8. 8. 2011 Superliga (3) KOMENTÁŘŮ

Future posiluje. Czech Open bude hrát i s Šebkem a Frejdem

 



Pražský tým SSK Future se před turnajem Czech Open představil v neděli už se svými novými posilami. Dočasný trejd pro srpnový turnaj už mají zkompletovaný bývalý hráč týmu Dan Šebek a také jeho švédský spoluhráč z UHC Grünenmatt Jens Frejd.

V neděli se Future představil v Mladé Boleslavi při přátelském utkání a hlavní roli hrál právě Švéd Jens Frejd, který vsítil čtyři branky. Future si odvezl vítězství 11:7.

„My jsme se dohodli s Danem Šebkem na vzájemné spolupráci při přípravě a poprosil nás, zda by s námi nemohl odehrát Czech Open. S sebou vzal i Jense Frejda a myslím, že ten nedělní zápas s Mladou Boleslaví ukázal, že nám mohou pomoci. V útoku s nimi nastoupil Michal Strachota a určitě se přiučil nejen on,“ říká kouč SSK Future Jiří Novák.

„Stejně jako s Danem Šebkem, spolupracujeme také s Davidem Rytychem. Pro naše hráče je to rozhodně zkušenost,“ dodává Novák. Nad myšlenkou, že by se Šebek vracel do Future i pro ligovou sezonu, se Jiří Novák jen pousmál. „Tohle jsou jen spekulace, pokud by se vrátil, tak možná někdy v budoucnu. Teď se ve Švýcarsku myslím zabydlel a má tam velmi dobré podmínky.“

Future však před novou sezonou dotáhli jiný zajímavý trejd. Z Mladé Boleslavi získali Lukáše Brychcu, opačným směrem naopak putoval Martin Michalík.

„Jsme dále domluvení na přestupu Jiřího Krečmera z Chodova a přijít by měl i Lukáš Vedra z Jihlavy,“ vypočítává trenér Furure. První akvizicí byl už v průběhu června gólman Martin Novotný, který v klubu hostuje ze střešovického Tatranu.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • FlorbalBazar.cz napsal:

    Kreči je mi teda cestovatel:D

  • .. napsal:

    musim se smát, když jeden hráč si dokáže během pár let zahrát za Spartu, Tatran, Future, Mladou Boleslav, Chodov a kdo vi co jeste…:DD
    to je takovej florbalovej prostitismus s vysledkem nula…

  • .. napsal:

    hrat behem par let za Spartu, Tatran, Future, Chodov, Bohemku, Mladou Boleslav….nebo aspon za par klubu, to je fakt k smichu…to je florbalovej prostitismus!!

Napsat komentář

*