5. 6. 2011 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Runnestig hlásí návrat, přijede na Czech Open?

 



Loni na turnaji Czech Open si Peter Runnestig přivodil nepříjemné zranění kolena. Následovala operace zkříženého vazu, plastika a rok pauzy. Ale populární švédský mistr triků boj o návrat na palubovky nevzdal. A chce stihnout první ligový zápas nové sezony.

„Budu na Superligu připravený,“ tvrdí v nejnovějším vydání časopisu Innebandymagazinet. „Musel jsem se na nějaký čas ztratit, abych se s tím mentálně vyrovnal. Ale na play off už jsem byl zase zpátky na tribuně. A když začalo, tak jsem se nechal strhnout,“ popisuje roční čekání na florbal.

Přední křížový vaz se hojil dlouho, a rekonvalescenci zkomplikovalo i další nepříjemné zranění v průběhu první zátěže. „Běžel jsem lesem a to koleno jsem si zase pochroumal. Takže jsme se zase museli vrátit o pár kroků zpět,“ dodává.

Nyní už je Peter Runnestig zpátky v tréninku s ostatními spoluhráči. A pokud vše půjde podle plánu, bude připravený na premiérový duel nového ročníku Superligy – ten se koná 21. září a Pixbo vyzve posílený Helsingborg.

„Nikdy dřív jsem neměl takovou motivaci v předsezonní přípravě,“ říká oblíbenec pražského publika, jehož přízeň si získal právě při turnajích Czech Open.

Je tak je možné, že Peter Runnestig letos diváky populárního letního turnaje opět pozdraví. Pixbo je vítězem loňského Czech Open a je tak velmi pravděpodobné, že v srpnu přijede svůj primát obhajovat. A s mistrem „zorrotriku“ v týmu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • mexa napsal:

    Pixbo (muži) letos asi nepřijedou, dávají přednost turnaji ve Švýcarsku. To ale kvalitní florbalový server určitě ví …

  • Čmelák napsal:

    Bohužel to tak vypadá.. na svých stránkách mají napsaný Champy Cup.. pouze ženský tým dorazí na CZO… je to škoda..

Napsat komentář

*