18. 7. 2011 Superliga (20) KOMENTÁŘŮ

Zapomeňte na pruhy! Tatran představil nové dresy

 



Zvykli jste si na červeno-černě pruhovaný Tatran? V posledním extraligovém finále proti ostravskému FBC hráli Střešovičtí v nápadité kombinaci možná naposledy. Po dvou letech se mistrovský tým vrací k tradiční jednobarevné variantě, ta bude mít červené, nebo a bílé vyvedení.

„Letos jsme zvolili takový trochu švédský styl. Chtěli jsme, aby vynikl samotný dres, proto jsme se rozhodli natisknout všechny reklamy pouze bílou barvou. Více barev má na dresu pouze klubové logo a logo extraligy,“ říká Petr Harapát, marketingový ředitel Tatranu, který se na vývoji nové sady osobně podílel.

Nové dresy představil úřadující mistr poprvé na právě probíhajícím Rookie Campu. Týmové oblečení na sezonu 2011/12 od firmy Puma má jednoduchý, ale zároveň elegantní styl a sklidilo úspěch i v kabině. „Líbí se mi a navíc jsou velmi příjemné na tělo. Snad nám pomůžou k dalšímu titulu,“ pochválil dresy kapitán Střešovic i reprezentace Milan Fridrich, který je přijel jako první představit mladým florbalistům.

Poprvé obléknout tatraňáci nové dresy k zápasům na letním Czech Openu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • florbalista napsal:

    Mně osobně se nejvíc líbily dresy Remedica.

  • I love tatran napsal:

    to je děličko že tu pišete o dresech tatranu a koho to zajma. Kolik tymu změnilo dresy a nikde se nic nepsalo uděla něco tatran a všichni z nich zase posrani. napiš te tam florbal.tatran.cz;)

  • Páca napsal:

    Chci v Tatranu alespoň sedět, už jen kvůli dresům!!! :)))

  • A.K. napsal:

    ne že by mě to tak zajímalo, ale mohli tam dat aspoň pořádnou fotku toho dresu!

  • napsal:

    Když už napíšete, že „Tatran představil nové dresy“ tak byste je mohli alespoň opravdu představit viz. FOTO…

  • Ondra napsal:

    Nápaditá kombinace:-)

  • Kristýna napsal:

    to už nemají co psát, že píšou takové blbosti?? :- půlka týmů změnila dresy a nic…bože po*erte se z Tatranu :-

  • Trapné napsal:

    přijde mi tato reklama na Tatran už opravdu ubohá… jak v televizi, tak tady.. vzpamatujte se už proboha v té redakci !

  • Dres napsal:

    Jak se vždy zastávám této stránky florbal.cz, tak teď se musím přidat k většině….tento článek je naprosto bezpředmětný a nezajímavý. A budiž, když už takový článek vytáhnete, tak by to chtělo dresy opravdu ukázat, namísto toho tu dáte malý ústřižek dresu, ze kterého jde poznat tak leda to, že se jedná o číslo dresu 33!!! To je na zamyšlení.

  • des napsal:

    Ten obrazek tech dresu je kdyztak zde kdyz to redakce nemuze sem ani dat :
    http://www.tatran.cz/florbal/download/oddil//foto2.jpg
    Jinak jako je fakt ze clanek moh bejt jinaci, napriklad jak tymy meni svoje dresy a ne hura tatran v cervenym.

  • Drbna napsal:

    Tyhle debilne zavistivy reakce fakt nepridaj redaktorum elanu a odvahy psat clanky o chlapech!?! Na kazdej druhej clanek se vzdy ozve par chytraku a kdyz ne do obsahu zarejou si alespon do gramatiky, nebo alespon fotky jen aby nejak napadli autora ?!?

    Zatimco zensky.florbal.cz to tady zaplavuje desitkama clanku a novinek typu „Kdy to ktera juniorka dostala, ci nedostala?“ a devcata jsou za to jen a jen rady ze se neco novyho dozvedi a ze maji zas co drbat! 😀

    Tatran je 14-tinasobny mistr, vitez posledniho rocniku ligy i poharu a podle toho je mu asi i logicky venovana pozornost medii, natoz florbaloveho servru. Az nekdy bude FBC Horni Kutehulky v podobne situaci urcite se tady bude vic psat i o nich nebo podobnych tymech.

  • SW napsal:

    To je fakt už ubohost, všichni přece někdy změní dres, ale nikdy o tom tady nikdo nic nepíše. Ale když je to TARTAN , tak je to mega událost.
    Redakci zdar

  • Pro brbly napsal:

    Tatran získal titul. Logicky se o něm bude psát asi víc. Což zejména asi ostravaci nikdy nepochopí.

    • Kristýna napsal:

      taková kopie…tak to je trošku trapas 😀 😀

    • Honza napsal:

      Tak nejsem moc fanda Tatranu a to jeho protěžování se mi nelíbí, ale tady bych to neviděl na copyright. Zkrátka oběma dodává dresy Puma a tenhle vzor si vybrali jak ve Falunu tak na Tatranu… Naše florbalový mančafty na tom asi nebudou tak dobře, aby kvůli nim výrobci dělali zvláštní série dresů.

      • Kopie? napsal:

        Přesně jak píše Honza, dle mého to taky není žádná kopie, vemte si kolik týmů třeba ve fotbale má hodně podobné dresy, jsou si dost podobné, ale kopie to rozhodně není….leda že by Gary ještě za působení ve Falunu poprosil nejvyšší z oddílu, zda by jim nedali staré repliky dresů, jak budou dělat nové :-)))

  • ach jo napsal:

    je to smutnej clanek, proste ctrl+c z tatranskejch stranek, ale rozhodne se mi nelibi ze tu zas naky blazni krmej neco o reklame tatranu! redakce florbal.cz zjevne nema co v cervenci psat, a tak se snizuje k takovejm informacim, to ze tu nejsou clanky o dresech jinejch tymu bude spis tim ze ty tymy si je nestrkaj na svy vlastni webovky!

Napsat komentář

*