligové tabulky.

Florbal Mladá Boleslav – FBC Liberec 9:3 (2:1, 3:0, 4:2)

Branky: 11. Bína (Curney), 13. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 24. Natov (Curney), 34. Tomáš Chroust (Novák), 39. Novák (Tomáš Chroust), 43. Tomáš Chroust (Tadeáš Chroust), 49. Gruber, 51. Curney (Krzyžanek), 57. Curney (Tomašík) – 16. Klucho (Salát), 45. Kořínek (Salát), 53. Valeš (Lhota). Rozhodčí: Valenta, Žďárský. Vyloučení: 2:3. Využití: 1:0. Diváci: 652.

Domácí vedli v první třetině po brankách Jakuba Bíny a Tomáše Chrousta 2:0. Liberec ještě dokázal do přestávky snížit a držel se tak na dostřel. Jenže druhá dvacetiminutovka hostům nevyšla, Mladoboleslavští vsítili tři přesné zásahy a udělali rázný krok k důležitým třem bodům.

Ty totiž Curneymu a spol. zajistily posun na druhou příčku Superligy za vedoucí Spartu, na kterou svěřenci Jana Pazdery ztrácejí dva body. Třetí Chodov je o další dva body zpět.

„S výsledkem, který vypadá jednoznačně, jsme určitě spokojeni, ale nemůže tomu tak být s předvedenou hrou. Hráli jsme dnes pomalu, chyběl nám pohyb, přistoupili jsme na pasivní hru soupeře a nebýt dobré produktivity, tak by měl zápas dramatičtější zápletku,“ vyjádřil se po utkání kouč Středočechů Jan Pazdera.


Autor: redakce



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*