4. 11. 2013 Extraliga žen (0) KOMENTÁŘŮ

Komenda zůstává trenérem Jihlavy, ta si stanovila cíle do šampionátu

 



Poslední tým extraligové tabulky, Jihlava, zatím nesáhl k výrazným změnám. Vedení klubu podrželo ve funkci trenéra Romana Komendu a jeho realizační tým, neohlásilo ani změny v kádru. Pro následující 4 kola, která zbývá odehrát do mistrovství světa žen, si ale FBŠ stanovila dílčí cíle.

Prezident oddílu Michal Peterka se k realizačnímu týmu vyjádřil věcně. „Je jasno o tom, že Roman Komenda se svým realizačním týmem pokračuje v působení u našeho A týmu žen,“ potvrdil tak svá slova z minulého týdne, kdy řekl, že Komendu funkce nezbaví.

Změny Jihlava neohlásila ani v hráčském kádru. „Budeme se soustředit na zlepšení oblastí, které nyní zaostávají za představami, a zároveň jsme si stanovili dílčí cíle pro zbývající utkání do světového šampionátu,“ vysvětlil nejvyšší představitel florbalové Jihlavy.

Konkrétní plány ale z Peterky nedostanete. „Přesné cíle nyní považuji za naši interní záležitost, a tak je nemohu zveřejnit,“ uvedl.

Pravdou ale je, že Jihlavu nyní čeká krutý los: v posledních 5 utkáních tohoto roku, z toho 4 před zmíněným šampionátem, se utká s 5 nejlepšími týmy dle aktuální tabulky, tedy postupně s Libercem, s Vítkovicemi, s Bohemians, s Chodovem a s Herbadentem.


Autor: Michal Dannhofer



KOMENTÁŘE

Napsat komentář

*