12. 7. 2012 Extraliga žen (8) KOMENTÁŘŮ

Karin Vavrečková: Chodov jsem zklamala, ale vyhrála u mě Bohemka

 



Přesun obránkyně Karin Vavrečkové do týmu Chodova se bral za hotovou věc letošního léta. Jaké bylo překvapení, když se rozletělo do světa, že dosavadní kapitánka FBC Ostrava bude hájit zelenobílé barvy Bohemians. Karin si uvědomuje, že Chodov zklamala, ale Bohemians u ní nakonec prostě zvítězili. Přesto říká, že se Chodovu sluší poděkovat za péči, kterou jí poskytoval.

Volit si mezi dvěma rivaly – zvlášť ze stejného města – nikdy není jednoduché. „Nikdy nemůžete uspokojit všechny, jeden tým zůstane vždy zklamán,“ začala Vavrečková. „Tím týmem je Chodov, který pro mě udělal první, poslední, za což mu musím poděkovat,“ pokračovala ve svém příběhu, který může skončit chodovskou záští. „V uvozovkách jsem jej zradila, takže na to bude mít právo,“ pokývala hlavou.

Jenže u Karin Vavrečkové nakonec nevyhrála parta Ondřeje Neumana, ale Michala Jedličky. „Čelila jsem velkému rozhodnutí, psala si na papír PRO a PROTI, přičemž u mě vyhrála Bohemka. Také z osobních důvodů,“ dostala se ke klíči své volby. „Florbalově je na tom lépe, mám skvělé spolubydlící a těším se na spoluhráčky z reprezentace juniorek,“ dodala.

Přitom se také mohlo stát, že by zůstala v Ostravě a působila v posílených Vítkovicích. „Rozhodování to nebylo lehké a padla také varianta, že bych zůstala, ale zase do Prahy jsem chtěla už od prváku, navíc do Bohemians,“ vyjádřila se ke třetí variantě. „Na jedné straně je to takový podraz Remedicu, avšak rozhodně týmu přeji úspěch, ať mu vše vyjde, může se totiž zvýšit konkurence a posunout florbal,“ řekla o novém projektu.

Nicméně nezůstane, na Univerzitě Karlově ji čeká obor Tělesná výchova a sport se zaměřením na matematiku, na Děkance pak dres Bohemians. „Bude to časově náročné, ale doufám, že to zvládnu a Bohemka nebude litovat,“ zakončila Karin Vavrečková.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*