16. 11. 2011 Superliga (1) KOMENTÁŘŮ

Jsme pod těžkou dekou a nevíme, jak ven, přiznává Ondřej Riebauer

 



Future se v poslední době nedaří. Prohrálo tři zápasy v řadě, navíc v posledním inkasovalo 12 branek. Teď jich mají Pražané nejvíce obdržených ze všech v extralize. Sečteno a podtrženo, Future je v těžkém útlumu.

Zápas s Brnem Future vůbec nevyšel. „Ze začátku sezony nám to šlo, hráli jsme jednoduše. Teď jsme se začali soustředit na určité systémové věci a jako kdyby nám to svázalo ruce. Jsme zkrátka v krizi,“ přiznává Ondřej Riebauer.

Navíc jeho tým mohl v posledním kole dopadnout ještě hůř. „Hráli jsme jako školáci. Ztráceli jsme spoustu míčků ve středu hřiště a Brno to trestalo. Ta lehkost, se kterou Buldoci hráli, to je právě to, co nám momentálně chybí,“ dodává útočník žlutočerných.

Změny se ve Future chystají. „Budou, ale ne hráčské. Pracujeme na určitých změnách v obraně, ale chce to čas. Máme takový obranný systém, kde když jedinec zaváhá, celé to spadne. Podle mého je to v hlavách. Potřebujeme se chytnout,“ tuší.

Nyní čeká Future zápas s ostravským FBC, které výsledkový progres zažilo v posledním kole. „Jsme v mnohem větší krizi, než byla Ostrava. Čeká nás velice těžké utkání, ale musíme se kousnout. Nic jiného nám nezbývá,“ burcuje Riebauer.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*