Čeští junioři slaví gól Čeští junioři slaví gól
31. 1. 2014 Reprezentace - Junioři (0) KOMENTÁŘŮ

Junioři pod novým realizačním týmem zdolali v úvodním přípravném duelu Švýcarsko těsně 5:4

 



Juniorská reprezentace ovládla první ze 3 přípravných zápasů se Švýcarskem, v Králově Dvoře soupeře přetlačila těsně 5:4. Dvěma góly se na výhře domácího týmu podílel útočník pražských Bohemians David Šimek. Junioři se se Švýcarskem střetnou ještě v sobotu večer a v neděli ráno.

Reprezentace juniorů si odbyla premiéru pod novým vedením. Místo odvolaného Jiřího Kysela se jí ujal jeho dosavadní asistent Luděk Beneš a k týmu přizval ještě Michala Jedličku.

A hned v prvním zápase mohli slavit vítězství, čeští mladíci zdolali o gól Švýcarsko a naznačili, že chtějí pokračovat ve vzestupu. V posledním vzájemném měření sil totiž od Švýcarů dostali v listopadu 2013 10 branek!

Junioři svedli se Švýcary vyrovnanou bitvu.

Junioři svedli se Švýcary vyrovnanou bitvu.

Nyní měl zápas zcela jiný průběh. Češi se dostali do vedení jako první, úvodních 13 minut však mělo divoký průběh. Ačkoliv šli domácí reprezentanti 2x do vedení, Švýcaři pokaždé dokázali srovnat krok.

Celkem 143 diváků v Králově Dvoře pak muselo čekat na další góly až do konce prostřední periody. To Češi dokázali díky brankám Hofmana a Šimka odskočit na dvoubrankový rozdíl, který Švýcaři stihli zásluhou Guggisberga snížit.

Juniory čekají se Švýcarskem ještě dva duely.

Juniory čekají se Švýcarskem ještě dva duely.

Česká reprezentace ve 3. třetině ještě zvýšila obrátky a výsledkem byl gól Davida Šimka. Švýcarský tým však opět dokázal zápas zdramatizovat a znovu se dostal na dostřel, domácí už si ale jednogólové vedení pohlídali.

Zítra je od 18 hodin večer čeká zápas se stejným soupeřem opět ve sportovní hale v Králově Dvoře.

Výsledek:
ČESKO – Švýcarsko 5:4 (2:2, 2:1, 1:1)
Branky:
6. Kordoš (Kašovský), 11. Vilím, 38. Hofman (Uher), 38. D. Šimek (Beneš), 52. D. Šimek (Hofman) – 10. Michel (Kapp), 13. Heierli (Laubscher), 40. Guggisberg (Hartmann), 53. Hartmann (Mutter). Rozhodčí: Döring, Kalow (oba Něm.). Vyloučení: 2:2. Využití: 0:1. Diváci: 143.

Sestava: Cimbálek – Tůma, Beneš, Vašíček, O. Němeček, Vítovec, Kordoš, Jakubec – Delong, D. Šimek, Hofman – Vilím, Komárek, Fiala – Kašovský, Severa, Uher, Mandík. Trenér: Luděk Beneš.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*