5. 10. 2005 Superliga (0) KOMENTÁŘŮ

Future si podalo tápající Vítkovice

 



Týmy, které se potkaly v sobotu na palubovce pražské haly Sparty, měly oba stejný cíl, zapomenout na porážku z minulého kola a získat zpátky ztracené sebevědomí. Především pro vítkovické hráče mohla být výhra cestou ze dna.

Jenže všechno bylo jinak. „Sice jsme se trochu báli, protože ten minulej zápas s Třincem – no, to jsme fakt vytekli, ale aspoň jsme poučili. Trenér nám určil super taktiku a ta vyšla, jak jsme potřebovali. Na začátku jsme se spíš oťukávali , ale oni byli takový nijaký, vůbec neběhali a najednou tam měli tři fíky,“ zaznělo z tábora vítězů od útočníka Vojty Krupičky.

Ten od letošní sezóny hájí barvy SSK už bez bratra Honzy, který v Německu sbírá zkušenosti v zahraničním angažmá.

„Na začátku druhý třetiny se Vítkovice trochu chytly a tlačily nás, jenže měly smůlu, protože náš gólman chytal fakt výborně! A my jsme zase měli tu potřebnou kliku a trefili jsme, na co jsme sáhli,“ přiznal Vojta i velkou porci štěstí, které při týmu stálo.

Debakl 7:1, který Vítkovicím uštědřili, je pro ně dobrým odrazovým můstkem. V následujícím kole je čeká nevyzpytatelná Boleslav, která zatím bere body, kde může. Naopak otazník stále visí nad účinkováním Vítkovic v letošním ročníku FORTUNA EXTRALIGY. Dokáží se zvednou už proti Chodovu? Mnoho šancí jim zatím jejich hra ani výsledky nedávají.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*