29. 6. 2011 Superliga (13) KOMENTÁŘŮ

MATĚJ JENDRIŠÁK PRODLOUŽIL NA CHODOVĚ DO ROKU 2014

 



Matěj Jendrišák bude hrát českou extraligu ještě minimálně další tři sezony a to v dresu TJ JM Chodov. Ambiciózní tým z pražského Jižního města prodloužil s nejlepším hráčem uplynulé sezony smlouvu až do konce soutěžního ročníku 2013-14.

Spekulací o dalším místě působení Jendrišáka bylo mnoho. V úvahu připadal třeba i návrat do rodného Havířova, o potenciálu mladého reprezentanta už vědí i v zahraničních ligách. Nicméně Chodov o služby své opory stál nejvíc.

„Matěj je mimořádný hráč, což objevil Lukáš Procházka již před více než třemi lety. Obě poslední sezóny u nás měl fantastické. Chtěli jsme jeho situaci vyřešit koncepčně, ne jen z roku na rok,“ říká prezident klubu Michal Bauer.

Téma, zda se stal nejlepší český hráč uplynulé sezony alespoň poloprofesionálním florbalistou, však šéf chodovského klubu rozvádět nechtěl. „V prostředí českého florbalu to není obvyklé, žádný z klubů tyto informace nezveřejňuje a spíš je halí. Rozhodli jsme se tedy, že ani my je v této formě nebudeme zveřejňovat,“ vysvětlil Michal Bauer.

Šéf Chodova potvrdil jen to, že opora extraligového týmu bude více zapojena do dění v klubu. „Vytvořili jsme Matějovi podmínky, aby mohl v Praze i nadále žít a studovat, bude také pro klub v některých fázích sezóny částečně pracovat a pomáhat s rozvojem klubu. Tréninky s tak výraznou osobností budou pro mladé hráče tou nejlepší zkušeností,“ dodal Bauer.

Radost ze setrvání Jendrišáka má každopádně trenér Lukáš Procházka. „Matěj je pro nás klíčový hráč, takže jeho udržení v kádru byla jasná priorita. Nepochyboval jsem, že se nám to podaří a jsem nesmírně rád, že s ním můžeme počítat dlouhodobě,“ říká kouč Chodova.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • . napsal:

    bere dvacítku, tak co by nezůstal…

  • napsal:

    tak at si bere kolik chce ne ?

  • Kecy napsal:

    To jsou hrozné kecy. Je videt ze na Chodove pracuji opravdu odbornici. Frajer hraje od 15ti v Havirove Extraligu, ale Prochazka si pred tremi lety vsiml ze je vyjimecny hrac 🙂 Jupi………………..

    • Mentos napsal:

      Jasne! A v pristim PR clanku z Chodova bude ze je Cepek jejich odchovancem? 😉

    • Co to meleš? napsal:

      V Tatranu si toho nevšimli!!! A to za ně hrál!!!

      • bedlák napsal:

        tyvole.. ;] v tatranu tedy asi vytěžují jiné hráče, kteří jim mezi tím vyhráli dva tituly… se prober..

        • Kwak napsal:

          Ale nechali si utéct nejlepšího hráče naší extraligy 😉 Navíc velmi mladého, což je v budoucnu bude hodně mrzet. Vedle Ostravy a Vítkovic začíná mít i Chodov pomalu ale jistě silnější hráčskou základnu než Tatran, což se Tatranu za nedlouho vrátí 😉

  • Rexx napsal:

    Hloupost to podepisovat,dostane tak maximalne svačinu a hokejku

  • blazni napsal:

    nechápu, proč se neřekne, kolik bere…? copak to nekomu vadi, nebo je nejakej duvod to nezverejnovat?

    at uz bere 5tisic, nebo 5 milionu..o co jde?

Napsat komentář

*