30. 5. 2011 Superliga (8) KOMENTÁŘŮ

Jaroch už není generálním manažerem SSK Future

 



Extraligový klub SSK Future vydal v pondělí prohlášení o rezignaci Marka Jarocha na post generálního manažera. Ta byla přijata klubovou radou minulou středu a Pražané pracují na změně organizační struktury klubu.

„Vedení klubu SSK Future informuje své členy a veřejnost, že Marek Jaroch, s ohledem na situaci z nedávné doby a s cílem nepoškodit dobré jméno klubu SSK Future, rezignoval na funkci generálního manažera klubu,“ stojí v prohlášení pražského klubu.

Svoji rezignaci zaslal dosavadní manažer prostřednictvím prezidenta klubu a ten tuto skutečnost sdělil na trenérské radě minulou středu všem trenérům a vedoucím družstev. Rezignace byla následně přijata.

„V současné době se pracuje na změně organizační struktury klubu. Chceme dění okolo klubu stablizovat a další kroky budou známy až za několik dnů,“ řekl serveru florbal.cz trenér A týmu Jiří Novák.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • jaroch napsal:

    Takže vlastně on je ten dobrej… když to udělal kvůli jménu klubu…tak to docela vyzní

  • dave napsal:

    Nechce poškodit jméno klubu, ale už poškodil!

    Trošku pozdě…

  • hafan napsal:

    Bud ho poskodil on nebo nekdo jinej, to se teprve ukaze. Nicmene uz je totalne poskozeno.

    • jarošek napsal:

      Že „poškodil“ nekdo jinej,to neni spravne pojmenovani. Spis POMOHLI od toho,aby tam ten uchylak nebyl a klub mohl dal fungovat. Poklona lidem za odvadu,kteří tuto kauzu „rozjeli“, aby uz v tom dal nikdy nepokracoval.
      Jinak o pravdě už je přesvědčen i sám Jirka Novák.

  • znechucený rodič napsal:

    PRAHA / 16:09, 23. 06. 2011
    Obvodní soud pro Prahu 5 ve čtvrtek nevyhověl žádosti bývalého manažera pražského florbalového klubu SKK Future Marka Jarocha o propuštění na svobodu, ten je obviněn ze znásilnění několika nezletilých chlapců. Informaci Mediafaxu poskytl soudce Jan Novotný.
    Podle soudce Novotného bylo Marku Jarochovi, vzhledem k novým skutečnostem ve vyšetřování případu, vazební stíhání naopak rozšířeno, neboť chlapcům v době spáchání skutků bylo teprve mezi čtrnácti až sedmnácti roky. Jaroch byl zároveň obviněn i z ohrožování výchovy dítěte.

    Policie vyšetřuje bývalého generálního manažera klubu od letošního 12. května, kdy jej obvinila a uvalila na manažera vazbu. „Sice stále hovoří o své nevině, ale důkazy proti němu jsou pravý opak. Což dokazuje i stoupající počet dalších svědků, kteří se policii přihlásili a byli již vyslechnuti. Vůbec není vyloučeno, že odvahu přihlásit se najdou i další,“ vysvětlil Mediafaxu důvěryhodný zdroj.

    Z původních šesti chlapců na začátku případu se již počet znásilněných dětí zvýšil na devět.

    Podle zdroje se vyšetřovatelé setkali se snahou případ ovlivnit zvenčí. „Jsou to vlivné osoby, které chtějí vyšetřování ovlivnit, neřku-li zastavit,“ potvrdil Mediafaxu zdroj.

    Vyšetřování stále neskončilo a k případu se zatím nevyjadřuje ani státní zastupitelství, které případ dozoruje.

    V případě odsouzení hrozí manažerovi sportovního klubu až 12letý trest vězení.

    Autor: Petr Štrompf

Napsat komentář

*