29. 11. 2011 Superliga (11) KOMENTÁŘŮ

LOS SEMIFINÁLE POHÁRU: Otrokovice – Vítkovice a Chodov – Boleslav

 



O dvojicích pro semifinále Poháru České pojišťovny je jasno. Nakonec se bude hrát jeden zápas na Moravě a druhý v Čechách. Los svedl dohromady celky Otrokovice s Vítkovicemi a do Prahy pojede na duel proti Chodovu tým Mladé Boleslavi.

Otrokovice si přály hrát v domácím prostředí, divácká kulisa je vždycky příjemná a zvlášť, když letos Panteři hrají ve formě. Jenže právě ligový duel s Vítkovicemi týmu ze Zlínska vůbec nesedl a výsledkem byl debakl 0:11.

Otrokovice - Vítkovice


„Kluci by samozřejmě chtěli postoupit a tak přání bylo domácí utkání s Mladou Boleslaví, což se jevilo jako nejsnazší cesta. Vítkovice jsou jistě těžší soupeř, umí potrestat každou chybu. Ale jsme rádi, že hrajeme doma, bude to určitě parádní zápas pro diváky,“ říká šéf otrokovického klubu Aleš Ordelt, který byl přítomen losu.

„O termínu se zatím jedná, ale určitě chceme tento zápas odehrát v týdnu před ligovým zápasem v Brně,“ dodává Ordelt. Je pravděpodobné, že se v Otrokovicích bude hrát ve čtvrtek 8. prosince.

„Jsme spokojení. Hlavně z toho důvodu, že nemusíme daleko cestovat. Navíc se na Otrokovice těšíme, doufáme že přijde plný dům. Ale víme, že Otrokovice jsou teď v herní pohodě a musíme se na ně připravit,“
nepodceňuje rivala vítkovický Radim Polášek.

Týmy Chodova a Boleslavi se letos střetly už v září na začátku ligy a úspěšnější byli Pražané, kteří vyhráli 7:3. Nyní čeká oba soupeře díky úternímu losu zajímavý dvojboj. Ligový zápas ve městě automobilů je naplánován na sobotu 10. prosince. Pohárové semifinále se bude muset odehrát pár dnů předtím.

Chodov - Mladá Boleslav



„Mohlo to pro nás dopadnout určitě hůř, nechtěli jsme hrát s Vítkovicemi. Ale každopádně nás čeká zajímavý týden, jedeme na Tatran a pak budeme mít dva zápasy s Chodovem,“
říká sportovní manažer Bily Boy Mladá Boleslav Tomáš Pacák.

Na pražském Jižním Městě jsou s losem spokojení. „Určitě jsem rád, že budeme hrát doma. Los je přijatelný a těším se na utkání o vyřazení. Určitě nebude chybět náboj playoff,“ těší se obránce Chodova Michal Kotlas.


Autor: admin



KOMENTÁŘE

  • Milan napsal:

    Tak vyprodáme halu, a ukážeme Vítkovicím jak se fandí u nás. :))

  • asd napsal:

    tak otrokovice kaput 😀 😀 😀

  • náhoda napsal:

    to je mi náhoda že při losovaní hrajou spolu moravské a středočeské celky..:-)

  • A.K. napsal:

    No nedivil bych se, kdyby se tak dohodli, ale co jako. Může to být leda ku prospěchu hry, protože jet Boleslav (praha) – Ostrava (otrokovice) hráčům moc k výkonu nepomůže (zvlášť v průběhu týdne). Diváci tak možná uvidí lepší florbal.
    Vítkovice chtěly hrát s Otrokovicema a Chodov s Boleslaví nebo Otrokovicema(ale doma). Boleslav a Otrokovice na to přistoupili (i když by radši hráli spolu), výměnou za domácí prostředí.
    Všichni jsou spokojení a tak to má být.

  • Unity napsal:

    That’s a ponstig full of insight!

Napsat komentář

*